Mai­Kupon

Céglogótervezés kedvezményesen. Most indul a vállalkozása, vagy már fut, de jól jönne a frissítés, az igazodás az új trendekhez? Használd ki ezt az alkalmat més terveztess új logót! A tervezés eredeti ára 25.000 Ft,kedvezményesen most 18.000 Ft.

Most indul a vállalkozás? Vagy már fut, és jó jönne a frissítés, az igazodás az új trendekhez? Branddé szeretné tenni cégét? Az első és legfontosabb lépés egy jó logó! Ez az, amit az ügyfél legelőször meglát, sokan a logó alapján választják első körben a lehetséges üzleti partnereiket, és sokkal könnyebben emlékeznek vissza képekre és színekre, mint szöveges tartalomra. Most a kedvezményes alapárból még engedünk is!Munka menete röviden: Egyeztetjük az Ön igényeit, feltérképezzük a vállalkozás főbb jellemzőit, jellemző termékeit, szolgáltatásait. Ezután készítünk három logótervet, melyeket különböző hordozókon jelenítünk meg, így bemutatjuk, milyen felületen hogy mutatna az adott logó. A kiválasztott változatot az Ön igényei, kérései alapján tovább finomítjuk. Ha elkészült, átadjuk a kész grafikát nyomtatható, interneten használható és szerkeszthető formában. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. február 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

FONTOS! A kupon megvétele után küld el e-mailben a megrendelést a kupon kódjával, elérhetőségeddel kovacszol79@gmail.com  e-mail címre.

Ha elkészült, átadjuk a kész grafikát nyomtatható, interneten használható és szerkeszthető formában. 

Személyes átvételre nincs lehetőség.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
VDUpress
Cég
Kovács Zoltán E.V.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére