Mai­Kupon

Csokoládéiskola gyerekeknek, minden gyermek résztvevő elkészítheti álmai táblás csokiját! A program 1 főnek most 17.000 Ft helyett most 9.900 Ft. 2021. március 31-ig felhasználható.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az Ars Socolata kézműves csokoládé manufaktúra műhelyében minden gyermek résztvevő elkészítheti álmai táblás csokiját. Ráadásul mindezt a legkiválóbb belga csokoládé alapanyagokból, amilyet átlag boltok polcain nem is lehet beszerezni.

Megtanulják a gyerekek, mi a temperálás, hogyan lesz fényes és roppanós a csokoládé. Profi csokoládémesterek által használt polikarbonát formát használhatnak. Mindenki maga öntheti ki olvasztott és temperált tejcsokoládéból a táblás csokiformát, amely egy különleges élmény. Bátran kísérletezhetnek a kicsik a feltétek tengerében: a francia drazsé, cukorszórat, mályvacukor, liofilizált gyümölcs, aszalt gyümölcs, csokoládépasztilla mind-mind remek választás lehet. A két órás kurzus kis résztvevői nemcsak megtanulják a fortélyokat, valamint csokoládét öntenek és díszítenek, hanem a program végén ízletes csokoládéval és kis csokoládékészítő mesterként térnek haza.

Természetesen elismerő oklevél is jár minden szorgos kezű kis résztvevő számára.A programot bátran ajánljuk laktózérzékenyeknek, vegánoknak valamint fogyókúrázóknak is.
Jelentkezéskor kérjük az ilyen igényt jelezni. Hiszen vegán étcsokoládé és cukormentes, maltitollal édesített belga tejcsokoládé is lapul raktárunkban.
A felejthetetlen gasztroprogramot a hűsítő italok és édes ínyencségek mellett a barátságos légkör és családias hangulat biztosítja. A gyerekek sikerének garanciája a tanfolyam vezető, Lix-Hajdu Nikoletta, cukrász és tanár, aki az Ars Socolata Kft. tulajdonosa és a cég kézműves csokoládé különlegességeinek megálmodója.

A kurzus választható magyar mellett angol vagy német nyelven is. A programot elsősorban nagyobb, 7- 15 éves gyermekeknek ajánljuk. Kiscsoportos, maximum 6 fős csoportokban történik az oktatás.

Minimum korhatár: 6 év.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetés a kuponkódod megadásával e-mailben:
arssocolata@gmail.com.

A kurzusok rendszeresen indulnak hétköznap délutáni és hétvégi időpontokkal is. Lemondás vagy időpont módosítás a kurzus kezdése előtt legalább 5 nappal lehetséges.

Az Ars Socolata szervezésében több témában is indulnak tanfolyamok. Csapatépítő kézműves édesség készítő tanfolyamok és gasztro kézműves gyerekzsúrok is színesítik a nálunk fellelhető tanfolyam választékot.

Cím: Ars Socolata cukrászműhely, 1201 Budapest,  Nagysándor József utca 45-47.
E-mail: arssocolata@gmail.com
Weboldal: https://arssocolata.com
Facebook: https://www.facebook.com/ArsSocolata

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ars Socolata
Cég
Ars Socolata Kft.
Szolgáltatás helye
1201 Budapest, Nagysándor József utca 45-47.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére