Mai­Kupon

BLACK FRIDAY! 3 nap 2 éjszakás hegyvidéki üdülés Dobogókőn gyertyafényes vacsorával vagy egésznapos élményfürdőzéssel kedvező áron 38 500 Ft-ért! Felhasználható: 2023. december 23-ig! Most fizetndő: 3 850 Ft!

Elfogyott!
2 pihenés Dobogókőn reggelivel és vacsorával 2023.12.23-ig - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Arany hétvége
Eredeti ár:47 000 FtElőlegben fizetendő:3 850 FtTeljes ár:38 500 Ft18% kedvezmény
Elfogyott!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!2 éjszakás csomag induló napjai: Hétfő, szerda, péntek
2 éjszakás hegyvidéki üdülés Dobogókőn gyertyafényes vacsorával vagy egésznapos élményfürdőzéssel 38 500 Ft
+1 vasárnapi éjszaka : 12 500 FT !4 féle szobatípusból választhatja ki kedvencét: Franciaágyas szobákkal, kétszobás apartmanokkal, luxus apartmannal. Szálláshelyünk nem fogad 6 év alatti gyermekeket!

Panziónk az erdei kiránduló útvonalak kiinduló pontjánál, az erdő ölelésében helyezkedik el.

A 7 termál és élményfürdő közelsége, a Duna-kanyar szépsége, Szentendre -Esztergom-Visegrád szomszédsága végtelen program lehetőséget nyújt a pihenésük személyre szabott eltöltéséhez.

A 30 féle wellness- élmény- kulturális és gasztronómiai élmény elem kínálatunkkal minden napját aznapi hangulata szerint alakíthatja. 30 féle ételből összeállítható gyertyafényes vacsorával járunk a kedvében, bor, sör, süti, fagyi maratonra van lehetősége, Dunai hajóutak várják, erdei vezetett kirándulásokon, vagy erdei kerékpártúrán vehet részt, közeli horgász paradicsomokban lazíthat, zenés táncos esték vidám hangulatát élvezheti a Duna partján, szabadtéri színházi előadásokat élvezhet, Visegrádi lovagi tornán vehet részt, téli-nyári bobpályát használhat, hangulatos sétákat tehet a szomszédos történelmi városokban, Szentmise után bejárhatja az Esztergomi Bazilika termeit és kupoláját, …. és ezek még a felét sem teszik ki annak, amit kínálni tudunk Önöknek az ittlétük alatt!
Érkezzen felkészülten, tájékozódjon a 30 féle ajánlott program lehetőségről a

www.platanpanzio.hu weboldalon.

Családja kedvenc szállás típusát 4 féle szobatípusa közül választhatja ki. Jól felszerelt franciaágyas szobák, 40 nm-es luxus apartman kétszemélyes sarokkáddal, két szobás, teraszos apartman dupla fürdőszobával.

Ajánlatunk jól felszerelt kényelmesen berendezett franciaágyas szobákra vonatkozik, hétköznapokon, szezonon kívüli időszakra, felár ellenében azonban luxus és családi apartmanokra is igénybe vehető az ajánlat sőt, hétvégéken és iskolaszüneti időszakban is szeretettel várjuk.
5 éjszakás csomagnál az ajándékként kapott egésznapos élményfürdő belépőjét az üdülése bármely napján felhasználhatja és az a 15 000 nm-es esztergomi Aquaworld élményfürdőbe, vagy a szabadtéri Leányfalui termálfürdőbe szól.
Jó idő garancia szabályzata: Esős időben, ha az „Időkép” időjárási portál előrejelzése szerint Dobogókő térségében több mint 4 órát meghaladó idő intervallumban legalább 55%-os eséllyel várható eső, akkor ingyenes belépést biztosítunk a 15 000 nm-es Aquasziget élményfürdőbe, mely csak 15 percre helyezkedik el tőlünk.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. december 23-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: 2 éjszaka szállás 2 fő részére reggelivel és vacsorával vagy wellness belépővel 38 500 Ft-ért!

Most fizetendő: 3 850 Ft, a fennmaradó összeget a szállásnak kell kifizetni!

2 éjszakás csomag induló napjai: Hétfő, szerda, péntek
2 éjszakás hegyvidéki üdülés Dobogókőn gyertyafényes vacsorával vagy egésznapos élményfürdőzéssel 38 500 Ft
+1 vasárnapi éjszaka : 12 500 FT !

Ajánlatunk reggelis ellátással értendő, és az üdülés időszaka alatt tetszőlegesen választható egyszeri gyertyafényes vacsorával, vagy egy egésznapos belépővel a 15 000 nm-es Esztergomi Aquasziget élményfürdőbe vagy a Leányfalusi termálfürdőbe.
Étteremmel is rendelkezünk, ezért a helyszíni étkezésük minden nap megoldható, a közeli élmény és termál fürdőkbe pedig kedvezményes áron biztosítjuk belépőiket, a szomszédos Duna-kanyar hangulatos városainak meglátogatásával igazán élményteli napokat élhetnek meg.

Az induló árunk hétköznapi időszakban franciaágyas szobában történő elhelyezésre vonatkozik novembertől április végéig. Az év más időszakában szezon felárak megfizetésével biztosítjuk az üdülésüket 2023 december 10.-ig
● Előszezoni felár : május 1- július 1 : 2 500 Ft/fő/ éjszaka.
● Főszezoni felár : július 1- augusztus 21-ig : 5 000 Ft/fő/ éjszaka.
● Utószezoni felár : augusztus 21-től október 31.-ig : 2 500 Ft/fő/ éjszaka.
● Hétvégi felár : 5 000 Ft/fő/ éjszaka.
● Luxus és családi apartman felára 9 900 Ft / éjszaka.
● parkolás ingyenes
●Érkezés 12 órától távozás 10 óráig.
● A többnapos nemzeti ünnepeinkkor a csomag hosszának meg kell egyeznie a az ünnepi időszak hosszával, így akár további napokat kell hozzá vásárolni. Az ünnepi időszak valamennyi napján főszezoni felár fizetendő.

Hegyek-völgyek-folyók-fürdők-történelmi városok metszéspontjában, végtelen erdők ölelésében, 30 féle élmény és wellness program kínálatával, teljesen felújított és gazdagon bútorozott szobákkal és apartmanokkal, vadonatúj csodaszép fürdőszobákkal, méltán dicsért éttermi szolgáltatással várjuk a Dobogókői Platán panzióban.
- Felhasználhatóság: 2023 december 23.-ig !
- Jó idő garanciát adunk üdülése minden napjára, így az esős napokon ajándékként egésznapos élményfürdő belépőt biztosítunk Önöknek!
- Napi félpanzió 30 féle ételből 2 fogást választva 3 800 Ft/ Fő /nap
- Kedvezményes belépőt biztosítunk 2 közeli élmény és termál fürdőbe.

Előzetes foglalás szükséges! Szabad helyekről a szállás tud bővebb információt adni!

Platán Panzió
Telefon: 06-26-347-680 / e-mail: platanpanzio@t-online.hu
GPS koordináták: É: 47.71815 / K:18.88878

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Platán Panzió Dobogókő
Cég
Gold-Platán kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2098 Pilisszentkereszt, Téry Ödön u. 15.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére