Mai­Kupon

🚌 Buszos kirándulás Lengyelország legmagasabban fekvő városába, Zakopane-ba október 1-én. Az utazás 1 főnek 22.990 Ft helyett 17.290 Ft-ért, melyből most fizetendő 2.590 Ft.

Zakopane városlátogatás busszal - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:22 990 FtElőlegben fizetendő:2 590 FtTeljes ár:17 290 Ft25% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Zakopane a Magas-Tátra lengyel részének legfontosabb városa. Lengyelország téli központja, és egyben a határ mindkét oldalának legnagyobb olyan városa, amely közvetlenül szomszédos a Tátra ívével. A legmagasabban fekvő lengyel város.Korán reggel, 05:00-kor indulunk Budapestről. Szlovákián keresztül utazunk, majd dél körül érkezünk Zakopanéba, Lengyelország legkedveltebb hegyi üdülőközpontjába, a Lengyel-Tátra fővárosába. Megismerkedhetünk a város nevezetességeivel (Szent Kelemen fatemplom, Krupówki utca, mely Zakopane sétáló- bevásárló utcája, Keresztelő Szent János templom). Délután siklóval jutunk fel az 1128 m- es Gubalowka hegyre, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és az azt körülölelő hegyekre. Itt fenn a hegyen bazár, éttermek és lovas kocsisok várnak. Érdemes egyet sétálni a kiépített ösvényen, vagy csak ücsörögni egy kicsit valamely kilátóteraszon, magunkba szívni a jó levegőt és a Tátra szépségeit! Majd irány a híres piac! Ízletes, tradicionális sajtokat, faszénen sült húsokat kóstolhatunk, helyi kézműves portékákat, faárukat, szépen kidolgozott bőr- és irhaárukat, na meg a jól ismert tejkaramellát is megtaláljuk itt. Késő délután hazaindulás, utazás rövid pihenőkkel, érkezés késő este. Gubalowka felvonó 25 pln/fő (Az ár, tájékoztató jellegű!)

Egyéb költség:

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő
BBP + stornó biztosítás: 1.240,- Ft/fő


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. október 1-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2022. október 1.

Most fizetendő 2.590 Ft, a fennmaradó 14.700 Ft-ot az utazási irodának kell fizetni.

Találkozás: 4:45 órától a Népliget (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 5:00 órakor

Egyéb költségek:

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

BBP + stornó biztosítás: 1.240,- Ft/fő

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256.

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére