Mai­Kupon

Kategóriák

Csodáljátok a gyönyörű tájakat fentről! Dunakanyar vagy Budapest madártávlatból! 20 perc sétarepülés 3 főnek, Cessna 207-tel, most csak 25.500 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Nézz körbe felülről is az ismerős tájon! Csodáld meg, milyen gyönyörű tájakon élünk! Vidd magaddal barátaidat is! Ha két kupont veszel egyszerre akár hatan is  mehetek a Cessna 207-tel!A tárgyak hamar elértéktelenednek, az élmények életfogytig tartanak! Lepjed meg szeretteidet, ajándékozz nekik élményrepülő programot.


Tetted már fel kisgyereknek azt a kérdést, hogy: Mi leszel, ha nagy leszel? Ha igen, gondolom, Te is hasonló válaszokat kaptál: orvos, katona, tűzoltó, rendőr, pilóta... Ez a vonzódás, és ez a gyermek ott él mindannyiunkban, csak felnőttként már elfelejtettünk hallgatni az álmainkra, és meg sem fordul a fejünkben, hogy megéljük azokat.


A séta és élményrepülés ma már inkább csak döntés, mintsem pénzkérdés. Egy vidámparki délután, barátokkal átmulatott este, romantikus vacsora egy elegánsabb étteremben még drágább is lehet.


Egy varázslatos, nem hétköznapi életbe invitálunk, ahol az emberek repülnek, mint a mesékben. Újra gyermeknek érezheted magad, nyitottnak, könnyűnek, de ébernek, hiszen minden pillanatban az ismeretlennel találkozol. Ott ülhetsz a pilótafülkében, megismerheted az elsőre igen bonyolultnak tűnő műszerfalat, hallhatod az irányítótorony instrukcióit, testközelből figyelheted a pilóta tevékenységét, sőt a magasban kézbe is veheted egy kicsit az irányítást. Több száz méter magasból a problémák is hirtelen eltörpülnek, sőt el is tűnhetnek az élmény elsöprő ereje miatt. Mintha a gondjaid fölé kerekednél a magasban, a repülés időtartamára színesebb lesz a világ!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon egy 20 perces sétarepülésre szól max. 3 fő részére.

A repülés Cessna 207-tel történik, 6 személyes géppel.

Egy útra, egy kuponnal egyszerre hárman mehettek. Ha két kuponnal rendelkeztek, akár 6-an is repülhettek együtt.

Indulási helyszín a Dunakeszi repülőtér.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges: (70) 394 6397

 

Időpont egyeztetés telefonon kuponkód megadással. A repülés dátumának nem kell a felhasználási időn belül lennie, de bejelentkezni feltétlenül a határidőn belül kell. Mielőtt telefonálsz feltétlenül küldd el a kuponodat vagy legalább a kódot a wiwair@wiwair.hu e-mail címre!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Wiwair
Cég
Wiwair Kft
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére