Mai­Kupon

🚌 Buszos 4 napos utazás szeptemberben a tiroli Wilder Kaiser lábához, a "Hegyidoktor" nyomában. Egy főnek 4 nap, 3 éjszaka szállás panzióban reggelivel 99.990 Ft helyett 78.990 Ft. A kirándulás során gyönyörű természeti szépségeket is felkeresünk!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

"A hegyidoktor" és a Wilde Kaiser egyszerűen összetartoznak.  2007 óta forgatják a népszerű TV-sorozatot Tirol tartományban, amely a doktor és családja élete és eseményei köré szövődik. A szomszédos Ellmau és Going települések hivatalosan is elnyerték a „Hegyidoktor falvak” címet, sőt a közeli Söll és Scheffau is fontos helyszínei a filmforgatásnak.Az utazás programja:

 1 nap: Elutazás reggel 6 órakor Budapestről, a Blaha Lujza téri parkolóból. Folyamatos utazás Ausztrián és részben Bajorországon keresztül. Elsőként a Vorderkaser-szurdokot keressük fel, melyre nyugodtan mondhatjuk, hogy Ausztria legvadabb szurdokvölgye. Az biztos, hogy  igazán különleges élmények közé tartozik az 1882 óta bejárható szurdok. 12-14.000 évvel ezelőtt, a legutolsó jégkorszakban kezdett az Öden-patak a kemény sziklában utat vájni magának. Ma a szoros 400 m hosszú és 80 m mély, a legkeskenyebb helyen csupán kb. 80 cm széles. Szintkülönbség 150 m, egyirányban kb. 45 perc. Mérések igazolják, hogy a szurdok évente 6 mm-rel mélyül. Ahhoz, hogy bejárhassuk a természet e csodás alkotását, kis hidakat és lépcsőket építettek ki a szurdok teljes hosszában. (Belépő: F: 4,- €/ Gy: 2,30 €).

Ezen a napon utolsó látnivalónk a közelben lévő Strohwollner Schlucht, amely a Vorderkaser-szurdok árnyékában bújik meg. Egy kis patak, egy relatív rövid szurdok, de egy 1962-ben teljesen kiépített járdával, 200 lépcsőfokkal ösztönzi az erre járó turistát, hogy végigjárja a régió egyik legizgalmasabb kiránduló célpontját. Aki vállalkozik a természet eme varázslatának a megismerésére, fantasztikus élményben lesz része. Először meredeken zuhog alá a víz a sziklákról, majd a vadvíz békésen folydogál tovább a völgy felé. A látnivalók után szálláshelyünkre indulunk.

 2. nap: Reggeli után a „Hegyidoktor hegyifesztivál” felkeresésével kezdjük a napot. Első megállónk az a ház, ahol a hegyidoktor a praxisát végzi, vagyis itt fogadja betegeit. 10:30 órától a szénástraktor mellett kezdődik a hegyifesztivál programja a Sölli Hexenwasser mentén, ahol a Hegyidoktor című film főszereplőinek kíséretében járhatóak végig az egyes állomások. Mindeközben 3 órán keresztül élvezhetik a rajongók a „Hegyidoktor hegyifesztivál” keretében a „boszorkányvizek” élményeket nyújtó állomásait a filmbeli szereplők közreműködésével. A várakozási idő elkerülése érdekében a völgyállomáson a hegyi fesztivál előtt vásárolhat jegyeket. A felvonó már 8 órától kezdve igénybe vehető.

A „Hegyidoktor hegyifesztivál” programján való részvétel ingyenes, nem kell hozzá regisztráció, bejelentkezés vagy belépőjegy. Csupán a felvonó jegyét kell megvásárolni (kb. 20,- €), hogy kedvenceinkkel közvetlen közelről ismerkedhessünk meg. Goingban áll az az épület is, ahol a filmbeli vendéglő, a „Wilder Kaiser” belső jeleneteit megörökítik. A harmadik település főtere a templommal és a vendéglővel szintén kiemelt szerepet kapnak a filmben.

3. nap: Reggeli után a „Hegyidoktor falvak” megismerésével kezdjük a napot. Felkeressük a Gruberhof-ot, amely a doktor és családjának lakóháza. Következő megállónk az az épület, ahol a hegyidoktor a praxisát végzi, vagyis itt fogadja betegeit. Itt található az az épület is, ahol a filmbeli vendéglő, a „Wilde Kaiser” belső jeleneteit megörökítik.  Söll nevű településen pedig a templom és a körülötte lévő temető kap fontos szerepet a forgatás folyamán.

4. nap:  Reggeli után hazafelé indulunk. Útközben felkeressük a Steinplatte nevű hegyet, amelyet kabinos felvonóval tudunk megközelíteni. A hegy legmagasabb pontja 1869 m-es. A különleges formájú kilátó is helyet kapott a filmforgatások során. Akinek kedve van, akár a hegy legmagasabb pontjára is felkapaszkodhat. A kilátásban gyönyörködhetünk, majd a felvonóval visszatérünk az alsó állomásra. Innen buszra szállunk, és Budapest felé vesszük az irányt. Várható visszaérkezésünk 20 – 21 óra között lesz.

Az ajánlat tartalma:

Utazás: autóbusszal        

Ellátás:  reggeli

Elhelyezés: Tirolban, panzióban, 2-3 ágyas szobákban (igény szerint)    

Egyéb költségek:

Fakultatív vacsora: 12.000,-Ft/fő/3 vacsora  

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

Biztosítás: 1.800,- Ft/fő            

Egyágyas felár: 9.000,- Ft

Belépők:    kb. 50,- €/főAz ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. szeptember 11-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2019. szeptember 11-14.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 5.30 órától a Blaha Lujza téri parkolóban

Indulás:     6.00 órakor

Az ajánlat tartalma:

Utazás: autóbusszal        

Ellátás:  reggeli

Elhelyezés: Tirolban, panzióban, 2-3 ágyas szobákban (igény szerint)    

Egyéb költségek:

Fakultatív vacsora: 12.000,-Ft/fő/3 vacsora  
Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő
Biztosítás: 1.800,- Ft/fő            
Egyágyas felár: 9.000,- Ft
Belépők:    kb. 50,- €/fő


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére