Mai­Kupon

Kategóriák

Classic burger a belvárosi Traveler's Bistroban, ha egy klasszikus hazai finomságra vágysz! Most egy Classic hamburger óriás marhahúspogácsával 1.590 Ft helyett most csak 1.090 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Traveler’s Bistro

Vágytunk egy olyan helyre, ahova az ember szívesen beül egy vacsorára a párjával vagy egy egész estés bulira a barátaival. Ami a belváros szívében lüktet, de mégis meg van a saját békés univerzuma. Ahol jó hamburgereket lehet enni, finom és minőségi kézműves söröket inni, ahol egy olyan csapat fogad estéről estére, akik szeretnek itt dolgozni. Ahol különböző tematikus bulikkal várjuk a vendégeinket, mint a társas, sörpong, retro vagy house, és nemzetközi estek. Ahova jó belépni. Mert ez a mi helyünk!

Ebben a szellemben indítottuk el 2017 őszén rég vágyott helyünket, a Traveler’s Bistro-t. Az Akácfa utca 65. szám alatt minden nap szeretettel várjuk vendégeinket, reméljük elkalandoztok erre, és ti is annyira megszeretitek, mint amennyire mi szeretjük. Találkozzunk a Traveler’s-ben!

Finom hamburgereket és minőségi kézműves söröket kínálnak, barátságos miliőben. Ez egy olyan hely, ahova az ember szívesen beül egy vacsorára a párjával, vagy egy egész estés bulira a barátaival.Az ajánlat tartalma: 1 darab Classic burger

marhahúspogácsa

- friss saláta, zamatos paradicsom és uborka

- cheddar sajt

- mustár és ketchup

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. július 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Egyszerre több kupont is vásárolhatsz, így barátaiddal együtt is bulizhatsz! Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (70) 679 6944, travelersbistro@gmail.com.

A kupon tartalma: 1 darab Classic burger

Traveler's Bistro: Budapest, Akácfa u. 65.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Traveler's Bistro
Cég
Telefon
Szolgáltatás helye
1072 Budapest, Akácfa u. 65.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére