Mai­Kupon

Kategóriák

Bugs Lock szúnyogriasztó szilikon karkötő, most 5db 1490 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ha végre itt a nyár, és meleg az idő… Márpedig ha tetszik, ha nem, hamarosan ez következik. Irány a terasz, a kert, a strand, a folyó vagy tópart. Ez ugye mind-mind kellemesen hangzik? Na, akkor rontsuk el egy kicsit a jókedvet! És mi lesz a szúnyogokkal? Eláruljuk neked! Fogod és csapkodás, hadonászás nélkül elriasztod őket a BugsLock karkötővel! Szóval, viszlát szúnyogok!

 

 

Ráadásul a BugsLock a természetes citronella-olajnak köszönhetően nemcsak megvéd, hanem még trendi is! A BugsLock az első, bárhol és bármikor használható karkötő, melyet kimondottan a szúnyogok és más rovarok elleni védekezésre fejlesztettek ki. A karkötő hatékonysága a citronella-olaj temészetes hatóanyagán alapszik. Egyszerű, kényelmes viselet és biztonságos az egész család számára. A BugsLock hatóanyaga 100%-ig természetes, így nem csak biztonságos, hanem környezetbarát is. A karkötőt a csomagból kivéve a rajta levő zár segítségével a csuklóra, vagy a bokára helyezzük fel. Használat után a karkötő a visszazárható tasakba visszahelyezhető. Napi 2-3 órás használat mellett a karperec akár egy hétig is használható, az illatfelhő hatása a csomagolásból kivéve az első 12 óráig a legerősebb. A karkötő órákon át bocsátja ki a citronella illatát és így megbízhatóan távol tartja a szúnyogokat és más rovarokat. A BugsLockot bárki hordhatja, d3e csak azoknak ajánljuk, akik nem szeretik a szúnyogcsípést. Ha esetleg tudtok olyat, aki imádja, ha az apró vérszívók kezelésbe veszik, neki ne vegyetek. Ráadásul most ezen a hihetetlen jó áron – ne feledd, postán megkapod, szóval mozdulnod sem kell érte - bármennyi kupont vásárolhatsz saját részre és ajándékba is. Szóval, viszlát szúnyogok!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A termék személyesen átvehető kedd-szerda-csütörtök 10-16 óráig.

A termék átvételéhez telefonos egyeztetés szükséges a 0670/6422271-es telefonszámon.

A termék házhozszállítva is kérhető, ennek költsége 890,-Ft, több termék megrendelésekor is.. Kérjük a szállítási címet és az értesítési telefonszámot feltétlenül adják meg!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Repusz Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1225 Budapest, Kassai u. 33.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére