Mai­Kupon

Kategóriák

Classic burger a belvárosi Traveler's Bistroban, ha egy klasszikus hazai finomságra vágysz! Most egy Classic hamburger óriás marhahúspogácsával 1.590 Ft helyett most csak 1.090 Ft.

Traveler’s Bistro

Vágytunk egy olyan helyre, ahova az ember szívesen beül egy vacsorára a párjával vagy egy egész estés bulira a barátaival. Ami a belváros szívében lüktet, de mégis meg van a saját békés univerzuma. Ahol jó hamburgereket lehet enni, finom és minőségi kézműves söröket inni, ahol egy olyan csapat fogad estéről estére, akik szeretnek itt dolgozni. Ahol különböző tematikus bulikkal várjuk a vendégeinket, mint a társas, sörpong, retro vagy house, és nemzetközi estek. Ahova jó belépni. Mert ez a mi helyünk!

Ebben a szellemben indítottuk el 2017 őszén rég vágyott helyünket, a Traveler’s Bistro-t. Az Akácfa utca 65. szám alatt minden nap szeretettel várjuk vendégeinket, reméljük elkalandoztok erre, és ti is annyira megszeretitek, mint amennyire mi szeretjük. Találkozzunk a Traveler’s-ben!

Finom hamburgereket és minőségi kézműves söröket kínálnak, barátságos miliőben. Ez egy olyan hely, ahova az ember szívesen beül egy vacsorára a párjával, vagy egy egész estés bulira a barátaival.Az ajánlat tartalma: 1 darab Classic burger

marhahúspogácsa

- friss saláta, zamatos paradicsom és uborka

- cheddar sajt

- mustár és ketchup

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. július 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Egyszerre több kupont is vásárolhatsz, így barátaiddal együtt is bulizhatsz! Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (70) 679 6944, travelersbistro@gmail.com.

A kupon tartalma: 1 darab Classic burger

Traveler's Bistro: Budapest, Akácfa u. 65.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Traveler's Bistro
Cég
Telefon
Szolgáltatás helye
1072 Budapest, Akácfa u. 65.
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére