Mai­Kupon

Kategóriák

Buszos utazás karnevál idején a gondolák és lagúnák városába, Velencébe a Miramare kastély és a postojnai Barlang felkeresésével. 3 nap 2 éjszaka félpanzióval 57.990 Ft helyett 42.500 Ft. Most fizetendő 4.250 Ft.

Velencei hétvége karnevál idején - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:57 990 FtElőlegben fizetendő:4 250 FtTeljes ár:42 500 Ft27% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A Velencei karnevál világszerte ismert, ősi hagyományokra épülő vigasság. A farsangi időszak januárban kezdődik és a nagyböjthöz közeledve nőttön nő az izgalom. Velence központjába, szabad ég alatt rendezik ezt a hatalmas színjátékot. Az ünnepségek eredetileg parádés felvonulással kezdődtek, melyet virágkoszorúba öltöztetett ökrök vezettek. A velencei karnevál sok részletet megőrzött a múltból: a dózse és vendégei az erkélyről üdvözlik a népet. Megszólalnak a harsonák és az ég hirtelen tele lesz menekülő színekkel, léggömbök százai repülnek, imbolyognak a magasban, mintha Velence is szállni készülne. 1980-ban, kétszáz év téli nyugalom után újították fel a Velencei Karnevált és a központi Szent Márk tér nyüzsgő, álarcos és fantáziadús látogató serege hömpölyög ma már a tereken és a szűk utcákon. 

                         Aki ellátogat ezeken a hétvégéken Velencébe, megismerheti ennek az elvarázsolt, romantikus város farsangi, nagyvilági szalonokat utánzó arculatát, amely ma a világ legrangosabb eseményeinek egyike.

A három napos utazás programja: 

Pénteken indulás kora reggel Budapestről, majd folyamatos utazás Szlovénián át Olaszországba. Útközben látogatást teszünk a tengerparton álló, hófehér márványból épített Miramare kastélyban, amely Habsburg Miksa osztrák főherceg és felesége, Sarolta hercegnő részére épült a XIX. század romantikus építészetének remekeként. A főhercegi pár elegáns szobái eredeti pompájukban, a korabeli berendezési tárgyakkal ékesítve látogathatóak. Továbbutazásunkat követően este a szállás elfoglalása Jesoloban, vacsora.

Szombaton reggeli után Punte Sabbioni kikötőjéből áthajózunk a Szent Márk térre. Csodálatos látvány, ahogy a végtelennek tűnő lagúnavilágból kibontakozik a dózsék pompás városa. Érkezés után egész nap szabadprogram a színes karneváli forgatagban, vagy igény szerint délután rövid közös séta a csoportkísérő idegenvezetővel: megismerkedünk az UNESCO világörökség részét képező óváros leghíresebb nevezetességeivel: Dózse Palota, Sóhajok hídja, Campanile, Szt. Márk Bazilika. A Napóleon által „Európa legszebb szalonjának” nevezett térről hangulatos utcákon tovább haladva közös sétánkat a Canal Grandén átívelő Rialto hídnál fejezzük be.

          

Fakultatív programlehetőség: hajós szigettúra Murano és Burano szigetére A lagúnavilágban hajózva idegenvezetőnk mesél a szigetek keletkezéséről és sajátosságairól, majd kikötünk az üvegművességéről híres Murano szigeten. Lehetőségünk lesz ellátogatni egy műhelybe, ahol bepillantást nyerhetünk abba, miként formálódik a mesterek keze által a forró üveg finom műalkotásokká, dísztárgyakká. Második megállónk a szomszédos Burano szigeten lesz, amely bájos, színesre festett házairól és kézzel varrott csipkéiről nevezetes. Délután rövid séta a csoportkísérő idegenvezetővel, illetve szabadprogram, a nap további részében ki-ki kedve szerint töltheti el idejét a vidám, karneválozó városban. Este visszatérés a szállásra, vacsora.

Vasárnap reggeli után a szállás elhagyása. Indulás Szlovéniába, ahol megtekintjük a világ egyik legnagyobb cseppkőbarlangját, az UNESCO világörökségi címmel büszkélkedő Postojnai cseppkőbarlangot. A közel kétszáz éve felfedezett barlangba kisvonattal jutunk be, ahol ezt követően helyi vezető kíséretében gyalogosan fedezzük fel a szebbnél- szebb cseppkőképződményeket. A túra végén láthatjuk a barlang legvédettebb állatát, a barlangi vakgőtét is.

Délután továbbutazás Magyarország felé, visszaérkezés az esti órákban.

A részvételi díj tartalmazza:

- az autóbuszos utazást,

- a háromcsillagos szállást

- félpanziós ellátást

- idegenvezetést

- a szervezés díját.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. január 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az akciós utazás választható dátumai 2016. január 29-31., és február 5-7. péntek-vasárnap

Most fizetendő 4.250 Ft, a fennmaradó 38.250 Ft-ot a Pannonia Program- és Utazási Iroda-ban kell fizetni.

A kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával a Pannonia Program- és Utazási Iroda-val időpontokat egyeztetni kell a 06/30-592-6107 telefonszámon vagy az info@pannoniatravel.hu e-mail címen.

Indulás 2015. január 29-én, és február 5-én, pénteken

6:00 Blaha Lujza tér, Corvin Áruház parkoló

6:30 Batthyány tér, 86-os busz Óbuda felé tartó megállója előtt 50 méterrel (Batthyány tér 7.)

Találkozó mindkét helyszínen az indulási időpont előtt 15 perccel!

Kötelezően külön fizetendő:

- Hajójegy és városi behajtás: 30 €, fakultatív szigettúrával együtt 40 €

Külön fizetendő, fakultatív:

- Egyágyas felár: 6.900 Ft

- Postojnai cseppkőbarlang​: Felnőtt: 23 €, Diák (16-25 év): 19 €, Gyermek (6-15 év): 16 €

- Miramare kastély: Felnőtt: 8 €, Diák (18-25 év): 5 €, Gyermek ( -18 éves korig): ingyenes

A fakultatív programok díjai és a belépődíjak idegenvezetőnek a buszon fizetendő

- 1,5 % kötelező útlemondási biztosítás (640 Ft/fő, egyágyas felár esetén 740 Ft/fő)

Az utazás további feltételei:

 Az utazás megkezdéséhez a  kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. 

A kuponkódot elküldheti az info@pannoniatravel.hu e-mailcímre, vagy hívja a 30/5926107 telefonszámunkat hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. I.emelet 11/A (Kolosy téri piac épületében) szám alatti irodánkban lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között.

Vidéki felszállási lehetőségek:

Fehérvári pihenő, M7 autópálya, Shell benzinkút, 60 km

Siófok, M7 autópálya, 65-ös út lehajtója, Tesco áruház parkolója

Nagykanizsa, régi 7-es főút mellett, Mol benzinkút

A felszállási lehetőség időpontjáról irodánkban érdeklődjön.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére