Mai­Kupon

BRONZ HÉTVÉGE! Plasztika helyett válassza a HIFU-t! Egy főnek a teljes arc kezelés most 21 200 Ft-ért vagy a teljes arc, toka, nyak és dekoltázs kezelés kedvező áron 25 700 Ft-ért! Most fizetendő: 3 290 Ft!

Elfogyott!
HIFU kezelés arcra vagy arc, toka, nyak és dekoltázsra - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Bronz hétvége
Eredeti ár:49 800 FtElőlegben fizetendő:3 290 FtTeljes ár:21 900 Ft56% kedvezmény
Elfogyott!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!ARCPLASZTIKA HELYETT HIFU!
Megérkezett a tökéletes megoldás azon 30 év fölötti vendégeink számára, akik fiatalosabb, ránctalanarcbőrre vágynak - azonban kés alá nem szeretnének feküdni.
A bejuttatott ultrahang energia beindítja (stimulálja) a kollagén - az elasztin, valamint a - fibroblaszt termelődését, ezáltal feszesednek a kötőszövetek a bőr legmélyebb rétegeiben, a bőr és az izom találkozásánál a SMAS rétegig hatolva.

GARANCIA VÁLLALÁSÁVAL!

100%-ban biztosak vagyunk a kezelés eredményességében - ami kivétel nélkül mindenkinél hatásos - amennyiben nincs szabad szemmel látható eredmény a kezelt részen, akkor AJÁNDÉKBA adunk egy ismételt HIFU kezelést ugyanilyen feltételekkel!Forradalmi áttörés az arc fiatalításában!

HIFU mikro-fókuszált magas intenzivitású ultrahangos (Ultherapy) szépítő kezelés

1 kezeléssel 1- akár 3 évig is tartó feszesítő hatás!

RENDKÍVÜLI ÁR!
CSAK NÁLUNK 8 ÖSSZEVONT TERÜLET KEZELÉSSEL EXTRA CSOMAG:
TELJES ARC TERÜLETE (szemkörnyék + homlok + szemöldök vonal + szájmentén + két orca) VAGY TELJES ARC + TOKA + NYAK + DEKOLTÁZS TERÜLETÉRE

Látványosan fiatalabb bőr arcplasztika nélkül!
NŐKNEK - FÉRFIAKNAK EGYARÁNT AJÁNLOTT!

Az ultrahang energia klinikai vizsgálatok alapján bizonyítottan biztonságos, több mint 50 éve használja az orvostudomány. Az ULTHERAPY néven ismert eljárás - mely magas intenzitású fókuszált ultrahang (HIFU) - megkapta az amerikai FDA (Food and Drug Administration) minősítő tanúsítványát.

A bőr 30-40 éves kor után elveszíti a feszességét és tónusát: először jellemzően a szemhéj ereszkedik meg, majd az áll környéke is csatlakozik hozzá. Ezeket tapasztalva elkezdünk kutatni azon bőrfeszesítési lehetőségek, lifting kezelések után, amelyekkel látszólag visszafordíthatnánk az idő múlását; több-kevesebb sikerrel. A különböző liftinghatást ígérő krémek, pakolások és egyéb "csodaszerek" sokszor nem hozzák a várt eredményt . . .

Mi az a HIFU kezelés?

A ráncok és a petyhüdt bőr kialakulásának oka, hogy az idő előre haladtával a bőrben lévő elasztin és kollagénrostok száma csökken, illetve az izmok és a szalagok meggyengülnek. A HIFU technológia, a fókuszált ultrahang segítségével visszafordítja ezt a folyamatot, és lehetővé teszi a bőrfeszesítést. Az újdonságnak számító, fókuszált ultrahangos HIFU kezelés során a bőr egészen mélyen, az izomfelszíni rétegben kezelhető: idáig korábban a plasztikán kívül semmilyen eljárás nem jutott el. A fókuszált ultrahangos lifting kezelés hatása látványos, és sokáig tart. A HIFU fókuszált ultrahangos bőrfeszesítő kezelés hatása akár 1-3 évig is kitart.

Mit jelent a HIFU?

A HIFU jelentése nagy intenzitású fókuszált ultrahang (High-Intensity Focused Ultrasound). Ezt a technológiát eleinte az orvostudomány használta, azonban néhány éve a szépségiparban is alkalmazzák, mint bőrfeszesítő módszert, hiszen rendkívül hatékonynak bizonyult az arcfiatalítás területén. Amerikában a 2. legnépszerűbb beavatkozás 95% elégedettséggel a mellnagyobbítás után!

Biztonságos, illetve hatása orvosilag igazolt. Gépünk 2. generációs gyártmány, rendelkezik az Uniós 4 számjegyű minősítéssel, orvosi tanúsítvánnyal. A szabadalmaztatott képalkotó technológiának köszönhetően, pontosan meghatározható a bőr azon rétege ahová az energia behatol. Egyértelmű képet mutat a csonthártya közelségéről, melynek segítségével a kezelés idejében pontosan meghatározza a kezelendő felületen a pontlövéseket.

Milyen területeken alkalmazható a kezelés?

A fókuszált ultrahangos (HIFU) kezeléssel látványos és rövid időn belül jelentkező fiatalodást érhetünk el, az egész arcon, illetve a toka - nyak, dekoltázs, kézfej területén is.

Az alábbi változásokra számíthatunk:

Bőrfeszesítés: A szemöldök és a homlok bőre feszesebbé válik, kisimul a "mérges" és a "gondolkodó" ránc
A ráncok, és a szem sarkában jelentkező szarkalábak mennyisége és mélysége csökken
Csökken a bőr lazaság a szemhéjon - a szemhéj emelkedése folytán "nyitottabb" lesz a szem
A szemkörnyék színe világosodik
A fókuszált ultrahangnak köszönhetően a toka bőre kevésbé lesz megereszkedett
Az arcbőr látványosan feszesebbé és rugalmasabbá válik
A nyak, a mellkas és a dekoltázs bőre feszesebbé és kevésbé ráncossá válik
Az aknés hegek száma csökken, színük világosabbá válik; a tág pórusok összehúzódnak, a további aknék kialakulásának üteme csökken
A nazolabiális redő, azaz az orr széltől a száj szélei felé futó ránc mélysége és láthatósága feltűnően csökken a fókuszált ultrahang jóvoltából
Az eljárás alkalmazása beindítja a bőrben az új kollagén építést, amely lassítja a bőr öregedését
A bőr textúrájának nagyfokú javulása szembetűnő

Az FDA klinikai vizsgálatban 10-ből 9 páciensen volt észrevehető jelentős emelés pl. a homlokon lévő vonalaknál.

A HIFU kezelés menete

A HIFU kezelés előtt a vendég tájékoztatást kap annak menetéről; előzetes és utólagos teendőiről. A kozmetikus szakemberünk ismerteti a kezelés részleteit, a várható eredményt. A kezelés alatt a vendég kényelmes pozícióban fekszik. Kiválasztjuk, megtisztítjuk és berajzoljuk a kezelendő területet, majd nagy tisztaságú ultrahang-gélt viszünk fel. Ezután megkezdődik a fókuszált ultrahangos HIFU kezelés, amely a kezelendő felület nagyságától függ.

A kezelés során alkalmazott mikro-fókuszált ultrahang behatol a bőr legmélyebb rétegeibe (1,5, és 3, illetve 4,5 milliméternyi mélységbe, a kezelt terület és a kezelőfej nagyságától függően), ahol századmilliméternyi pontossággal fejti ki a hatását a bőr és az izom találkozásánál, azaz a SMAS rétegben.

Több mélységben és több irányban dolgozunk célzott pontbelövésekkel: 3 különböző méretű és mélységekben ható jel-átalakító kezelőfejjel.

A HIFU kezelés során a mikro-fokuszált ultrahang század milliméternyi pontossággal jut a bőr mélyebb rétegeibe. A bejutott energia 65-85 C-os hőmérsékletet indukál, mely hatására a rostok "összeugranak", egy azonnali lifting-hatást biztosítva. A bejuttatott energia beindítja a kollagén-termelést. A fókuszált ultrahangos kezelés után az eredmény néhány hét múltán jelentkezhet, de az optimális, teljes emelő és tonizáló hatás fokozatosan épül 2-3 hónapig. Az eredmény akár 1-3 évig is látható. A kezelés megismétlése a paciens korától és bőr állapotától ismételhető fél év után, de a tapasztalatok azt mutatják általában 1 évig nem szükséges további kezelés.

GARANCIA!

Mivel 100%-ban biztosak vagyunk a kezelés eredményességében - ami kivétel nélkül mindenkinél hatásos - ezért a kezelés előtt és 3 hónappal a kezelés után a szalonban, mesterséges fénynél kérésre fényképet készítünk. Amennyiben nincs szabad szemmel látható eredmény a kezelt részen, akkor AJÁNDÉKBA adunk egy ismételt HIFU kezelést ugyanilyen feltételekkel!

Mellékhatás nem ismert a HIFU kezelésnek, mégis mire kell figyelni?

A HIFU fókuszált ultrahangos kezeléssel látványos és tartós eredményt érhet el a bőrfeszesítés területén, azonban csak akkor, ha megbízható, képzett szakemberrel végezteti el azt; többek közt olyannal, aki minőségi készülékkel dolgozik.
A kezelés előtt 2 héttel ne végeztessünk semmilyen kozmetikai kezelést (pl. mezo, dermapen, rádiófrekvencia, thermage..stb.)
A kezelés után hónapokig szükségtelen bármilyen kozmetikai kezelés

Fájdalmas-e a HIFU fókuszált ultrahangos kezelés?

Miközben az energia átadására kerül, átmeneti jelleggel helyenként a kezelés enyhe szúró/bizsergő érzéssel járhat, ez jelzi a kollagén-építési folyamat kezdeményezését,; bár ennek az érzésnek a mértéke természetesen egyénileg változó, a vendég fájdalomküszöbétől függ. Azok számára, akik nehezebben bírják a fájdalmat, ajánlott fájdalomcsillapítót bevenni a kezelés kezdete előtt egy órával. A fókuszált ultrahangos kezelés az arc kipirosodását, illetve némi ödémát okozhat; ám ezek rövid időn belül elmúlnak.

Mikor nem végezhető el a kezelés?

A HIFU fókuszált ultrahangos lifting kezelés abban az esetben nem végezhető el, ha a kezelendő felületen az alábbiak valamelyike észlelhető:
nyílt seb a kezelt felületen
aktív vagy fém implantátumok a kezelési területen
mechanikai implantátumok
keloid (a sarjszövet jóindulatú burjánzása)
nagyon súlyos vagy cisztás akné

Mi a teendő a fókuszált ultrahangos kezelés után?

A minél gyorsabb és tartósabb eredmény érdekében a vendégnek a HIFU kezelés után érdemes megfogadnia néhány tanácsot. A beavatkozást követően 1-2 napig ajánlott mellőzni a bőr felmelegedésével járó tevékenységeket (szaunázás, intenzív testedzés, kemény fizikai munka). Mellőzze a bőrradírt és a halványító készítményeket. Lehetőleg szedjen napi 2000 mg C-vitamint (amely támogatja a kollagén újraépülését), és igyon nagy mennyiségű (2-3 liter) folyadékot. Ha mindezeket betartja, a HIFU kezelés látványos eredményét garantáltan sokáig élvezheti!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Opciós ajánlataink:
- hifu teljes arc területre 21 200 Ft-ért! Most fizetendő: 3 290 Ft!
- hifu tejes arc, nyak, toka és dekoltázs területre 25 700 Ft-ért! Most fizetendő: 4 190 Ft!
A fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges! Kérjük, hogy a kinyomtatott kupont vigyék magukkal!
Időpont lemondást 12 órával az időpont előtt tudunk elfogadni.

Cím: 1149 Budapest Pillangó utca 12. Egészségcentrum 3 em. 1 es rendelő VAGY Budapest Kerepesi út 32.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges! A helyszínre a már kinyomtatott kuponnal kell érkezni!

Kérjük, amennyiben nem tudjuk felvenni a telefont, küldjenek számunkra sms-t és visszahívjuk Önöket.

Bejelentkezés:
Lukácsi Évi 06-70/770-7844 és Szaszkó Tímea 06-70/600-6079

Nyitvatartás: hétfőtől-péntekig 8:00-19:00

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Luxury Body Care & Nails
Cég
Luxury body care Kft
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére