Mai­Kupon

Kategóriák

Bölcs döntés! Bölcsességfog eltávolítás + panoráma röntgen most kedvező áron 34 000 Ft helyett 13 990 Ft-ért a Bartók Dental jóvoltából!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A bölcsességfogak olyan őrlőfogak, melyek általában a kamaszévek végén, a 20-as évek elején bújnak ki. Ha egészségesek, és megfelelően igazodnak, értékes alkotóelemei a szájnak, ám legtöbbször elhanyagoltak, és az eltávolításuk szükséges.Bízd magad szakemberekre - legyen neked is ragyogó a mosolyod!
Az ajánlat tartalma:
-bölcsességfog eltávolítás
-konzultáció
-panoráma röntgen
Magasan kvalifikált orvosok!
Budapest egyik legkorszerűbb rendelője!

A bölcsességfogak problémát jelenthetnek, ha nem megfelelő helyzetben nőnek (vízszintesen, ferdén vagy távol a többi őrlőfogtól, esetleg kifelé vagy befelé dőlve). A rosszul nőtt bölcsességfog torlódást vagy egyéb sérülést okozhat a szomszédos fogakban, az állkapocsban és az idegekben.
MIRE JÓ A 8-AS FOG? A nyolcadik fog a legutolsó a sorban, ez a bölcsességfog. Azért kapta ezt a nevet, mert 18 és 25 éves kor között töri át a fogínyt, amikor a közhiedelem szerint, legtöbb tudás birtokában van az ember. Az alsó 8-as fog, általában a legnagyobb méretű fog, ami az emberi szájüregben találhatóak.

Azok a bölcsességfogak, melyek a második őrlőfogakra hajlanak, ezeket védtelenebbé teszi a fokozott plakk képződés és ételmaradék felhalmozódás miatt. Mindezen kívül a bölcsességfogak a lágy szövetek vagy az állkapocs fogságába is eshetnek úgy, hogy csak részben képesek azt áttörni. A lágy szövetekbe vagy állkapocsba részben vagy teljesen bezárt bölcsességfogat impaktált fognak nevezik. A csak részben áttört bölcsességfog utat engednek a baktériumoknak, mely fájdalmas gyulladással, duzzanattal, állkapocs merevséggel és általános betegségekkel járhat. A csak részben áttört fogak emellett hajlamosabbak a szuvasodásra és ínybetegségekre, mivel nehezen elérhető helyzetüknél fogva nehezebb a fogkefével vagy fogselyemmel elérni azokat.

Bízd magad szakemberekre! Nem fogsz csalódni! A Bartók Dentál segít neked. A korszerű fogorvosi rendelő, kellemes környezettel és magas szakértelemmel rendelkező orvosokkal vár, hogy magabiztosan mosolyoghass. Már akár holnap is.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat felhasználható: 2015. március 31-ig!
Előzetes időpont egyeztetés szükséges a KUPONKÓDDAL! Kérjük, hogy a kinyomtatott kupont vigyék magukkal a kezelésre!
Elérhetőség
Bartók Dentál
Telefonszám: 06-20/624-6146
Email cím: info@bartokdental.hu

Nyitva tartás:
H-P 8:00-20:00
SZ: 8:00-16:00
V: Zárva

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bartók Dentál
Cég
Dental Network Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Bartók Béla út 41.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére