Mai­Kupon

"Csak a tények, elég volt már a mellébeszélésből!" Nincs állásod? Váltanál? Jobb munkahelyre vágysz? Vagy jelenleg még csak gondolkodsz rajta? Szükséged lesz egy jó stratégiára! Stratégia 2012 Konferencia hihetetlen kedvezménnyel!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Egy BKV bérlet ára, 6 mozijegy, 25 liter benzin (most 30%-a)...és hová jutsz ezekkel? Nem engedheted meg magadnak, hogy megengedd magadnak azt, hogy nem leszel ott. Garantálom, életed egyik legjobb befektetése lesz.

Megtartanád? Fokoznád az esélyeidet? Azt szeretnéd, hogy figyeljenek rád?
Stratégia nélkül nem fog menni!

Konferenciánk minden olyan kérdésre választ ad, amely szükséges ahhoz, hogy talpon maradj akkor is, ha mások elesnek. Nem kell hozzá valakinek a valakiének lenned, de fel kell hogy készülj, mert nem csak a kiváltságosoknak ját a biztonság. Gyere el konferenciánkra, legyél Te a nyertes.
Hogyan tűnhetnél ki, az önéletrajzot beadok 95%-ából? Mivel növelheted az esélyeidet, hogy Téged hívjanak be az állásinterjúra? Egy olyan stratégiával, ami kiküszöböli a legsúlyosabb alaphibákat!

Magasabb jövedelem? Pénzügyi szabadság? Anyagi függetlenség belátható időn belül? Pénzügyi stratégiával gyorsabban és eredményesebben érheted el céljaidat! Egy Konferencia, ami stratégiai fontossággal bír a legtöbb ember számára!

A STRATÉGIA 2011 Konferencia segít Neked is eldönteni, szükséged van-e váltásra. Ha váltasz, mit és hogyan cselekedj, hogy a legnagyobb eséllyel szerezhesd meg a számodra megfelelő munkahelyet. Megmutatunk neked egy pénzügyi tervet, melyet követve, néhány év alatt anyagilag független lehetsz!

Intelligencia + Aktuális információk + Stratégia = Siker

Légy ott, tapasztald meg, tanuld meg és alkalmazd, hogy 2012-ben már Te is sikeres lehess! STRATÉGIA 2012 Konferencia - 2011. november 27. vasárnap, 10 óra, Budapest, PerfectHall! Hozd meg Te is a stratégiailag fontos döntést!


Miért gyere el?

"Tenéked magyarázzam?" Ugye nem kell. Nem elszomorítás a cél, hanem a megoldás. Persze, mi is tudjuk, és beszélhetnénk a válladra borulva együtt sírva, megértve a helyzetedet, és közösen jutnánk el az apátia állapotába, ahol egy-egy lapáttal el tudnánk ásni egymást. De vajon erre van szükséged? Dehogy. Ezt egyedül is meg tudod csinálni. Jelentkezz most, soha nem látott kedvezménnyel, - érdemes, hiszen előadóink keresett gyakorlati szakemberek, akik önmaguk egy egy alkalommal több százezer forintos tréningeket tartanak.-A PROGRAM

09:30-09:55

Regisztráció

10:00-10:05

Köszöntő - Barabás Zoltán

10:05-11:05

Hogyan lehetsz Te a legjobb!

Előadó: Székely Csilla

Megtalálni a hangot főnökünkkel, munkatársainkkal, elérni mindenkinél amit szeretnél, elintézni olyan dolgokat amit más nem tud, az nem tehetség kérdése. Az itt megkapott tudással megérted, ki miért reagál úgy, ahogy reagál, kivel hogyan tudsz eredményesen kommunikálni, hogyan csökkentheted a konfliktusokat, milyen a nyerő hozzáállás ami jól pozícionál téged. Nem utolsó sorban megismerheteded saját személyiséged rejtett tartalékait vagyis ÖNMAGAD!

11:05-12:05

A stílusos megjelenés

Előadó: Ungár Kata

- A közmondás szerint "nem a ruha teszi az embert" de ennek ellenére tudjuk, az első benyomás után nincs második lehetőség. Többek között választ kapunk arra hogy:
- Hogyan öltözzünk fel egy állásinterjúra?
- Hogyan lehetünk "jól öltözöttek"?
- Miért fontos a smink illeve férfiak esetében az ápoltság?
- Hogyan tegyünk jó benyomást a megjelenésünkkel?
- Hogyan varázsoljunk a színekkel?

12:05-12:50

Ebédszünet

12:50-13:50

Nem mindegy hogyan!
- Az önéletrajzírás, a sikeres állásinterjúk fortélyai egy profi „fejvadász” segítségével!

13:50-14:50


Vedd fel a kesztyűt!


Előadó: Barabás Zoltán
- Merőben megváltoztak a feltételek, de a pénzügyi függetlenség elérése, tudatos tervezéssel,még a XXI. században sem reménytelen! Akár bevalljuk magunknak, akár nem pénz, illetve anyagi boldogság nélkül nem igazán lehetünk felhőtlenül boldogok. Woody Allen szavaival élve, a pénz jobb, mint a szegénység, már csak anyagi szempontból is!
De hogyan lehet esélye valakinek alkalmazotti jövedelemből, kevés pénzből megteremteni a pénzügyi függetlenségét? Annyit elárulok, lehetséges! Sajnos az iskolákban évszámokat, bonyolult matematikai megoldásokat tanítanak és nem ezt. Pedig kéne.
Ezen a napon lerakjuk a Te anyagi biztonságod alapjait, hogy haza vihess egy nyerő stratégiát a következő évekre!

14:50-15:50

Bevételi források

Előadó: Kontra Joe

- Mindenki a kiutat, a kulcsot keresi a boldoguláshoz. Persze, hiszen mindenki szeretne biztonságban, boldogan és gazdagon élni, ez természetes emberi szükséglet.
De vajon tudjuk-e milyen lehetőségeink vannak ennek a biztonságnak és gazdagságnak a megteremtésére? Tudjuk-e honnan jöhetnek bevételeink? Kiaknázzuk-e a számunkra megfelelő lehetőségeket? Vagy csak a megszokott és berögzült irányt látod. Abban szeretnék segíteni, hogy szélesre tárva a kaput meglásd mindazt, amivel a Te biztonságod, gazdagságod, vagy akár a nyugalmad, megteremthető. Nyugi a "sárkányok földje" fel van fedezve, és nem veszélyesebb mint a nyugdíjra várni.

15:50-16:00

Zárszó - Székely Csilla

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. november 27-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon kizárólag a  2011. November 27. Vasárnap 10-16 óráig tartandó konferenciára váltható be.

Helyszín:Perfect Hall Konferencia, Vendéglátó és Szórakoztató Központ

1097 Budapest, Könyves Kálmán Krt. 12-14. A Lurdy házban!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Sikermix Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1097 Budapest, Könyves Kálmán Krt. 12-14.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére