Mai­Kupon

BOKÁTÓL TOKÁIG! MEZOTERÁPIÁS LIPOLYZIS: LEFOGYHATATLAN HELYI ZSÍRPÁRNÁK megszüntetése HAS, ALHAS, HÁT, CSÍPŐ, TÉRD, BRICSESZ tájékán! 2 alkalmas bérlet most 40000Ft helyett 12000Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
A civilizáció, ami ugyan életünket kényelmessé tette, egy új "népbetegséggel" is sújtott. Mérések alapján akár 95%-os pontossággal is megállapítható az össz-testtömeghez viszonyított testzsír százalék, de mi van a bőrredők vastagságával? 
 A lefogyhatatlan alkati, helyi zsírpárnák mérséklésében, megszüntetésében a mezoterápiás zsirbontás megoldást jelent.
Csak a nem kívánatos helyekről fogyaszt, ahol a zsírszövet vastagabb a kelleténél, míg a fogyókúra során az arc, a mellek is fogyásnak indulnak. A kezelést egy darab választott testrészen végezzük az alábbiak közül: has, alhas, hát, csípő, térd, bricsesz.


A tű nélküli mezoterápia - más néven elektroporáció - kiválóan alkalmas a diétázás, sportolás ellenére is meglévő, helyi "testhibák"csökkentésére.

A tű nélküli mezoterápia egy forradalmian új kezelés, csodás technika!

A kozmetikai készítmények alapvető problémája, hogyan győzzük le a bőr természetes védekező funkcióját, ami megakadályozza a hatóanyagok bejuttatását?!

Ennek az eljárásnak a  lényege, hogy a készülék speciális rádiófrekvenciás hullámok segítségével képes megnyitni a bőrsejtek falát, ezen keresztül juttatja be a szükséges hatóanyagokat.
Különlegessége abban is rejlik, hogy olyan mélységbe juttathatók be a hatóanyagok, ahova ezidáig csak injekciózással lehetett. Éppen ezért csak 100 %-os analitikai tisztaságú anyagot alkalmazunk.
Ezek hatására a zsírpárna mérete jelentősen csökken, sok esetben el is tűnik.
A mezoterápiás lipolysis egy természetben előforduló anyaggal történik.
Az ilyen "zsírszobrászat" során nem fenyeget a zsírpárna feletti bőr "csüngése". A térfogatváltozás lassú, folyamatos és a mezoterápiás koktélba bőrfeszesítő, -rugalmasító kiegészítő anyagokat is belemixelünk.

Ezt a 2 alkalmas kezelést 3-4 nap kihagyással végezzük.
Először is feltérképezzük a problémás területet. Ezután egy BŐRREDŐ mérővel megmérjük az adott terület zsírszövet vastagságát és ennek megfelelően állítjuk össze a zsírbontó koktélt.
A bőr alapos tísztítása és peelingezése utén kezdjük csak el az elektroporációs kezelést.
A kezelés biokémiai úton történik, hatására a bőr sejtjei azonnal elkezdik a hatóanyagok hasznosítását. Többek között a sejtmembránt feloldó, a sejtet elpusztító epesav tartalmú foszfatidilkolint.
A második kezelést 3-4 nap múlva folytatjuk egy olajos vákuumkezeléssel, valamint egy nyirokkeringést fokozó nyomásterápiával.

A vákuummasszázs hatására a sejtek aktiválódnak, lokálisan javul a vérkeringés, a nyirokáramlás sebességét felgyorsítja akár ötvenszeresére is. A felesleges zsír a nyirokkeringésen keresztül távozik, ezáltal nagy hatásfokú helyi fogyasztást tudunk elérni, amit hatóanyagos kompressziós tekercseléssel egészítünk ki.
A nyomásterápia az egész nyirokrendszer átdolgozását eredményezi. Hatása a narancsbőr elleni elkeseredett harcban is segítségünkre van.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelések külön időpontban történnek! A kupon felhasználhatósága 2012. május 31.

A kezelés igénybevételéhez telefonos egyeztetés szüskéges a +36 20 9566433-as telefonszámon.

A kezelést Tokától-bokáig végezzük, de csak egy testtájon, amit választhat.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szilágyi Anikó
Cég
Holisticbeauty Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky u. 43.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére