Mai­Kupon

Kategóriák

Bújj James Bond bőrébe! Extra Karácsonyi kedvezménnyel! Éleslövészet beltéri pályán 40 lövés 4 féle fegyverrel az Erva Sportlövő Club jóvoltából most nagyon kedvező áron 16 000 Ft helyett 6 000 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ha gyerekkorodban neked is T.J. Hooker, Rambo és a többi hidegvérű akcióhős vagy rettenthetetlen rendőrnyomozó volt a kedvenced, akkor biztos Te is minden kezedbe akadó játékpisztollyal újrajátszottad a legizgalmasabb jeleneteket. Most, hogy már felnőttél, már nem kell megelégedned holmi játékkal… Éleslövészet 4 legendás fegyverrel – összesen 40 lövést adhatunk le
-20 lövés a 22-es orosz Margolin pisztolyból
-10 lövés a 9-es osztrák Glock -ból
-5 lövés a .357 Magnum revolverből
-5 lövés a híres AK47-el
 

Először megismertetnek a fegyverkezelési és biztonsági szabályokkal.
Elméleti oktatáson veszel részt a lövészetről.
A fegyverek kiválasztása után kezdődhet az éleslövészet.
Profi lövésvezető felügyeli az egész lövészetet és mindenben segít Neked.

A kuponok csak a 18. életévét betöltött személy veheti igénybe és ezt személyi igazolvánnyal igazolnia kell a helyszínen.

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. december 31-ig,, beváltható 2014. március 31-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

A kuponok felhasználásához szükséges hogy 18 évet betöltött személy legyen, és ezt személyi igazolvánnyal igazolnia kell a helyszínen.
A kuponnal érkezőket Szerda-Csütörtöki napokon 16-20 óráig, illetve Szombaton 18:00 - 19:30 ig tudjuk fogadni, a kupon beváltásával kapcsolatba lehet érdeklődni emailben: revaitom@gmail.com, illetve honlapunk címe: www.ervagunclub.hu.

A kuponok beváltása mindig érkezési sorrendben történik, időpont foglalást 8 főtől tudunk biztosítani. A szombaton érkezőknek viszont a rövid idő intervallumra való tekintettel emailben külön be kell jelentkezni, hogy elkerüljük az esetleges kellemetlenségeket.

EXTRA LEHETŐSÉG! Adjon élményt szeretteinek karácsonyra! Kérem, ha ilyen igénye lenne, vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatóval emailben, és kinyomtatható PDF formátumban névre szóló kupont küld Önnek, amit a karácsonyfa alá tehet!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Erva Sportlövő Club
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1222 Budapest, Pannónia u. 1-3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére