Mai­Kupon

Kategóriák

Bővítsd telefonod vagy fényképezőgéped memóriáját 32 GB-s Micro SD kártyával! Most 1 db memória kártya kedvező áron 6 490 Ft helyett 3 790 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Miért is hasznos egy memóriakártya? Számos területen használhatod, ezen kívül legnagyobb előnyei: hordozhatóság, energia nélküli adatmegmaradás, kis méret, többszöri írhatóság. Bővítheted vele digitális fényképezőgéped, táblagéped, telefonod, okostelefonod, kamerád, MP3 lejátszód, videojáték-konzolod, adatgyűjtőd memóriáját.Minőségi SanDisk termék

  • - Méret 11,0×15,0×1,0mm
  • - A csomag tartalmazza az adaptert is
  • - Kompatibilis microSDHC valamint microSDXC eszközökkel is
  • - Class 10 sebesség 1, Speed UP TO 48 MB/S 320x

Az utóbbi időkben az Secure Digital (SD), azon belül is a MicroSD kártyák a legelterjedtebbek, mivel a korábban (főként mobiltelefonokban) alkalmazott MMC kártyáknál sokkal nagyobb adatátviteli sebességet tesznek lehetővé. Ezeket a fényképezőgépek, videokamerák és mobiltelefonok is képesek közvetlenül írni és olvasni, a külső kártyaolvasókban pedig a kiegészítő adapterrel használhatóak (ezt a csomag tartalmazza).

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. május 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon megvásárlását követően a terméket 3 munkanapon belül meg kell rendelni a szolgáltatótól emailben vagy telefonon a kuponkód megadásával! A kuponkód megadása nélkül terméket nem tudunk postázni és személyesen átadni se!
A kuponkódot minden esetben meg kell adni a szolgáltatónak! (Ha több kuponkód van, akkor mindet meg kell adni!)
Személyes átvételnél előzetes bejelentkezés szükséges!

A kupon tartalma: 1 db SanDisk Micro SD kártya (32 GB)

Postaköltség: 990 Ft (Egy postaköltségbe 3 db termék fér bele!)

Beváltható itt:
Személyes átvétel a Mazza Dett Kft., 1131 Budapest, Dolmány u. 5-7. II. em. (31-es ajtó) cím alatt, hétfőtől csütörtökig 9.00-16.00, pénteken 9.00-12.00 között vehető át, a kinyomtatott kupon ellenében.
Telefonszám: 06-30-561-1536
Email cím: kuponinformacio@gmail.com

Személyes átvételnél (itt: Mazza Dett Kft., 1131 Budapest, Dolmány u. 5-7. II. em. (31-es ajtó)) készpénzes fizetési lehetőség NINCS! Ide csak akkor lehet menni, ha az összeget elutalták/kifizették a Maikupon felé, majd megkapták a kuponjukat a kuponkóddal. Ezzel a kinyomtatott kuponnal, amin rajta van a kuponkód, kell menni előzetes telefonos bejelentkezés után (ide: Mazza Dett Kft., 1131 Budapest, Dolmány u. 5-7. II. em. (31-es ajtó)). A szolgáltató terméket csak a KINYOMTATOTT ÉRVÉNYES KUPON ELLENÉBEN, AMIN RAJTA VAN A KUPONKÓD TUD TERMÉKET BIZTOSÍTANI!

A fizetési lehetőségek nem egyenlőek a termék személyes átvételével, a Magnolia Beauty csak egy fizetési lehetőség, viszont a termék nem ott van! 
 
Megértésüket köszönjük!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mazza-Dett Kft.
Telefon
Szolgáltatás helye
1131 Budapest, Dolmány u. 5-7.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére