Mai­Kupon

BRONZ HÉTVÉGE! Teljes test dermatoszkópos melanóma-anyajegy szűrése kedvező áron 35 000 Ft helyett 25 590 Ft-ért! Ráadásként 15 000 Ft értékű egészségkuponnal ajándékozzuk meg!

Elfogyott!
Teljes test dermatoszkópos melanóma-anyajegy szűrése - Egészség kupon
Bronz hétvége
Eredeti ár:35 000 FtKedvezményes ár:25 590 Ft27% kedvezmény
Elfogyott!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A pesti klinikai negyedben található felnőtt- és gyermek járóbeteg ellátó egészségügyi rendelőintézet sokféle egészségügyi szolgáltatással, hagyományos orvosi és kiegészítő gyógyászati eljárásokkal várja pácienseit. A szakterületeket elismert szakorvosok és gyógyítók vezetik, szakmai kapcsolatban a környező kórházi és klinikai intézményekkel, nemzetközi tapasztalatokkal és szakmai háttérrel, korszerű műszer- és eszközparkkal, betegség prevenciós elkötelezettséggel, folyamatosan újabb szakterületekkel bővülve.Az éves anyajegyszűrés elengedhetetlen része az egészséggel való törődésnek. Az anyajegyek változásai gyakran első jelei lehetnek a bőrrák vagy más súlyos problémák kialakulásának.

A teljes test dermatoszkópos átvizsgálása kiemelt jelentőséggel bír az anyajegyek és bőrelváltozások értékelésében. Ezzel a speciális eszközzel a bőrgyógyász részletesen vizsgálhatja meg az anyajegyek struktúráját és színét. A dermatoszkópia lehetővé teszi a korai stádiumban lévő problémák felismerését, ami kulcsfontosságú a hatékony kezelés és a megelőzés szempontjából. Rendszeres dermatoszkópos vizsgálat segítségével minimalizálhatók a kockázatok, és biztosítható a hosszú távú bőr- és egészségvédelem.

Bár otthon is végezhető ellenőrzés, de a szakember által végzett alapos vizsgálat megnyugtatóbb és megbízhatóbb eredményt nyújthat. Az anyajegyek alapos vizsgálata során az orvos figyelemmel kíséri az aszimmetriát, széleket, színt, átmérőt és emelkedést (ABCDE), az esetleges változásokat. Korai stádiumban történő felismerés esetén a kezelés hatékonyabb és a potenciális kockázat csökkenthető.

Ha bármilyen gyanús eltérést észlel, azonnal forduljon bőrgyógyászhoz. Az éves anyajegyszűrés a saját jólétünk és egészségünk védelmének fontos lépése, amely hozzájárulhat a hosszú és egészséges élet megőrzéséhez.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. február 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Teljes test dermatoszkópos melanóma-anyajegy szűrése kedvező áron 35 000 Ft helyett 25 590 Ft-ért

Az ajánlat tartalma:
Teljes test dermatoszkópos átvizsgálása.
Valamennyi anyajegy átnézésre kerül, majd szakorvosi javaslat az indokolt anyajegy eltávolításra.

Amihez most pluszba egy 15 000 Ft értékű családi egészségkártya jár. Az egészségkártyát kérd a recepción kuponod átadásakor!
Több, mint húsz, és szakterületen harmincnál is több kiváló orvos és felkészült egészségügyi dolgozó várja Önt, és amennyiben bennünket választ, szeretnénk ezt megköszönni Önnek az intézményünk CSALÁDI EGÉSZSÉGKÁRTYÁJÁVAL.
A kártya szakrendelésenkénti/szolgáltatásonkénti részkedvezményre jogosítja felhasználóját.

BEJELENTKEZÉS Hétköznapokon 9:00-17:00 óra között az info@orvosikozpont.hu e-mail címen vagy a +36-1/786-3045-es telefonszámokon lehetséges a 10 számjegyű Maikupon kuponkódod megadásával.

Az ajánlat felhasználható: előzetes időpont egyeztetés után, szabad helyek függvényében.

A Benyovszky Móric utca kamerákkal felszerelt és a parkolás első órája ingyenes!

A Benyovszky Orvosi Központ megközelíthető a Nagyvárad tér felől gyalogosan (5 perc séta), vagy a 24-es villamossal (Elnök utcai megálló), a Keleti Pályaudvar felől ugyancsak a 24-es villamossal.

A helyszínen kérjük, add át a KINYOMTATOTT, 10 számjegyű Maikupon kuponkódodat tartalmazó ajánlatot.

A kezelést az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 48 órával a kezdés előtt mondhatod le! (ellenkező esetben a kupont felhasználtnak tekintik).
Cím: 1089 Budapest, Benyovszky Móric u. 10.

A kupont egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal: Prémium EP; Életút EP; Generali EP; MKB EP; Dimenzio EP; Medicina EP; Tempo EP, Honvéd EP, Pannónia EP, Vitamin EP

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Benyovszky Orvosi Központ - Budapest
Cég
Bokmed Kft
Weboldal
Szolgáltatás helye
1089 Budapest, Benyovszky Móric u. 10.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére