Mai­Kupon

Chocholate fix logikai játék gyerekeknek 5000,-Ft helyett most 3490,-Ft-ért

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Chocolate Fix egy igen ötletes logikai fejlesztő játék gyermekek részére.

A sarki édességbolt tulajdonosa nyaralni ment, és Rád bízta az üzletét. A Te feladatod, hogy teljesítsd a különleges megrendeléseket, és összeállítsd az egyedi bon-bon gyűjteményeket a vevőknek. A tulajdonos csupán hiányos utasításokat hagyott hátra, így Neked kell kitalálnod, hogyan állítsd össze a bon-bonokat, hogy megfeleljenek a kényes megrendelők kívánságainak. Mindenki számára csábító, édes bon-bonokkal játszani, egy készségfejlesztő játékot. Hasonlóan kell játszani, mint a Sudokut, a játékosok megvizsgálják az összes segítséget a kártyákon, mielőtt bármit is tennének. Folyamatosan tanulják a kombinációkat, hogy hogyan lehet lehelyezni a bon-bonokat. Néhány segítség pontosan megmondja (a színt és formát) mit hova kell lehelyezni, néhány pedig csak rész információkat közöl a játékossal. Az embereket önbizalommal tölti el mikor sikeresen megoldnak egy nehéznek tűnő feladatot. A feladatok folyamatosan nehezednek a kezdőtől a legnehezebb feladatokig.

8 éves kortól / egyszemélyes játék

Hogy is játsszuk?
1, Válasszuk ki a feladatkártyát.
2,Nézzük meg figyelmesen a segítségek formáit, színeit és elhelyezkedésüket.
A segítségek a következők lehetnek:
Megadja a pontos helyét színét és formáját.
Megadja a körvonalát.
Megadja a színét
3, Figyelembe kell venned a kombinációkat és az utalásokat mielőtt lehelyezed a bon-bonokat. A segítségeknél figyelembe kell venni a játék rácsozatát mi hol, helyezkedhet el.
4, Amikor úgy gondoljuk, hogy helyesen felhelyeztük a kilenc darab bon-bont akkor leellenőrizhetjük magunkat a feladatkártya hátoldalán, hogy minden a megfelelő helyre került e. Ha igen akkor tökéletesen megoldottuk a feladványt!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 23-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A játékot átveheted a kinyomtatott kuponnal a ComPaYa Játékboltban a 1094 Budapest, Ferenc körút 27. szám alatt.

Postázás esetén a kuponkódot, a szállítási nevet és címet az info@compaya.hu címre kérnénk leadni. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
ComPaYa Társasjátékbolt
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1094 Budapest, Ferenc körút 27.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére