Mai­Kupon

Carla játékbaba, 38 cm, egy igazi klasszikus játék a kislányoknak. A termék 7.990 Ft helyett 4.990 Ft-ért rendelhető.

Az igazi klasszikus játékbaba, ami hosszú szőkésbarna hajával elvarázsolja a kislányokat, és sokféle frizura elkészítésére ad lehetőség, ami a  kreativitás mellett a kézügyességük fejlesztésében is szerepet játszik. Vidám, állatos ruhába öltöztetve, piros kardigánban és sapkában,  barátságos mosolyával tökéletes társa a gyermekeknek. A babával játszható szerepjátékok fejlesztik a kicsik társaikhoz való érzékenységét és empátiáját, mely az óvodai és iskolai környezetbe való beilleszkedésükkor számos előnyt jelent.Termék leírás:

Baba mérete: 38x20x8 cm

Termék súlya: 0,48 kg
Csomag súlya: 0,53 kg
Csomag mérete: 22x11x44 cm

Az ajánlat feltételei

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

Fontos! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 10 napon belül szállítja is a szolgáltató.

Személyes átvételre nincs lehetőség! A szállítás díja, amit a termék átvételekor kell fizetni a futárszolgálatnak 1.720 Ft.

A termék átvételekor kell fizetni a terméket és szállítást: 4.990 Ft +  1.720 Ft.

Több termék egyszerre történő rendelése esetén is egy szállítási költséget számolunk fel, ill. ha az összeg 50.000 Ft feletti a kiszállítás ingyenes!

Szolgáltató
Hoppline Kft.
Telefon
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére