Mai­Kupon

BOKÁTÓL TOKÁIG! MEZOTERÁPIÁS LIPOLYZIS: LEFOGYHATATLAN HELYI ZSÍRPÁRNÁK megszüntetése HAS, ALHAS, HÁT, CSÍPŐ, TÉRD, BRICSESZ tájékán! 2 alkalmas bérlet most 40000Ft helyett 12000Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A civilizáció, ami ugyan életünket kényelmessé tette, egy új "népbetegséggel" is sújtott. Mérések alapján akár 95%-os pontossággal is megállapítható az össz-testtömeghez viszonyított testzsír százalék, de mi van a bőrredők vastagságával? 
 A lefogyhatatlan alkati, helyi zsírpárnák mérséklésében, megszüntetésében a mezoterápiás zsirbontás megoldást jelent.
Csak a nem kívánatos helyekről fogyaszt, ahol a zsírszövet vastagabb a kelleténél, míg a fogyókúra során az arc, a mellek is fogyásnak indulnak. A kezelést egy darab választott testrészen végezzük az alábbiak közül: has, alhas, hát, csípő, térd, bricsesz.


A tű nélküli mezoterápia - más néven elektroporáció - kiválóan alkalmas a diétázás, sportolás ellenére is meglévő, helyi "testhibák"csökkentésére.

A tű nélküli mezoterápia egy forradalmian új kezelés, csodás technika!

A kozmetikai készítmények alapvető problémája, hogyan győzzük le a bőr természetes védekező funkcióját, ami megakadályozza a hatóanyagok bejuttatását?!

Ennek az eljárásnak a  lényege, hogy a készülék speciális rádiófrekvenciás hullámok segítségével képes megnyitni a bőrsejtek falát, ezen keresztül juttatja be a szükséges hatóanyagokat.
Különlegessége abban is rejlik, hogy olyan mélységbe juttathatók be a hatóanyagok, ahova ezidáig csak injekciózással lehetett. Éppen ezért csak 100 %-os analitikai tisztaságú anyagot alkalmazunk.
Ezek hatására a zsírpárna mérete jelentősen csökken, sok esetben el is tűnik.
A mezoterápiás lipolysis egy természetben előforduló anyaggal történik.
Az ilyen "zsírszobrászat" során nem fenyeget a zsírpárna feletti bőr "csüngése". A térfogatváltozás lassú, folyamatos és a mezoterápiás koktélba bőrfeszesítő, -rugalmasító kiegészítő anyagokat is belemixelünk.

Ezt a 2 alkalmas kezelést 3-4 nap kihagyással végezzük.
Először is feltérképezzük a problémás területet. Ezután egy BŐRREDŐ mérővel megmérjük az adott terület zsírszövet vastagságát és ennek megfelelően állítjuk össze a zsírbontó koktélt.
A bőr alapos tísztítása és peelingezése utén kezdjük csak el az elektroporációs kezelést.
A kezelés biokémiai úton történik, hatására a bőr sejtjei azonnal elkezdik a hatóanyagok hasznosítását. Többek között a sejtmembránt feloldó, a sejtet elpusztító epesav tartalmú foszfatidilkolint.
A második kezelést 3-4 nap múlva folytatjuk egy olajos vákuumkezeléssel, valamint egy nyirokkeringést fokozó nyomásterápiával.

A vákuummasszázs hatására a sejtek aktiválódnak, lokálisan javul a vérkeringés, a nyirokáramlás sebességét felgyorsítja akár ötvenszeresére is. A felesleges zsír a nyirokkeringésen keresztül távozik, ezáltal nagy hatásfokú helyi fogyasztást tudunk elérni, amit hatóanyagos kompressziós tekercseléssel egészítünk ki.
A nyomásterápia az egész nyirokrendszer átdolgozását eredményezi. Hatása a narancsbőr elleni elkeseredett harcban is segítségünkre van.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelések külön időpontban történnek! A kupon felhasználhatósága 2012. május 31.

A kezelés igénybevételéhez telefonos egyeztetés szüskéges a +36 20 9566433-as telefonszámon.

A kezelést Tokától-bokáig végezzük, de csak egy testtájon, amit választhat.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szilágyi Anikó
Cég
Holisticbeauty Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky u. 43.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére