Mai­Kupon

Code Omega társasjáték 7250,- Ft helyett 4990,-Ft-ért

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Mit szólnátok egy izgalmas társasjátékhoz a karácsonyfa alatt? Kellemesen telhetnek az ünnepek ezzel a 2-6 fő számára, 8-99 éves kor között gyermekek és felnőttek számára ajánlott társasjátékkal.A játék lényege:

A játékosok szimultán megpróbálják elhelyezni a kódcsíkjaikat, úgy hogy egy függőleges fekete szimbólumsort, kódot kapjanak. A csíkokat a tábla vörössel jelzett határain belül lehet csak elhelyezni.

A játék menete:

Minden játékos kivesz egy kódfejtő táblát a kupacból, úgy fordítva, hogy a játszandó felület legyen felül. Utána az egyik játékos dob a 8 oldalú kockával és elindítja a homokórát. Ekkor minden játékos megpróbálja megfejteni a kódját, amilyen gyorsan csak lehet.

Hogyan is működik?

A kódfejtő tábla alján és tetején található 8 kis mező, melyek különböző szimbólumokat ábrázolnak. A kockával kidobott szám fogja meghatározni, hogy melyik kódot kell feltörni. Minden játékos kiválogatja azokat a kódcsíkokat, amiket a mezők megjelöltek. Ha pl. egy 2-est dobunk, akkor minden játékos a második sorban megjelölt kódcsíkokat a saját táblájára helyezi. A kód feltöréséhez a megadott kódcsíkokat kell megfelelő sorrendben és irányban összerendezni, úgy hogy egy összefüggő fekete szimbólumcsíkot kapjunk, mely maga lesz a kód.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 23-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A játékot átveheted a kinyomtatott kuponnal a ComPaYa Játékboltban a 1094 Budapest, Ferenc körút 27. szám alatt.

Postázás esetén a kuponkódot, a szállítási nevet és címet az info@compaya.hu címre kérnénk leadni. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
ComPaYa Társasjátékbolt
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1094 Budapest, Ferenc körút 27.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére