Mai­Kupon

Csábító tekintet, szemöldökszedés, festés akár szempillafestéssel 2.000 Ft helyett 1.390 Ft-től, melyből most fizetendő 280 Ft.

Kiszedheted otthon is a szemöldöködet, de még ha sikerül is mindkét oldalon pont ugyanannyi kis szőrszálat és pontosan ugyanazokon a helyeken kiszedni – amihez egyébként komoly kézügyesség, sőt némi mérnöki érzék kell – akkor sem biztos, hogy az elért forma a számodra legelőnyösebb lesz.

Lássuk be, a szemöldökszedésnek tudománya van, ezért jobb profira bízni, már csak azért is, mert a végeredmény nagyban befolyásolja a megjelenésedet, az egész arcodat kellemesebbé, fiatalosabbá, vagy éppen fáradtabbá, komorabbá teheti.Ajánlatunkkal a rendezett és szép szemöldökre profi kozmetikus a garancia, aki igény szerint szempilláidat is összhangba hozza a csodás tekintetért, így a legjobb, legelőnyösebb formádat hozhatod a mindennapokban is. 

Ajánlat tartalma: Szemöldökszedés, festés

Sminktetováló - kozmetikusTünde vagyok, több éves tapasztalattal, nagy odafigyeléssel és kedvességgel várom igényesen berendezett szalonomban a szépülni vágyókat. A kozmetikai szolgáltatások széles palettáját kínálom, és a kezelések során a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozom, hisz célom, hogy vendégeim elégedetten távozzanak, majd később ismét visszatérjenek hozzám.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. július 16-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon megvétele után időpontot kell egyeztetni a kezelést végző szakemberrel a +36/20/265-0259 telefonszámon.

A kezelésre a kinyomtatott kupont vidd magaddal!

Most fizetendő 280 Ft, a fennmaradandó 1.110 Ft-ot a helyszínen kell fizetni.

Cím:  Laura Beauty, 1237 Budapest Szent László u 171.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Laura Beauty
Cég
Szoboloczkyné Babócs Tünde
Szolgáltatás helye
1237 Budapest, Szent László u 171.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére