Mai­Kupon

CERAGEM-E automatikus termo-akupreszúrás
masszázságy + 1 db 3 lámpás kézi kezelő + 2 db 9
lámpás kézi kezelő! Országos házhoz szállítással
és összeszereléssel, most 849.000 Ft helyett 400.000 Ft-ért a Relaxárium Kft kínálatából!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A CERAGEM egy automatikus termo-masszázságy, amely egyesíti a masszázst és az
akupresszúrát , miközben a belső jádekő görgő és az epoxy- karbonlap által kibocsátott
infravörös hőterápia gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatása is érvényesül. A
CERAGEM rendszeres használatával nemcsak a gerinc lesz újra egészséges, hanem ezzel
együtt az általános egészségi állapot is javul. Az ajánlatban szereplő masszázságyak
bemutatótermi készülékek!

Ezzel a kuponnal most Ön nemcsak egy CERAGEM ággyal és annak alaptartozékaival
(3 lámpás kézi kezelő + 9 lámpás kézi kezelő) lesz gazdagabb, hanem ajándékba
kap egy második 9 lámpás kézi kezelőt, melynek segítségével akár ketten, akár egy
házaspár egyidejűleg is használhatja akupresszúrásan a készüléket. A 9 lámpás kézi
kezelők akupresszúrás funkciója a gerinc specifikus pontjai mentén intenzíven javítja a
vérkeringést, a meridiánok mentén pedig a belső energia, a csi keringését. Így összesen 3 db kézi kezelővel fog rendelkezni és tenni saját és családja egészségéért.A CERAGEM Automatikus Termo-akupresszúrás masszázságy használata a következő problémákra
javasolt:

 • gerincproblémák, 
 • cukorbetegség, 
 • szív-és érrendszeri problémák, 
 • mozgásszervi, reumatikus, ízületi fájdalmak, 
 • bőrproblémák (pikkelysömör, ekcéma, gomba), 
 • stressz, depresszió, pánikbetegség
 • alvászavar,
 • allergia,
 • vizelettartási problémák, 
 • krónikus székrekedés esetén,
   

A CERAGEM® masszázságy kiválóságát tanúsítványok sokasága bizonyítja, immár az Európai Unióban is minősített gyógyászati segédeszköz.


Működési elve: Ahogy az ágy belső projektora végighalad gerinc mentén, fellazítja a hosszanti hátizmokat, a letapadásokat, tehermentesíti a porckorongokat. A gerincből kilépő ideggyököket felszabadítja a nyomás alól, javítva ez által a szervek működését- mellékhatások nélkül! Továbbá helyreigazítja a csigolyákat, oldja a meszes lerakódásokat, javítja az erek állapotát. Az ágynak jelentős méregtelenítő hatása is van. A Ceragem készülék rendszeres használatával megszűnik a háti merevség, jobb közérzet, nagyobb teherbíró képesség érhető el, hiszen fokozottan érvényesül a szervezet öngyógyító mechanizmusa. Betegségmegelőzésre, egészségmegőrzésre az ágy használata 4 éves kor felett mindenkinek ajánlott!

Hogyan hat a különböző szervekre? Derék: A belső projektor végighalad a gerinc mentén, ellazítja a gerincből kilépő ideggyököket, megszünteti a testmozgás hiánya, rossz tartás és a rossz szokás okozta hátfájdalmakat ( a készülék használata 3 órás intenzív testmozgásnak felel meg). Nyak: A görgő a nyaki akupresszúrás pontokon végighaladva enyhíti a nyak merevségét, az ebből eredő fájdalmakat, amelyek általában akkor jelentkeznek, ha pl. ülőmunkát végzünk, sokat számítógépezünk, vagy munkánkból adódóan sokat vezetünk. Hastájék: A belső projektor hasra forduláskor akupresszúrásan javítja a belső szervek működését, erősíti az immunrendszert, enyhíti a puffadást, megkönnyíti a rendszeres székletürítést, a fokozott méregtelenítés révén karcsúsító hatása van! A 3 és a 9 lámpás projektorral továbbfokozható a jótékony hatás. Lábak: A hosszú hullámú infravörös hő gyulladáscsökkentő hatású, csillapítja a folyamatos járás, állás, vagy rendszeres sportolás okozta fájdalmakat.


Termék részletes leírása: termék neve: CERAGEM Master, modell szám: CERAGEM-E, feszültség:110~240V, 50~60Hz, teljesítmény (áramfogyasztás): maximum 280W. A Jáde görgők hőmérséklete 86 ~ 139°F (30°C ~ 60°C). Méret: főmatrac 121 x 63 x 15 cm, alsó matrac 77 x 54 x 12 cm, váz 126 x 59 x 14,5 cm. Tömeg: főmatrac 28 kg, alsó matrac 10 kg, váz 23 kg. Maximum tömeg: 61 kg.

 

 Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2012. december 29-ig,, beváltható 2013. január 31-ig!

Szolgáltató: Relaxárium Kft. Bemutatóterem

1211 Budapest, Posztógyár u. 1. Tel: +36 20 532 4818, +36 1 898 0756

weboldal: www.relaxarium.hu

 

A termék ára tartalmazza az országos házhoz szállítást és az összeszerelés díját is. Előzetes időpont, pontos cím és termék árának kiegyenlítésével kapcsolatban kérjük, hogy hívja az alábbi telefonos elérhetőségeket: +36 20 532 4818, +36 1 898 0756.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Relaxárium Kft. Bemutatóterem
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1211 Budapest, Posztógyár utca 1
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére