Mai­Kupon

Kategóriák

Bújj James Bond bőrébe! Éleslövészet beltéri pályán 6 féle fegyverrel az Erva Sportlövő Club jóvoltából most nagyon kedvező áron 16 000 Ft helyett, 40% kedvezménnyel, mindössze 9 600 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ha gyerekkorodban neked is T.J. Hooker, Rambo és a többi hidegvérű akcióhős vagy rettenthetetlen rendőrnyomozó volt a kedvenced, akkor biztos Te is minden kezedbe akadó játékpisztollyal újrajátszottad a legizgalmasabb jeleneteket. Most, hogy már felnőttél, már nem kell megelégedned holmi játékkal… Éleslövészet 6 legendás fegyverrel – összesen 45 lövést adhatunk le
20 lövés a 22-es orosz Margolin pisztolyból
10 lövés a 9-es osztrák Glock -ból
1 lövés a .44 Magnum Colt Anaconda -ból
10 lövés a hírhedt Izraeli M65 UZI géppisztolyból
5 lövés Remington 870-esből

 

Először megismertetnek a fegyverkezelési és biztonsági szabályokkal.
Elméleti oktatáson veszel részt a lövészetről.
A fegyverek kiválasztása után kezdődhet az éleslövészet.
Profi lövésvezető felügyeli az egész lövészetet és mindenben segít Neked.

A kuponok csak a 18. életévét betöltött személy veheti igénybe és ezt személyi igazolvánnyal igazolnia kell a helyszínen. 

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. június 18-ig,, beváltható 2013. június 30-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

A kuponok felhasználásához szükséges hogy 18 évet betöltött személy legyen, és ezt személyi igazolvánnyal igazolnia kell a helyszínen.
A kuponnal érkezőket Szerda-Csütörtöki napokon 16-20 óráig, illetve Szombaton 18:00 - 19:30 ig tudjuk fogadni, a kupon beváltásával kapcsolatba lehet érdeklődni emailben: revaitom@gmail.com, illetve honlapunk címe: www.ervagunclub.hu.

A kuponok beváltása mindig érkezési sorrendben történik, időpont foglalást 8 főtől tudunk biztosítani. A szombaton érkezőknek viszont a rövid idő intervallumra való tekintettel emailben külön be kell jelentkezni, hogy elkerüljük az esetleges kellemetlenségeket.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Erva Sportlövő Club
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1222 Budapest, Pannónia u. 1-3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére