Mai­Kupon

Csak NÁLUNK! Gyors eredmény hatékonyan! Medence- és gátizomzat tréning, inkontinencia kezelés kedvező áron az első alkalom hihetetlen áron 8 000 Ft helyett CSAK 500 Ft-ért! Magyarországon kizárólag nálunk Budapesten elérhető ez a szolgáltatás.

Medence- és gátizomzat tréning, inkontinencia kezelés - Egészség kupon
Eredeti ár:8 000 FtElőlegben fizetendő:500 FtTeljes ár:500 Ft94% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Medence- és gátizomzat tréning inkontinencia kezelés
A PelviPower tréning segít Önnek visszakapni szabadságát, edzi a gátizomzatot és megtanítja kontrollálni a vizelettartást!

Nincs műtéti, vagy lézeres beavatkozás
Gyors eredmény
Hatékony
Diszkrét, kellemes környezetMagyarországon a lakosság közel 10 százaléka küzd vizelettartási problémával, ezeknek felében az inkontinencia mögött komoly betegségek állnak, vagyis az inkontinencia nemcsak önmagában előforduló, hanem más betegségekre (pl. daganat, stroke, diabetes) utaló, azokat előrejelző állapot is lehet.
Medence- és gátizomzat tréning
Titokban és alig észrevehetően működik, szinte már-már tabu: a medence- és gátizomzat a testünk egyik legfontosabb izomcsoportja. Ezek az izmok felelősek az Ön egészségéért, energiájáért, a kisugárzásáért és az életöröméért. A medencefenék a test erőközpontja. Tulajdonképpen csak akkor vesszük észre, ha összeomlik, inkontinencia, húgyhólyagműködési gyengeség, vagy potenciazavar esetén. Ez éppen elég ok ahhoz, hogy eddzük medence- és gátizomzatunkat – a lehető legegyszerűbben és legkényelmesebben, ugyanakkor leghatékonyabban a PelviPower módszerrel.

BIOFEEDBACK-TRÉNING (BFT)
A biofeedback-tréner önmagunk edzését segíti. Egy integrált szenzor regisztrálja a medencefenék-izmok aktivitását, így az izmok mozgása monitoron válik láthatóvá. Ez a biofeedback (visszacsatolás) növeli az edzés hatékonyságát és a medencefenék izomzatának érzékelését.

15-20 perc
1-5 alkalommal hetente
3-12 hetes tréning

Szakmai körökben közismert, hogy a csak szóban adott, vagy írásban elküldött utasítások nem elégségesek a gátizomtorna megfelelő kivitelezéséhez. Ezek alapján a nőknek csak harmada, fele képes a medencefenék izomzatának helyes összehúzására, ráadásul a hibás összehúzás akár a vizeletinkontinencia kialakulását is elősegítheti.
A férfiak jelentős hányada egész addig nem is tudja, hogy van medencefenék izomzata, amíg nem találkozik a problémával, például egy prosztataműtétet követően.
Vagyis a megfelelő kontroll nélkül végzett gátizomtorna nemhogy segít megoldani a problémát, hanem sok esetben még akár kárt is okozhat. A BFT készülékkel a monitoron láthatóvá tett torna visszacsatolással kontrollálhatóvá teszi a tréninget és segíti a medencefenék izmainak megismerését, megfelelő edzését.


Felmérés
A kezelést megelőzően felmérés keretében határozzuk meg a személyreszabott kezelési tervet, illetve a szükséges kezelések számát. A kezelési programot a PelviPower tréning kódkártyájára töltjük fel, ami az egyes kezelések időtartamát és programját automatikusan vezérli. Az előzetes felmérés alapján választjuk ki a legmegfelelőbb terápiát.

PelwiPower kezelés
Az új tréningmódszer, amely a medence izmait és az azt körülvevő izomzatot egyszerűen és hatékonyan képes edzeni. A legmodernebb orvosi technológia és a hatékony saját tréning kombinációja – integrált biztonság a világszerte egyedülálló PelviPower modullal.

Az edzés
Egy fotelben ülve, utcai ruhában történik a nem invazív, magnetoterápiás edzés. Eközben a PelviPower a medence teljes izomrendszerét, valamint a csípőt, a feneket és a combot edzi. Az rpMs neuromuszkulárisan stimulálja a medence- és gátizomzatot. A mikromasszázs hatás élénkíti a vérkeringést a törzsben és az alsó ágyéki régióban.
Az edzés fájdalommentes, semmilyen kellemetlenséggel, számottevő mellékhatással nem jár.

Hatásos
Az ülőfelületbe beágyazott ingerlési rendszer rövid mágneses impulzusokkal biztosítja a hatékony izomösszehúzódásokat, így a kezelés hatása jelentősen nagyobb, mint ami a hagyományos edzéssel érhető el. Az elektroterápiához hasonlóan működik, amennyiben az izomzat összehúzódását az idegsejtek stimulálásával segíti.

Már az első kezelések után érezhető izomstimulációs hatás

Kiknek ajánljuk?
Fiatal hölgyeknek szülés előtt és után, érett hölgyeknek, hogy megelőzzük, vagy kezeljük a problémát.
Uraknak pláne, akik szemérmesen nem tudnak, vagy nem akarnak szembenézni ezzel a gonddal.

Kiknek ajánljuk?
Mindenkinek, aki javítani szeretne életminőségén, aki szeretne tenni azért, hogy megszabaduljon az inkontinencia okozta kellemetlen szituációktól, ráadásul és bár nem a legfontosabb, de nem elhanyagolható szempont, hogy aki hosszútávon kevesebbet szeretne költeni különböző eszközökre, betétre, pelenkára.

Információk férfiaknak - Merj beszélni róla!
Sokan gondolják, hogy ez a probléma csak keveseket érint, ráadásul pechükre éppen őket. Ez óriási tévedés, hiszen, ha az előzőek szerint abból indulunk ki, hogy minden negyedik férfit érint, akkor kizárt, hogy ismerőseink, barátaink, rokonaink között ne legyen valaki, aki ugyanúgy küzd, vagy szerencsésebb esetben már megküzdött az inkontinencia okozta gondokkal.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Medence- és gátizomzat tréning, inkontinencia kezelés kedvező áron, csak az első alkalom 8 000 Ft helyett 500 Ft-ért! 

Egy személy saját részre egy kupont használhat fel.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges, a helyszínre a már kinyomtatott kuponnal kell érkezni!

Szolgáltatás helye:
Vasútegészségügyi rendelőintézet
1062 Budapest, Podmaniczky utca 109. VI. emelet, VIP központ

Email cím: info@inkontinencia-gatizomtorna.hu
Telefonszám: (+36) 20 290 1229
https://www.inkontinencia-gatizomtorna.hu/
https://www.pelvimed.hu/

Magyarországon kizárólag Budapesten, nálunk elérhető ez a szolgáltatás.
Amennyiben kipróbálta, és hatással volt a páciensre a szolgáltatás, akkor személyre szabott kezelési tervet készítenek.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Inkontinencia - Gátizomtorna kezelés
Cég
PelviPower
Weboldal
Szolgáltatás helye
1062 Budapest, Podmaniczky u. 109. VI.emelet
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére