Mai­Kupon

Kategóriák

Delfinenergiás testmunka 10.000.- Ft helyett 7.000.- Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A delfinek könnyed és örömteli energiájával átdolgozom a testet, ez az energiamunka egy lazító kényeztetésnek is megfelel, ám mélyebb szinteken segít a testnek, hogy kioldódjanak belőle a feszültségek, a stressz okozta lenyomatok. A test lényegében egy energetikai létező, s ő tesz láthatóvá, érzékelhetővé bennünket. A test emberré tesz bennünket, így a lelkünk megtapasztalhatja önmagát emberként, számos más létezővel együtt.Minden ember életében előfordul, hogy néha elveszettnek érzi magát, mintha egy kietlen tájon bolyongana. Fájdalmas időszakok ezek, de az átalakulás elengedhetetlen időszaka is egyben. Ezekben a transzformációkban éljük meg a pillangó misztériumát, a bebábozódott „csúnya” hernyóból egy gyönyörű, könnyed pillangó repül ki. Az átalakulás során azonban a testünk (egészen gyermekkorig, sőt bizonyos esetekben újra bevonzzuk karmikus sérüléseket, hogy egy előző élet lenyomata felhívja a figyelmünket valamire) minden érzelmet, lelki rezdülést őriz magában. Fontos, hogy ezeket a lenyomatokat kidolgozzuk a testből, hiszen testünk a lelkünk szent temploma, hát bánjunk is így vele! A test ad otthont itt a fizikai síkon a léleknek, és bár a test halandó, a szellem pedig halhatatlan, fontos, hogy amíg „használjuk” ezt a testet, addig törődéssel és szeretettel viseljük gondját, ápoljuk és kényeztessük, mert nagyon sokat tehet értünk. Ebben a testben csak ez az egy életünk van.

Miért pont a delfinenergia?

Mert a delfinenergia által tapasztalhatod meg leginkább, hogy önmagad vagy, a saját életedet éled és a jelenben vagy. Talán te is éppen azok közé tartozol, akik idejük nagy részét azzal töltik, hogy teljesítse feladatait, kötelezettségeit, azt teszik, amit várnak tőlük. Ha igen, legközelebb a rutinszerű cselekvésnél állj meg egy pillanatra és tedd fel magadnak a kérdést: ki mondatja velem, hogy ezt tegyem? Az egyik szülőm? Egy tanár a múltból? Egy volt párkapcsolat? Tényleg ezt akarom tenni? (Ezt azért is javaslom, mert nálam bevált!) Ez azért fontos, mert a delfinek azt mutatják meg nekünk, hogyCSAK EGYSZER ÉLHETJÜK ÁT A MAI NAPOT! Ne vesztegessünk arra egyetlen napot sem, hogy olyanná váljunk, amilyennek mások szeretnének látni, ahelyett, hogy igazán jól éreztük volna magunkat!
Természetesen kikérhetjük bármikor mások véleményét, tanácsát, de a végső döntést mindig önmagunknak kell meghozni. Elképzelhető, hogy még így is hozunk „rossz” döntést, de ezekből is tanulhatunk! Ilyen módon pedig nincs rossz döntés.
Ha úgy érzed, hogy nevetni, játszani, pörögni, ugrándozni, futkosni akarsz, vagy a holdfényben üldögélni, éjszaka kirándulni, az esőben elázni, biciklivel száguldani vagy éppen lassan sétálni, akkor tedd meg MOST!

Mi a helyzet a karmával?

Több helyen lehet már hallani arról, hogy az Égiek eltörölték a karma törvényét és tiszta lappal folytatjuk utunkat. Akkor, ha tudatunkkal nem teremtjük újra meg újra ezeket a megtapasztalásokat. Ha mégis így van, ez azért történik, mert a lelkünknek szüksége van ezekre a megtapasztalásokra. Szerintem az előző életeinkből hozott sebeinket néha azok a feladatok jelentik, amelyekkel jelenleg dolgunk van. Ha ezt el tudjuk fogadni, és vállaljuk a gyógyulással járó kihívásokat, segít mélyebben megismerni és szeretni önmagunkat. A belső világunkban nincs idő és tér, magában foglal minden jelenlegi és múltbéli találkozást, ismerettséget, amit valaha átéltünk. Karma ide vagy oda, fontos a kapcsolat saját magunkkal és a testünkkel, fontos az önismeret és az önfejlesztés, és mindehhez elengedhetetlen a jelen pillanat. Állj most te is meg egy pillanatra, lélegezz mélyen a szívedbe, s töltsd meg egész lényedet szeretettel és csodával, becsüld és értékeld azt, aki vagy!


Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. július 10-ig,, beváltható 2013. augusztus 31-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

Bejelentkezés előzetes egyeztetés alapján.

Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Kammerer Edina
Weboldal
Szolgáltatás helye
2023 Dunabogdány, Cseresznyés út 7.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére