Mai­Kupon

„Cathedral Orgona Koncertek” a Szent István Bazilikában hihetetlen áron most 6500Ft helyett csak 3900Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Lenyűgöző környezetben, fenséges hangzás és örök értékű művek kiváló művészek előadásában!

A pénteki orgona koncertek a Szent István Bazilikában különleges élménnyel ajádékozzák meg Önt és az egyházi művészet komplex élményét nyújtják. Az orgonakoncertek előadói Kossuth és Liszt-díjas, elismert művészek, akiknek személyes közreműködése önmagában is a minőség garanciája.A Szent István Bazilikában a csodálatos akusztikájú épületben és a lenyűgöző környezetben a péntek esti orgonakoncertek az egyházi művészet komplex élményét nyújtják a hallgatókanak. Az orgonakoncertek előadói Kossuth és Liszt-díjas, elismert művészek, akiknek személyes közreműködése önmagában is garanciát nyújt az előadások magas színvonalára. A hangversenyek a Bazilika szentélyében kerülnek előadásra. Itt a hallgatók testközelben láthatják az előadóművészeket és a zenei élmények befogadása közben gyönyörködhetnek a Bazilika szentélyének csodálatos freskóiban, műalkotásaiban. A hangversenyek műsorán a zeneirodalom legismertebb szerzőinek - Albinoni, Vivaldi, Bach, Gounod, Stradella, Beethoven, Mozart, Bizet, Schubert és Liszt Ferenc – örök értékű alkotásai szólalnak meg.

 

A péntek esti orgonakoncertek közreműködői:

 

Kováts Kolos Kossuth-díjas operaénekes-basszus,

Krusic Eleonóra fuvolaművész,

Virágh András Liszt-díjas orgonaművész,

Virágh András Gábor orgonaművész, a Szent István Bazilika orgonaművésze,

Teleki Miklós orgonaművész.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. december 9-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon érvényesek „Cathedral Orgona Koncertek” 2011. december 9-ei és 16-ai előadásaira. Előadásonként maximálisan 100 kedvezményes kupon váltható. Amennyiben az december 9-ei előadásra rendelkezésre álló kuponok elfogynak a további kuponok az december 16-ai előadásra válthatóak be. Azt, hogy a kupon melyik előadásra érvényes, azt az érvényesség kezdete jelöli. A kupon csak az adott előadásra érvényes, készpénzre nem váltható és más kedvezménnel nem vonható össze! 

A koncerteket Musica Mundy Agency szervezi. Weboldal:         http://www.organconcert.hu/

Telefon: +36-20-823-2095; +36-20-824-8564 E-mail: musica.mundi.agency@chello.hu

Helyszín: Szent István Bazilika (1051 Budapest, Szt. István tér 1.)

A kuponok beválthatóak az előadás napján 18:00 – 19:00 – ig ( az előadás kezdéséig), kérjük a kinyomtatott kupont vigye magával.

A hangversenyek péntek esténként 20 órakor kezdődnek, a műsoridő 70 perc.

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
MUSICA MUNDI AGENCY
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1051 Budapest, Szt. István tér 1.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére