Mai­Kupon

Kategóriák

Biztos mosoly a hétköznapokban! Állapotfelmérés és panoráma röntgen most kedvező áron 4 000 Ft helyett 1 990 Ft-ért a Zalakaros Dental jóvoltából!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Klinikánkat azzal a céllal nyitottuk meg 2013 őszén, hogy magasan képzett szakorvosaink segítségével világszínvonalú, a szakma fejlődésével folyamatosan lépést tartó szolgáltatást nyújtsunk pácienseinknek, s lehetőséget biztosítsunk nekik arra, hogy miközben Zalakaros gyógyfürdőinek édeni kényelmét élvezik, a kikapcsolódás részeként fogaik szépségéről és egészségéről is gondoskodhassanak, összekötve azt a relaxációval, és egyéb szabadidős tevékenységekkel.Az ajánlat tartalma:
- panoráma röntgen
- állapotfelmérés

A fővárosi rendelőinkhez hasonlóan a Zalakaros Dentalban is egyéni igényeknek megfelelő kezelési terv alapján ingyenes tanácsadással, kedvező akciókkal, mérsékelt árakon teljes körű esztétikai fogászati, fogszabályozási, szájsebészeti és implantológiai ellátást nyújt. A legkorszerűbb anyagokkal, széleskörű szolgáltatásokkal és teljes körű garanciavállalással áll leendõ páciensei rendelkezésére

A Zalakaros Dentál frekventált helyen, kellemes környezetben várja pácienseit, s minőséget, teljes körű fájdalommentességet és bizalmi alapon nyugvó fogászati kezelést garantál Önnek. Rendelőnkben szakmailag felkészült és elhivatott, munkájukban igényes és lelkes szakemberek várják leendő pácienseiket. Fogorvosaink professzionális eszközökkel, és minőségi alapanyagokkal dolgoznak, azért hogy nemzetközi színvonalú fogászati szolgáltatást nyújthassanak. Emellett arra is törekednek, hogy az egyéni igényekre maximálisan odafigyelve végezzék munkájukat annak érdekében, hogy Ön nyugodtan, bizalommal fordulhasson feléjük, s kezelése végeztével mosolyogva távozhasson tőlük.

A Zalakaros Dental rendelőjében nem csak általános fogászati kezeléseket végzünk, hanem kiemelt hangsúlyt fektetünk az esztétikai fogászatra. Fogfehérítést, fogszabályozást, fogpótlást, implantátum beültetést és egyéb szájsebészeti beavatkozásokat is végzünk.

Bátran és büszkén merjük állítani, hogy fogászati hálózatunk minden páciense elégedetten, és esetleges fogászati félelmeitől megszabadulva távozik tőlünk. Belénk vetett bizalmukat minden esetben szakmai felkészültséggel, precizitással, emberséggel és odafigyeléssel háláljuk meg. Mindemellett, folyamatos akciókkal, illetve akciós kezeléscsomagokkal várjuk pácienseinket.

Látogasson el a Zalakaros Dentalba, s győződjön meg róla ön is, hogy pácienseinknek nemzetközi viszonylatban is magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat felhasználható: 2015. május 31-ig!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges a KUPONKÓDDAL! Kérjük, hogy a kinyomtatott kupont vigyék magukkal a kezelésre!

Cím: 8749 Zalakaros, Gyógyfürdő tér 4
Telefonszám: +36 20 249 67 44
Email cím: info@zalakaros-dental.hu

Nyitva tartás: ?

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zalakaros Dental
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
8749 Zalakaros, Gyógyfürdő tér 4
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére