Mai­Kupon

Csatlakozzon Ön is a Kincsem parki lófuttatók táborához! 1 család számára kedvező áron most 8 000 Ft helyett 6 000 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Lóversenyeket hazánkban már a XIX. század első felében is rendeztek.
A hazai versenyek napjainkban a felújított Kincsem Parkban folynak.
Hangulata olyan, mint a régi időkben! Lepd meg magad vagy egy szeretted egy ilyen élménnyel, biztosan felejthetetlen lesz mindenkinek.A tavalyi év tenyésztő champion Telivér Farm Kft. jóvoltából bárki belekóstolhat a sportok királyaként nevezett galopp szakágba is. Becsatlakozhat egy futtatói körbe, drukkolhat lova versenyeinél családjával, barátaival együtt és a tulajdonosok szektorából nézheti a versenyt a Kincsem Parkban.

Öltözzön ki és kísérje be a zsokét a jártató közepébe verseny előtt, ahová a közönség csak áhítozik, hogy egyszer bemehessen. Itt a trénerrel együtt még egyszer átbeszélhetik lovuk esélyeit.
Adja meg a módját, hisz a televízióban is közvetítik a jártatóban való felvezetést és győzelem esetén a díjátadót, ahol már csak a gratulációkat kell fogadnia.

Az autóval érkezőknek ingyenes parkolóhelyet biztosítanak. A 2 hetes időszak alatti találkozók során jobban megismerheted jelképes lovad, tanulhatsz a versenylófuttatásról, versenyzésről, lóversenyfogadásról, amiben szakemberek lesznek segítségedre. Igény esetén jelen lehetsz, amikor lovadat patkolják, ápolhatod, lecsutakolhatod, akár a sörényét is befonhatod.

Folyamatosan kapsz híreket, fényképeket vele kapcsolatosan, így ha esetleg nem is tudod kihasználni a személyes találkozókat, nem maradsz le semmiről, ami a lovaddal kapcsolatos.

Élvezheted a lótulajdonos megtisztelő szerepét, igaz tulajdonjogod nem lesz az állat felett, ám kötelezettséged sem. Olyan leszel, mint egy kezdő nagyszülő, aki az unokával játszik és kirándul, de nem kell 24 órás felügyeletet vállalnia.

A lóval és a versenyeztetésével kapcsolatos kérdésekben kizárólag a vele foglalkozó szakmai stáb dönt. A versenyben elért sikerek mellett talán a legfontosabb, hogy a versenyló nem csak a futamban okozhat örömöt, hanem a mindennapokban is. Meglátogathatod az istállóban, figyelheted felkészülését, fejlődését és idővel ez a gyönyörű állat szinte családtagként kötődhet hozzád! Létrejöhet akár egy hosszabb távú "együttműködés" is.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. március 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat 1 családnak 8 000 Ft helyett 6 000 Ft-ért! Ajándékba is adható!

Hogy mit is tartalmaz az ajánlat:
- Van ügető (kétkerekű kis kocsiba /sulky/ fogva versenyzik szombatonként) és galopp (zsoké ül rajta nyeregben, vasárnap versenyzik) versenylovunk is.

- Az egyiket (ügető) a Kincsem Parkban, a másikat (galopp) Dunakeszi-Alagon (tréningpálya) tartjuk, de hétvégén mindkettő a Kincsem Parkban versenyzik.

A versenyló tartásába lehet beszállni, ez azt jelenti, hogy hosszabbítás esetén a lovak 2 hetes tartásdíjába a tagok fizetnek fix 8 000 Ft/hó díjat (ez nem emelkedik, de akár csökkenhet, ha a ló eredményes és pénzt keres).
Ezért a díjért cserébe látogathatják a lovat (előre egyeztetett időpontban), a ló győzelme esetén részt vehetnek a díjátadáson és fotózáson és minden dicsőség megilleti, ami bármelyik versenyló futtatót.

Nincsen semmi kockázat, mert nem lesz a lónak tulajdonosa, nem kell állatorvosi költségektől tartania. Viszont a lófuttatás ideje alatt a tagok, minden örömét átélhetik a versenyló tulajdonosságnak.

Egy kuponnal 1 héten maximum 2 alkalommal lehet látogatni előre egyeztetett időpontban. Egy tagsággal az istállóban egyszerre 2 felnőtt és maximum 2 gyerek tartózkodhat.
- Választható, hogy melyik lovat szeretné látogatni, helyszínek: Kincsem Park vagy Dunakeszi-Alag
- kupon 2 hétre szól, de annak lejárta után, aki meghosszabbítja, az teljes jogú szindikátus taggá válik és még oklevelet is kap róla.
- A tagságot követően, ha valaki érez magában vágyat, hogy egyedüli versenyló tulajdonossá (ügető és galopp szakágban) váljon, abban is segítünk, illetve ha még egyet szeretne lépni valaki és érdeklődik az ügető hajtóvá válás iránt, abban is támogatjuk.
Facebook: https://www.facebook.com/szindikatusistallo

Előzetes bejelentkezés, utalványra váltás: attila.kurucz@kincsempark.hu e-mail címen lehetséges.

A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal!
Egyéb információért hívd a +36 30/421-1455-ös telefonszámot.
Az ajánlat más kedvezményekkel nem vonható össze.

Vásárlásodat követően 1 napon belül vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval.

Beváltási határidő: 2018. március 15-ig. A kupon legkésőbb március 15-től elindul a két hét számolása.

Cím:
1101 Budapest Albertirsai út 2-4
+36-30/473-3300
attila.kurucz@kincsempark.hu
www.kincsempark.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kincsem Park
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1101 Budapest, Albertirsai út 2-4
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére