Mai­Kupon

Kategóriák

Csúcstechnológiás hatékony tokakezelés és mimikai ránc eltüntetés, 3 alkalommal olasz esztétikai készülékkel 24.000 Ft helyett 4.990 Ft-ért. Most fizetendő 1.250 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Mimikai ráncos és kis toka köszön vissza a tükörből? Na nem! Sajnos az évek csak előre haladnak, így a Te feladatod az, hogy ezt minél kevésbé lássák rajtad. Próbálj ki egy hatékony kezelést, aminek segítségével visszarepülhetsz az időben!A kollagén felelős bőrünk rugalmasságáért, azonban a termelődése és annak vízmegkötő képessége az idő előrehaladtával csökken, s ezért is alakulnak ki a szarkalábak, ráncocskák. A zuglói testkozmetikába azonban most fénysebességgel érkezett meg egy hihetetlenül klassz kezelés, a KollagenDerm LedMask fényterápiás ránctalanító kezelés!

A LED kezelés titka a bőr DNS újraébresztése, ez tökéletes alap az igazi fiatalításhoz, bőrmegújításhoz.

A LED kezelés helyettesíti a mezoterápiát, sejtszinten juttatja be a hatóanyagokat a bőr megfelelő rétegeibe, tökéletes biztonság mellett.

A LED kezelés gyors és látványos, tökéletesen személyre szabható.

A LED kezelés az azonnali eredmény mellett, hosszútávon is hatékony.

A fény elektromágneses hullám, jótékony tulajdonságait a 2000-es évek elejétől használja az orvoslás és a kozmetológia is. A LED technológia napjaink legdivatosabb arcfiatalító kezelése, a korábbi fénykezelések összes jó tulajdonságát megőrizve, nélkülözi azok hátrányait és kockázatait. A  KollagenDerm LedMask 70 vörös led segítségével fejti ki hatását, melyeknek hullámhossza 645 nm, ez az infravörös fényspektrum stimulálja a fotoreceptorok működését, fokozza a szövetek komplex biokémiai reakcióit, mellette erősen stimulálja a sejtek energiatermelő központját, a mitokondriumot. A technológia, melyet fotobiomodulációnak is neveznek, napjaink leghatékonyabb non-invazív kezelése a bőr öregedésének és petyhüdésének ellensúlyozásában.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. február 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához kizárólag telefonos bejelentkezés szükséges a 06/30/608-8228-as telefonszámon csak délelőtt 9-13 között.

Most fizetendő 1.250 Ft, a fennmaradó 3.740 Ft-ot a helyszínen kell fizetni.

Új Cím: Zuglói Testkozmetika,  Csertő  Park  2.szám  alatt  várom Zuglóban. (utcai bejárat)

Közlekedés autóval  ingyenes  parkolás  az üzlet  előtt. Örs Vezér tértől   5 perc gyalog  a  Spárnál,  vagy a 82 számú trolival második megálló. Akadálymentesített bejárat!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Cég
Esztári Éva
Telefon
Szolgáltatás helye
1141 Budapest, Csertő Park 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére