Mai­Kupon

🚌 Csehország gyöngyszemei: Ceské Budejovice, Cesky Krumlov, egynapos buszos utazás 1 főnek 19.990 Ft helyett 14.990 Ft-ért. Most fizetendő 1.900 Ft.

Csehország gyöngyszemei, egynapos buszos utazás 1 főnek - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:19 990 FtElőlegben fizetendő:1900 FtTeljes ár:14 990 Ft25% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Cesky Krumlov méltán képezi az UNESCO Világörökség részét. Lenyűgöző Óvárosával és gazadag látnivalóival igazán kellemes időtöltést ígér… Az már csak hab a napunkon, hogy Ceské Budejovicében ellátogatunk a Budvar sörgyárba is …Az utazás programja:

Találkozó 04:00-kor Budapesten, a Népliget – Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben). Indulás 04:15-kor. Folyamatos utazás Csehország felé, melyet rövid pihenőkkel szakítunk csak meg.
A késő délelőtti órákban érkezünk az UNESCO Világörökség listájára 1992-ben felkerülő Cesky Krumlov városába. A városka történelmi negyedét körbe öleli a Moldva folyó, melyről a nevét is kapta Krumme Aue, azaz görbe mező. Városnéző sétánkból nem maradhat ki a krumlovi vár, mely a prágai Hradzsin után a második legnagyobb Csehországban. A várat a 14. században kezdték építeni, majd az évszázadok alatt folyamatosan bővült. Négy fő részből áll: alsó- és felsővár, barokk színház és kastélypark. A város másik jelképe a vártorony, mely kör alakjával 54 méter magasra emelkedik a város fölé. Innen szemkápráztató panoráma tárul a szemünk elé. Természetesen a Szent Vitus templom sem maradhat ki városnéző sétánk
során, mely gótikus freskómaradványai lenyűgözik a turistákat.
A délután további részét szabad program keretében töltjük. Ezalatt lehetőség lesz elkölteni egy késői ebédet egy kellemes cseh “Kričma”-ban.
16:30 órakor folytatjuk utunkat Ceské Budejovicébe, ahol a Budvar Sörgyárat látogatjuk meg. Egyedülálló összetételének, finom ízének köszönhetően a Budvár sört sok ezer fogyasztó tartja kedvenc sörének. Nekünk lehetőségünk nyílik a Budweiser Budvar otthonában megtekinteni, hogyan is készül ez a nemes nedű, melyet több mint 700 éve készítenek az eredeti recept szerint. A látogatás és sörkóstolás után indulunk haza Magyarországra. Budapestre várhatóan másnap a késő esti, kora hajnali órákban érkezünk. A programok időrendi sorrendje változhat.

Az alapár tartalmazza:

- az utazást busszal,

- a szervezést 

-a magyar nyelvű csoportkísérést.

Az alapár nem tartalmazza:

- a belépők árát,

- az étkezést 

- a biztosítást,

- az 1.500 Ft/fő regisztrációs díjat, mely az irodában fizetendő.

 Belépők:

- Sörgyár: 200 CZK. Cesky Krumlov vár: 250 CZK/fő, nyugdíjas, gyermek: 180 CZK/fő.

- Fakultatív vacsora: 320 CZK.

A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon.

Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja 1 000 - 2 000 - 3 000 Ft/fő a választott ülőhelytől függően.Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. szeptember 21-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás  időpontja  2019.09.21.

Az akciós ár csak a kupon megvételével érvényes!

Most fizetendő 3.800 Ft, a fennmaradó 26.190 Ft-ot az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni, a kupon megvételét követően (24 óra) jelentkezni kell az utazást szervező irodánál a korlátozott helyek miatt. Az akciós ár miatt a teljes összeget adatküldéstől számított 48 órán belül egyben be kell fizetni.

A kupon megvétele után vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: ertekesites@budavartours.hu (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám), vagy a 06/1-355-4299, 1-356-5656 telefonszámon.

Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja 1.000 - 2.000 - 3.000 Ft/fő a választott ülőhelytől függően.

A felszállás helye, az utasok neve visszaigazolás után, indulás előtt maximum 3 nappal módosítható 2.500 Ft/fős díj ellenében.

Külön köthető: javasolt betegség-, baleset- és poggyász biztosítás megkötése, 1.650 Ft/fő az út teljes időtartamára illetve útlemondás biztosítás (részvételi díj 1%-a).

Foglalni a kupon megvásárlását követően (amikor már a kuponkódot megkaptad) 3 napon belül tudsz úgy, hogy elküldöd az alábbi adatokat az utazási iroda e-mail címére: ertekesites@budavartours.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budavár Tours Utazási Iroda
Cég
Budavár Tours Utazási Iroda Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére