Mai­Kupon

Bizonytalan vagy magadban milyen smink illik hozzád? Egyénre szabott 3 órás sminktanácsadás a SminkAkadémia szervezésében 20.000 Ft helyett most 12.490 Ft-ért. Ajándékba is adható!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Bizonytalan vagy, hogy milyen smink illik hozzád? Itt a lehetőség, hogy változtassunk ezen! A bőrtónusod, haj- és szemszíned, arcformád alapján kiválasztjuk milyen típusú sminkek állnak jól hétköznap vagy akár különlegesebb alkalmakkor.

3 óra alatt megtanítunk a sminkelés alapjaira, amit minden nőnek tudnia kell. A város szívében, professzionális termékekkel felszerelt stúdiónkban várunk szeretettel. Minden korosztálynak ajánljuk, hiszen az idővel arcunk is változik, mindig van újat tanulnunk.

A sminktanácsadás során egyénre szabottan találjuk ki, hogy mi állna neked a legjobban és megmutatjuk az apró trükköket, amit egy youtube videóból már nem tudsz megtanulni. 3 féle sminket mutatunk meg, amit gyakorlással később 5-10 perc alatt is elkészíthetsz.A sminktanácsadás egyénre szabott, de minden esetben 2 fővel történik. Tapasztalataink alapján sokkal hatékonyabb a tanulás, ha kívülről is látod az ecsetmozdulatokat, nemcsak csukott szemmel hallgatod a magyarázatot.

A tanácsadást a Prokop Kata SminkAkadémia végzett tanítványai tarják, akik a 15 éves múlttal rendelkező iskolában sajátították el a szakmát.

A sminktanácsadás során profi eszközökkel (pl.: MAC, Dior, Guerlain, YSL, Lancome..... termékek) dolgozunk.

A sminktanácsadás 1 alkalommal 3 óra. Egy óra 45 perces.

(Az ajánlat nem tartalmazza a highlighter technikát, amit másik tanfolyamunkon tudsz elsajátítani.)

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon megvétele után foglalj időpontot a tanácsadásra a +36/20-3791-822 telefonszámon va

A SminkAkadémia címe: 1073  Budapest,  Dob utca 58.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
SminkAkadémia
Cég
Prokop Kata E.V.
Szolgáltatás helye
1073 Budapest, Dob utca 58.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére