Mai­Kupon

Csorba, elszíneződött, repedezett, egymástól távol lévő fogak? Kerámia héjak 45.000 Ft-ért (héjanként), 75.000 Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A modern kerámia koronák és héjak a csorba, törött, repedt, elszíneződött vagy egymástól távol lévő fogak esetében nyújtanak segítséget.

A kuponnal tehát adott tehát a lehetőség, hogy mosolyunk az önbizalom forrása legyen.A frontfogak esetében használt esztétikai megoldás, amikor a fog külső (ajak felőli) felszínére kerül ragasztással az a kontaktlencse-szerű vékony porcelán lapocska, mely segítségével korrigálhatók a szín és méretbeli eltérések, valamint fogak közötti rések zárására is alkalmas. Ezzel a módszerrel nagyon rövid alatt (1-2 hét) lehet a páciens mosolyát minimális beavatkozással akár tökéletessé „varázsolni”.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2012. december 7-ig,, beváltható 2013. december 14-ig!

időpontegyeztetés: +36-1-224-9090

1 személy 1 kupont használhat fel! - 1 héj

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
FirstMed
Cég
Es Evident Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1015 Budapest, Hattyú u. 14
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére