Mai­Kupon

BLACK FRIDAY 2! Egyénre szabott biztos fogyás! 1 alkalom, 14 féle eljárás! Egyénre szabott TELJES testkezelő zsírégető / feszesítő / méregtelenítő 1 alkalmas program 1 főnek most 1 580 Ft-ért! Most fizetendő: 320 Ft! SZÉP Kártya!

Elfogyott!
Egyénre szabott biztos fogyás - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Ezüst hétvége
Eredeti ár:16 500 FtElőlegben fizetendő:320 FtTeljes ár:1580 Ft90% kedvezmény
Elfogyott!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Egyénre szabott TELJES testkezelő zsírégető / feszesítő / méregtelenítő 1 alkalmas program, garanciavállalással!Egyénre szabott TELJES testkezelő zsírégető / feszesítő / méregtelenítő 1 alkalmas program, garanciavállalással

Kényeztető luxus a fogyni vágyóknak
Minden alkalommal 14 FÉLE ELJÁRÁSSAL - TELJES TESTEN PRÉMIUM KATEGÓRIÁS GÉPEKKEL
Egyénre szabott teljes testkezelő program

Ez az 1 alkalmas kezelő program egyszerre FOGYASZT, FESZESÍT ÉS MÉREGTELENÍT. Az egész testet átfogó programcsomagot ÁLLAPOTFELMÉRÉS előzi meg.

AZ AJÁNLAT TARTALMA:

Állapotfelmérés:
testsúly, testzsír,
izomtömeg,
BMI mérés
vérnyomásmérés
vércukormérés
fénykép készítés
+ 1 hetes diéta étrend

KEZELÉSEK, AMIT MEGKAPSZ
Lézer + Izomstimuláció + Mikroáramos zsírtörés - egy gépben, akár 3 testrészre (30 perc)
Infra + Hullámmaszázs - egy gépben, teljes testre, karra is (20 perc)
Kézi vákummmaszázs + Fényterápia, egy gépben 1 testrészre (10 perc)
Kavitáció +Rádiófrekvencia + Tű nélküli mezoterápia - 1 testrészre (10 perc)
3 D vibrációs tréner (10 perc)
Gépi talpmasszázs (10 perc)
Éhségcsökkentő fülmágnes (alkalmanként / 1 db)
Kneipp taposó szőnyeg kövekből (10perc)

KEZELÉSEK RÉSZLETESEN:

LÉZER + IZOMSTIMULÁCIÓ + MIKROÁRAMOS ZSÍRTÖRÉS EGY GÉPBEN AKÁR 3 TESTRÉSZRE (30 PERC)

LIPO LÉZERES ZSÍRBONTÁS
A lézer energia behatol a bőrbe és stimulálja a zsírsejtek membránját, melyek ettől áteresztővé válnak. A zsír így távozni tud a zsírsejtekből, melyek mérete ennek hatására nagymértékben csökken. A zsírsejtekből kifolyt zsír a szervezet természetes anyagcseréje során távozik a testből. A 635nm hullámhosszú dióda lézerekkel, 6x8x100mW lézer teljesítménnyel intenzív zsírbontásra képes. Fájdalommentes. Nincs mellékhatása. Klinikailag bizonyított hatás!

IZOMSTIMULÁCIÓS KEZELÉS
Lényege: Ezzel a kezeléssel izmainkat fogjuk munkára, hogy testünk formásabb, bőrünk feszesebb legyen, nyirokkeringési rendszerünk és anyagcserénk felgyorsuljon, ezáltal a felhalmozódott zsír és a narancsbőr csökkenjenek. Amikor meg akarjuk mozdítani valamely testrészünket, agyunk egy vagy több elektromos impulzust küld az adott izomnak, ezáltal az összehúzódik.
A stimulációs jeleket az izmok fölé helyezett gumi elektródák segítségével juttatjuk el azok motorikus pontjaira, ami összehúzódásukhoz vezet. Az izmok mozgása akaratunktól független. Ezeket az összehúzódásokat folyamatosan ismételve és kombinálva érjük el a kívánt hatást.
A készülék az egyik leghatékonyabb módszer, a kilók és a narancsbőr elleni "harcban"

A kezelés menete:

A vendéget a kezelő ágyra fektetjük és az érintkezőket a programnak megfelelően gumiszalagok alá a megfelelő pontokra helyezzük.
Az érintkezést kontakt zselével biztosítjuk. Amikor az összes elektro-tappancs a helyén van, beállítjuk a kezelés erősségét, amihez a vendég visszajelzéseit figyelve addig emeljük az impulzusok intenzitását, amíg azok a határozottan, de fájdalommentesen érzékelhetők.
Ezután kezdődhet a program. A program lefolyása alatt a test hozzászokik a stimulációs szinthez, ekkor a fő szabályzó gombbal emeljük az erősséget.
A kezelés végén az eszköz automatikusan kikapcsol. A tappancsokat, a szalagokat és a zselét eltávolítjuk, a bőr letörléséhez törölközőt biztosítunk.

MIKROÁRAMOS ZSÍRTÖRÉS
Lényege: A mikroáramos kezelés elősegíti a speciális hatóanyag bejuttatását a zsírsejtek központjába, ahol kifejti hatását. Ezen kívül, a mikroáramos stimuláció hatására a szervezet izomzata működésbe lép és belülről segíti a lerakódott zsír sejtjeinek lerombolását. A kezelés eredménye képen a zsírsejtek szerkezete megváltozik (darabokra törik) és a kötött-, lerakódott zsírsejtekből olyan molekulák képződnek, melyeket kivezethetnek szervezetéből. Akár 3 testrészen 30 percig!

INFRA + HULLÁMMASZÁZS 1 GÉPBEN TELJES TESTRE, A KAROKRA IS (20 PERC)

Nyirokmaszázs funkció:
A nyirokkeringés a szervezetben nagy szerepet játszik a salakanyagok eltávolításában. A 3 in 1 készülék ezt használja fel, ellentétben számos zsírleszívó készülékkel. Itt az AirBagek nyomásgyakorlás és vibráció előidézése által a zsírszövetet hozzák mozgásba. A masszázs nem fájdalmas, nem okoz kellemetlen érzetet, míg az oldalnyomásos készülékek 50 kg súlyt jelentenek a hasfalra és 45 percen keresztül alkalmazva 225 felülésnek felelnek meg. A hő hatására a vérkeringés javul, felgyorsul az anyagcsere és a kioldott zsír a vér- és nyirokkeringésbe kerül.
A 3 in 1 nyirokmasszázs készüléket szokták "zsírevő"-ként is emlegetni, hiszen ez a gép az orvostudomány és a fizika legújabb eredményeit használja fel a szépség elősegítésére, a fogyás - feszesítés, cellulit kezelés, keringés, az emésztés, az izmok, és a bőr alatti kötőszövet állapotának javítására.

A gép funkciói:
Hosszúhullámú infravörös fény funkció:
Cellulitis kezelésére: A 3 in 1 nyirokmasszázs gép nagy mennyiségű hő kibocsátására képes, mely hatására felgyorsul a vér- és nyirokkeringés, javul a sejtek anyagcseréje, felgyorsulnak a biokémiai reakciók és nagy mennyiségű ATP (adenozin-trifoszfát) kerül felhasználására, mely a zsírok lebomlásához vezet. A hősugárzás, a szövetek lokális hőmérsékletét növeli, a pórusok kitágulnak és nagy mennyiségű izzadság távozik. A zsírsejtek víztartalma a véráramba kerül, ami által a zsír mérete jelentősen csökken

KÉZI VÁKUMMMASZÁZS + FÉNYTERÁPIA 1 GÉPBEN 1 TESTRÉSZRE (10 PERC)

KÉZI VÁKUUMASSZÁZS: Aktiválhatjuk vele a test bizonyos akupunktúrás pontjait, illetve mechanikus ingerléssel vérbőséget idézhetünk elő a hajszálerek kitágulása révén. A helyi vérbőségre a szervezet úgy reagál, mintha valahol vérveszteség lenne, tehát új vért kezd termelni, s ezzel helyreállítja a vér ph-egyensúlyát.
A csúsztatós köpölyözés alkalmazása során gumiból készült köpölyöket használunk. Ez az eljárás lehetőséget nyújt kozmetikai kezelésekre, a testen cellulit - "narancsbőr" - esetén, illetve helyi fogyasztásra - főként a comb, fenék és has területén. Először olajjal bedörzsöljük a bőrfelületet, majd speciális masszázstechnikával feltörjük a zsírsejteket, ezután a köpölyt a bőrfelületen a nyirokáramlásnak megfelelő irányban mozgatjuk. Megfelelő alkalmazás esetén a mobilizált zsírsejtek a nyirokkeringésen keresztül távoznak. Az eredmény már az első alkalommal centikben mérhető.

KAVITÁCIÓ + RÁDIÓFREKVENCIA + TŰ NÉLKÜLI MEZO (1 TESTRÉSZRE) 10 PERC

KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÁS: Az ultrahang a testbe hatolva, klinikailag bizonyított módon a környező ereket és egyéb szöveteket érintetlenül hagyva csak a zsírsejteket bontja. A sejtek a kezelés alatt a hő hatására vizet veszítenek és összezsugorodnak,valamint az ultrahang hatására ütköznek és a keletkező vákuum buborékok a sejtmembránt megbontják.

RÁDIÓFREKVENCIÁS MÉREGTELENÍTÉS: A rádióhullámok bejutnak a mélyebben elhelyezkedő zsírlerakódásokhoz is. A célzott 6 MHz frekvenciájú rádióhullámok aktív állapotba hozzák a zsírsejteket, így a hőmérsékletük a súrlódási hő hatására megnő. A szabaddá tett zsír és méreganyagok a verejtékmirigyeken, a májon és a nyirokrendszeren keresztül ürülnek ki, fokozva a méregtelenítést és a zsírlerakódásokat.

TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIA TESTEN
A testkezeléseknél vérkeringést serkentő, zsírbontó hatóanyagokat juttatunk be a subcutisba, és az ott található zsírsejtekbe. A bőrszövetek ernyedtségén javítanak, feszesítik a bőrt, illetve a striák kezelésénél, öszzehúzzák azokat, és pirosasságukat enyhítik.
A tű nélküli mezoterápa alapján működő Meso-Beauty "koktéljaival" történő kezelés a narancsbőr és a lefogyhatatlan alkati zsírpárnák ellen veszi fel a harcot. Hatékonyságának köszönhetően sok esetben kiváltja a zsírleszívást, mivel a kezelés nem a zsírsejtek számát, hanem a méretét csökkenti, ezért súlygyarapodásnál elkerülhető a környező bőrfelület kitüremkedése, a bőr egyenletessé válik, eltűnnek a behúzódások.

A Meso-Beauty a zsírsejtek membránját megnyitva bejuttatja a hatóanyagokat, amelyek a bennük felhalmozódott zsírt vízoldékony részecskévé alakítja át, hogy természetes úton távozzanak a szervezetből. Csökken a zsírlerakódás. A koffein a zsírok felhasználásáért felelős zsírsejt receptorokra hat. A nyomelemek a megfelelő enzimek működését maximalizálják. Növekedik a mikro-keringés és nyirokműködés, a koffein hatékonyabb bőrkeringést idéz elő, ezzel segíti a lebontott zsírsavak távozását.
Nagy hatékonysággal kezelhetők: a striák (terhességi csíkok), lokális zsírpárnák, cellulit (narancsbőr), bőrmegereszkedettség, petyhüdtség.

3D VIBRÁCIÓS TRÉNER (10 PERC)

Az edzett izmok izomrostjainak 100%-át megmozgatja a hagyományos edzések 40%-os hatékonyságával szemben. Az izmok öntudatlan, un. nyújtóreflexét kihasználva másodpercenként 20-60 izom összehúzódást és elernyedést eredményez a hagyományos edzések percenkénti néhány izom összehúzódásával és elernyedésével szemben. 10-15 perces vibrációs tréneres edzés egy teljes aerobic órával egyenértékű.

Összetett hatásmechanizmus:
javítja a vérkeringést és nyirokkeringést
beindítja a zsírégetést
pozitív hormonális folyamatokat indít el (pl. stresszhormon csökkentés, boldogsághormon növelés)
ösztönzi a csonttömeg növekedését
Gyors, dinamikus, robbanékony izomzatot alakít ki
Megerősíti az izomzaton kívül az inakat és
a csontrendszert, javítja az érfalak rugalmasságát
Alkalmas az öregedési folyamatok lassítására:
pl. csontritkulás és öregkori izomleépülés ellen)

ÉHSÉGCSÖKKENTŐ FÜLMÁGNES
A módszer hatékonyan alkalmazható testsúly csökkentésre.
A túlzott étvágy csökkentésére és a teltségérzet előidézéséhez, a testműködéseket szabályozó agyközpontok nyugtatásával.
Nyugtató, méregtelenítő hatása is van, könnyen betartható a diéta.
Az apró mágnes egy picike testszínű öntapadós ragasztószalaggal kerül a füledre, és 1 hétig ott is marad, csökkentve az éhségérzetedet.
A fülmágneses kezelése fájdalom mentes, hatása folyamatos, nincs mellék hatása.
Heti egyszeri csere javasolt!

GÉPI TALPMASSZÁZS (10 PERC)

A talp masszírozásával a központi idegrendszerre, az egész szervezetre lehet hatást gyakorolni. Összes szervünk reflexzónája megtalálható a talpon. Ezekben a zónákban lehetnek lerakódások, amik a helytelen életmód, a nem megfelelő táplálkozás övetkeztében alakulnak ki. Célunkezek elmasszírozása és az öngyógyító folyamatok beindítása.

KNEIPP TAPOSÓ SZŐNYEG KÖVEKBŐL (10PERC)

Mikor segít a Kneipp-kúra?

Idegrendszeri problémák esetén: álmatlanság, migrén, vegetatív funkciós zavar, neuralgia, övsömör, isiász, részleges bénulás.
Szív- és érrendszeri betegségeknél: érelmeszesedés, koszorúérgörcs, magas vagy alacsony vérnyomás, érszűkület.
Nőgyógyászati problémák esetén: kismedencei gyulladás, menstruációs rendellenesség, heves alhasi görcs.
Visszatérő gyulladás, fertőzés esetén: felső légúti, húgyúti, emésztőszervi betegségek
Funkcionális és más szervi bántalom: gyomorfekély, vese-, epekő, egyes bőrbetegségek, ízületi betegségek.
Anyagcsere-betegségek: cukorbetegség, elhízás, köszvény.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: egyénre szabott biztos fogyás! 1 alkalom, 14 féle eljárás! Egyénre szabott TELJES testkezelő zsírégető / feszesítő / méregtelenítő 5 alkalmas program 1 főnek 1 580 Ft-ért!

Most fizetendő: 320 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni! A fennmaradó összeget fizetheti, akár SZÉP Kártyával!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges! Kérjük, hogy a kinyomtatott kupont vigyék magukkal!
Időpont lemondást 12 órával az időpont előtt tudunk elfogadni.

Figyelem! Új helyszínek!!!
1 Szalon: 1148 Budapest, Kerepesi út 32. (bejárat az Utász utca felől) Telefonszám: 06-70-655-53-07
2 Szalon: 1027 Budapest, Vitéz u. 9. Telefonszám:06-70-608-22-22

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 8:00 - 21:00
Szombat - Vasárnap: 8:00 - 16:00

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Luxury Body Care & Nails
Cég
Luxury body care Kft
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére