Mai­Kupon

Kategóriák

Cirkon kerámia korona akció egy vagy több tagra, vagy 10+1 tag mennyiségi akcióban nagyon kedvező áron 89 000 Ft helyett 31 990 Ft-ért a Hegedűs Dentálnál!

Cirkon kerámia korona akció a Hegedűs Dentálnál - Egészség kupon
Eredeti ár:89 000 FtKedvezményes ár:31 990 Ft64% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás Facebook-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Fogai állapota miatt másokkal beszélgetve sokszor kínosan érzi magát? Szeretne végre felszabadultan mosolyogni?

Ha igen, akkor a cirkon koronát Önnek találták ki.

A cirkónium-oxid alapanyagból készíthető fogpótlásokat az esztétikai problémák és fém allergia kiküszöbölésére fejlesztették ki. A cirkónium-oxid egy porcelán, de annál jóval erősebb és kevésbé törékeny. Ebből származnak a cirkon tökéletes fogpótló tulajdonságai.Miért előnyös Önnek a cirkon korona?
Mert tökéletes minőséget kap kedvező áron, rekord gyorsasággal beépítve. Röviden ezek a cirkon korona legfőbb előnyei Önnek. Kíváncsi azért a részletekre is?

Ha fogpótlásra van szüksége, akkor a kedvező ár mellett biztos azt szeretné még, ha fogkoronája észrevehetetlen lenne, és hosszú éveken át problémamentesen működne?

A rendelőben elkészült cirkónium korona prémium minőségű fogpótlása lesz hosszú évtizedeken át. Talán most arra gondol, hogy a prémium minőség egyet jelent a magas árral?

Ettől nem kell félnie.
Habár a legkorszerűbb fogpótlásról van szó, ez a tökéletesség árat egyáltalán nem emeli meg. Erről azonnal meg is győződhet.

Cirkon korona tökéletes minőségben, rekord sebességgel
Mert tökéletes minőségű cirkon koronája nemcsak kedvező áron, hanem rekord sebességgel is készül. Ez lehetetlen, gondolja Ön, és joggal. Nem kell azonban aggódnia, mert a kedvező áron rekord sebességgel készülő cirkon koronának ésszerű magyarázata van.

A fogászathoz fordulók számára az is nagyon fontos, hogy mennyi idő alatt készül el a fogpótlásuk. Ebből a szempontból talán Ön sem kivétel.

A belvárosi rendelőben a cirkon korona tökéletes minőségben azért készülhet el rekord sebességgel, mert saját fogtechnikai laborral rendelkeznek a helyszínen. Nem utazik a minta, nincs félreértés a fogorvos és a fogtechnikus között. Ezért a végleges fogpótlás – pótolt tag számtól függően – helyben, akár pár nap alatt is elkészülhet.

Miért jobb a cirkon a fémkerámia koronáknál?
A cirkon korona előnye a fémkerámia koronákkal szemben, hogy már a váz is fogszínű, vége a fekete koronaszéleknek. A cirkónium korona legfőbb előnye, hogy az élő fogra leginkább hasonló fogpótlás.

A cirkónium-oxid alapanyagból készített, porcelánnal leplezett cirkon korona fogpótlások áttörést jelentettek a modern fogászati ellátásban. A cirkónium koronák kiemelkedő esztétikai színvonala a legmagasabb elvárásoknak is megfelel. További előnyük még, hogy megoldást jelentenek a fém allergiában szenvedő páciensek részére is.

NÉZZÉK MEG KÖZELEBBRŐL, HOGY MI IS AZ A CIRKON!


A cirkon egy természetes ásvány, amely a föld legstabilabb anyagai közé tartozik. Mechanikai tulajdonságai az élet számos területén lehetővé teszik felhasználását. Keménysége, kopásállósága, hő- és vegyi anyagokkal szembeni ellenálló képessége a fogászaton kívül is széleskörű használatához vezet. Előnyös tulajdonságai miatt az egyik legfontosabb fémmentes fogászati restaurátor anyaggá vált.

MIÉRT ELŐNYÖSEBB A CIRKON VÁZRA KÉSZÍTETT CIRKON FOGPÓTLÁS ÉS CIRKON KORONA A HAGYOMÁNYOS FÉMKERÁMIA PÓTLÁSNÁL?
A cirkon koronák az elkészítésénél alkalmazott CAD/CAM technológiának köszönhetően sokkal pontosabban illeszkednek, mint a hagyományos fémkerámia koronák. Számítógépes tervezés után teljesen automatizált módon, emberi kéz érintése nélkül készülnek a cirkon vázak. Ennek köszönhetően a cirkon korona szélei tökéletesen zárnak. A korona kifogástalan esztétikai megjelenésű.

A cirkonból készült korona a fényt tökéletesen átereszti. Teljesen természetes, élethű hatást kelt. Alig különböztethető meg a fogpótlás az eredeti fogaktól. A fényáteresztő képesség miatt a cirkon korona látványában nem jelentkezik a fémkerámia koronákra jellemző matt, élettelen hatás. Megszűnik a koronák szürke szegélye az ínyszéleknél, ami esztétikailag rendkívül zavaró, főleg front fogak esetén.

A cirkon korona teljes egészében biokompatibilis, amely azt jelenti, hogy szervezet nem kezeli idegen anyagként, képes annak teljes befogadására. Ezért a cirkon korona egyik legnagyobb előnye, hogy nem okozhat allergiát.

Fényáteresztő képessége és esztétikai tulajdonságai miatt a cirkon korona és híd nagyon jól harmonizál a természetes fogakkal. A cirkonból készült fogpótlások rendkívül tartósak, hosszú élettartamúak.

Hogyan készül a cirkon korona és fogpótlás?
A fogorvosok a fogpótlások és a cirkon koronák elkészítéséhez először körültekintően előkészítik a fogakat, majd a fogak preparálása után lenyomatot vesznek.
A lenyomat alapján a technikusok gipszből elkészítik az Ön fogsorának tökéletes másolatát.
Ezután lép be a folyamatba a legmodernebb, legkorszerűbb CAD/CAM technológia. 3D-s szkenner letapogatja az Ön fogairól készített gipsz mintát, majd magasan képzett fogtechnikusok számítógép segítségével megtervezik a szükséges cirkon korona vázát.
A tervezés után a számítógép vezérlésű modern CNC faragó gép emberi beavatkozás nélkül tökéletes formában kifaragja a szükséges cirkon koronát.
A nyers cirkon koronát ezek után a megfelelő, az Ön fogaihoz leginkább illeszkedő színre színezik, majd színterezéssel kiégetik a fogászaton. A kiégetés során nyeri el végleges formáját és keménységét a cirkónium korona.
Az elkészített cirkon koronára kerámia leplezés kerül, így válik tökéletessé a cirkon pótlás. Ekkor válik olyan ragyogóvá és ellenállóvá, mint a természetes fog.

Megnézi még egyszer a cirkon korona előnyeit?
Kimagasló esztétikai színvonala a legmagasabb elvárásoknak is maradéktalanul megfelel.
Jobb fényáteresztő képessége révén csodálatosan élethű. A természetes foghoz megtévesztésig hasonló, ezért tökéletesen harmonizál meglévő fogaival.
Rendkívül tartós és hosszú élettartamú.
Nem allergizál.
Fogínye egészséges marad, és nem színeződik el.
Tökéletes precizitással illeszkedik fogsorába.
Tökéletesen élethű cirkon koronája kedvező áron, rekord gyorsasággal készül el belvárosi rendelőnkben.

Valójában már csak egy kérdés maradt:
Foghiányát mikor szünteti meg a XXI. század tökéletes precizitással készülő esztétikai fogpótlásával?
A fogászat várja hívását, hogy akciós áron készíthesse el az Ön tökéletesen élethű cirkon koronáját.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. január 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Cirkon kerámia korona akció egy vagy több tagra, vagy 10+1 tag mennyiségi akcióban nagyon kedvező áron 89 000 Ft helyett 31 990 Ft-ért a Hegedűs Dentálnál!

Vásárlástól számítottan 8 napon belül meg kell jelenni a szolgáltatónál!

A számla kérhető, akár Egészségpénztári számlára is, amit vissza tudnak igényelni!

Kupon tartalma:
- 1 tag cirkon kerámia korona - vásárolhatsz több tagot is
- 10+1 mennyiségi akció: minden 10. tag cirkon kerámia korona vásárlása esetén 1 tagot ajándékba kapsz

Az akciós ár tartalmazza mindezt: érzéstelenítés, csiszolás, precíziós lenyomatvétel, CAD/CAM tervezés, vázpróba, ideiglenes ragasztás, cirkon korona végleges ragasztása
- Annyi tagot vásárolhatsz, amennyire szükséged van, így minden további tag ugyanezen a kedvezményes áron vehető igénybe, a kupon megvásárlásával. Lehetőséged van bármennyi kupont vásárolni, de fontos, hogy 1 személy cirkon korona pótlására vonatkozik az akció, át nem ruházható össze nem vonható.
- Ha például 15 tagra van szükséged, 14 kupont vásárolj meg, mert 1-et a 10-nél ajándékba kapsz. 20 kupon vásárlása esetén már 2 tagot kapsz ajándékba.

- A fog színével megegyező esztétikus korona
- Teljesen fémmentes, így nem léphet fel allergia
- Számítógép vezérelt kialakítása miatt a legprecízebb, legmodernebb, leghigiénikusabb fogpótló megoldás a fogorvostudományban
- CAD/CAM technológia
- A kedvezményes ár csak a kuponnal megvásárolt cirkon koronákra érvényes.
- A kupon tartalmazza a cirkon koronát, az érzéstelenítést, csiszolást, lenyomat vételt és a ragasztást. EGYÉB FOGÁSZATI SZOLGÁLTATÁSOKAT NEM TARTALMAZ.
 
A kupon nem vehető igénybe implantátumra készülő cirkon koronákra.
Egy személy több kupont vásárolhat és használhat fel valamint adhat ajándékba.
Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze!

Amennyiben a páciens részére egészségügyi okokból nem alkalmazható a cirkon fogpótlás, a kupon nem kerül beváltásra. Annak értéke visszaváltható.  (A MaiKupon a vásárlástól számítottan 14 napon belül tudja a vásárlók számára az összeget visszautalni!)

Telefonos bejelentkezés szükséges: +36-1/783-8746

Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntekig 8.00-20.00
Telefonszám: +36-1-783-8746; +36-30-846-3004
Email cím: info@hegedusdental.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hegedűs Dental
Cég
Hegedűs Dental kft
Weboldal
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Hegedűs Gyula u. 7.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére