Mai­Kupon

Kategóriák

Candida szűrés, nehézfémterhelés és immunrendszeri
állapotfelmérés elektroakupunktúrás mérőműszerrel
6000Ft helyett 2990 Ft-ért az Egészség-Zóna jóvoltából.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Tapasztaltad már, hogy puffadsz, ég a gyomrod, gyakran fáj a torkod, állandó éhségérzeted van, küzdesz a kilókkal, székelési panaszaid vannak, fáradékony vagy, hullámzó a kedélyállapotod, ingerlékenyebb vagy, gyakran fáj a fejed, indokolatlanul verejtékezel, hullik a hajad, kellemetlen a leheleted, évente többször vagy felfázva, vagy viszketés gyötör?

Ha a fenti tünetekből néhány gyakori "vendég" Nálad, feltétlen csapj le erre a fájdalommentes elektroakupunktúrás vizsgálatra, és tudd meg, hogy a Candida áll-e zavaró tüneteid hátterében! Ne halogasd, mert a Candida ha elszaporodik, súlyos krónikus betegségeket is okozhat a szervezetedben!A Candida egyfajta élesztőgomba, mely normál körülmények között is megtalálható az emberi testben, és addig nem is okoz gondot, amíg a bélbaktériumok kontrollja alatt áll. Azonban ha a bél baktériumflórája károsodást szenved, akkor a Candida nagyon könnyen túlszaporodhat és képes elárasztani az egész szervezetet is. Ezt előidézheti a legyengült immunrendszer, cukorbetegség, lisztérzékenység, antibiotikumok gyakori szedése, szénhidrát dús táplálkozás, a túlzott stressz és a nehézfémterhelés is. Előfordulhat a szájüregben, torokban, nyelőcsőben, a teljes bélrendszerben, bőrön, hüvelyben. Sajnos vér útján bármely területre képes eljutni és fertőzni.

A candidiasis a lehető legszélesebb tünetskálát képes létrehozni, ami igencsak megnehezíti a betegség diagnosztizálását, mert képes emésztőrendszeri, idegrendszeri, nőgyógyászati, urológiai, allergiás, bőrtüneteket…stb. is okozni. Ráadásul nem szabad megfeledkezni a nehézfémekről sem, mert a gombák megkötik a nehézfémeket, melyek fogtömésből, kipufogógázokból, dohányzás által, oltásokkal, élelmiszerekből, ivóvízből kerülhetnek a szervezetbe. Ugyanis szervezetünk a gombák elszaporításával védekezik a nehézfémek ellen. Tehát a gombák bizonyos védelmet nyújtanak a nehézfémek ellen, de túlzott elszaporodásuk nagyon sok problémát okozhat.

Az Egészség-Zóna Salvia mérőműszerrel történő Candida szűrésén 15-20 perc alatt megtudhatod, hogy a Candida albicans (a leggyakrabban előforduló gombafaj) okozza-e a problémáidat, kiderül az is, hogy kell-e erősítened az immunrendszered működését, küzd-e a szervezeted a nehézfémek ellen, illetve "mennyire van feltöltve" a vitamin, és ásványianyag raktárad.

Ne habozz, mert a tudatos megelőzés sokkal célravezetőbb, mint a problémák kezelése! Klikk a kosárra, és tudd Magad biztonságba!

A vizsgálat az alábbi területeket érinti: Candidiasis, Candida Albicans, gombákkal szembeni immunitás, gomba toxin, gombás fertőzés, immunrendszer citokin hálózatának zavara, antigének, csecsemőmirigy, lép, tüdő, gyomor, gyomorsav, diszbiózis, vékonybél, vastagbél, végbél, húgyvezeték, vesék, hüvely, stresszterhelés, nehézfémek okozta terhelés, ásványi anyagok hiánya, vitaminok hiánya.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. január 17-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Figyelem!  Kismamák, Pacemakerrel rendelkezők, és többszöri infarktuson átesett betegek nem vehetnek részt a vizsgálaton!
Az állapotfelmérés a megelőzésről szól, nem orvosi vizsgálat,  semmilyen klinikai vagy laboratóriumi vizsgálati eredményt nem helyettesít.

A vizsgálat időtartama kb. 20-30 perc.

Hungarian Trade Center – HTC Irodaház

1132 Budapest, Borbély utca 5-7. Első emelet 110-es ajtó (Egészség-Zóna kapucsengő)

 Időpont kérés az állapotfelméréshez (hétfő-péntek 09:00-12:30-ig):

06/30-492-5229

A vizsgálatok alatt nem mindig tudjuk felvenni a telefont, viszont mindenkit visszahívunk (aki számkijelzéssel hívott)!

E-mail: info@egeszseg-zona.hu

Felhívjuk kuponnal érkező ügyfeleink figyelmét, hogy a már leegyeztetett időpontjuk módosítására, lemondására legkésőbb 24 órával a vizsgálat előtt van lehetőség!

Az állapotfelmérést végzi:

Mizsei Melinda terapeuta


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Egeszség-Zóna
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1132 Budapest, Borbély utca 5-7
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére