Mai­Kupon

Decemberi két ünnep közötti kirándulás, Nádasdy-kastély és múzeum, Sárvári
Gyógy- és Wellness fürdő. Egynapos buszos utazás 1 főnek december 29-én 11.990 Ft helyett 7.990 Ft, most fizetendő 1.200 Ft.

Sárvári buszos egynapos kirándulás, gyógyfürdő látogatás - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:11 990 FtElőlegben fizetendő:1200 FtTeljes ár:7 990 Ft33% kedvezmény
2021. december 10.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Sárvár a gyönyörű nyugat – magyarországi kisváros a történelem viharaiban sokszor volt az események középpontjában. Különösen érvényes ez a XVI-XVII. századra, amely megteremtette a Nádasdy család felemelkedését. Működésük színtere, a Nádasdy-vár ma is a város szimbóluma. Itt lelt támogatóra Sylvester János, az európai hírnevet kivívó tudós, Tinódi Lantos Sebestyén, a krónikás, Szegedi Körös Gáspár orvos vagy Dévai Bíró Mátyás, a kiváló prédikátor.A 16 000 lakosú város Vas megye második legnagyobb települése. Neve összeforrt a Nádasdyakkal. Ők építették leghíresebb látnivalóját, a kastélyt, mely ma egy igen gazdag kiállításnak ad otthont. Ennek megismerésével kezdjük programunkat. Három emeleten látogathatjuk meg az állandó és időszaki kiállításokat bemutató Nádasdy Ferenc Múzeumot. Itt talált otthonra a bajor királyi család, melynek emlékei ma is láthatók a Nádasdy- várban és a legmagyarabb fegyvernemünk, a huszárság emlékeit egyedülálló módon mutatja be a róluk készült kiállítás. A vár díszterme festett mennyezet- és oldalképeivel Magyarország egyik legszebb terével varázsolja el a múzeum látogatóit. Délután egy önfeledt lazításra invitáljuk a Sárvári Gyógy- és Wellness fürdőbe. A fürdő évszaktól és időjárástól függetlenül minden korosztály számára maradandó élményt jelent, hírnevét nemzetközileg elismert gyógyvizének köszönheti, mely gyógyít, ellazít és pihentet. Belső, és félig fedett gyógyvizes és élménymedencék állnak rendelkezésre a gyógyfürdő szárnyban. A kétféle kiváló minőségű selymes víz átjárja a testet és lelket, feledtetve a hétköznapok gondjait, gyógyírt jelentve a fájó ízületekre, reumatikus panaszokra. Az élménymedence vízbuzgárja, a vállmasszírozója, sodrófolyosója tökéletes kikapcsolódást kínál.

18 órakor indulunk haza. Budapestre érkezés 20-21 óra között.

Egyéb költségek:

Belépők:1.800,- Ft/fő 

Fürdő: 4.200,- Ft/fő

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. december 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás  időpontja 2021. december 29.  (szerda)

Most fizetendő 1.200 Ft, a fennmaradó 6.790 Ft-ot az utazási irodának kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Egyéb költségek:

Belépők:1.800,- Ft/fő 

Fürdő: 4.200,- Ft/fő

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

Találkozás: 7.30 órától a Népliget Hell Miksa sétány (Planetárium mellett)

Indulás: 8.00 órakor

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére