Mai­Kupon

Dermatoszkópos anyajegy- és melanoma szűrés 1 főnek kedvező áron 20 000 Ft helyett most 16 800 Ft-ért a Budai Magánorvosi Centrumban, Budapesten! Most fizetendő: 2 560 Ft! Az időben felismert melanóma gyógyítható!

Dermatoszkópos anyajegyszűrés és melanoma szűrés - Egészség kupon
Eredeti ár:20 000 FtElőlegben fizetendő:2 560 FtTeljes ár:16 800 Ft16% kedvezmény
2021. december 5.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

A rosszindulatú festékes anyajegydaganat, a melanoma a bőrrákok legagresszívebb és a legveszélyesebb formája. Az időben felismert melanóma gyógyítható! Vizsgáltassa meg az anyajegyeit dermatoszkópos szűrővizsgálattal most a Budai Magánorvosi Centrumban. A melanoma az egyik legegyszerűbben felfedezhető, kiszűrhető és megelőzhető daganat, korai felismerés esetén pedig jól gyógyítható.Az ajánlat tartalma: anyajegy és melanoma szűrés teljes testen. Szűrés előtt és után konzultáció.

Rendszeres bőrgyógyászati szűrővizsgálat évente vagy kétévente javasolt, attól függően, hogy kinek milyen a bőrtípusa és mennyi anyajegye van. Melanoma kialakulása szempontjából veszélyeztetettebbek azok, akiknek nagyon sok az anyajegye, akik családjában már előfordult festékes bőrrák és a világos bőrtípusúak, ezért ők feltétlen évente jelentkezzenek szűrővizsgálatra és tartsák be a fényvédelem szabályait. Fontos a nagyságbeli és színbeli változások megfigyelése, amikor valaki a bőrön váratlanul megjelenő, elváltozásokat észlel, melyek kitűnnek a bőr felszínén, szakorvos véleményét kell kérni. 

Az anyajegyek vizsgálata speciális dermatoscoppal történik, mely tízszeres nagyítást végző kézi műszer. Így látható jól az anyajegyek pigment tartama, széle, nagysága és különféle eltérései mely a vizsgálónak kellő információval szolgálnak, amellyel a szakember ki tudja szűrni azokat, amelyek később veszélyessé válhatnak. 

Mikor forduljon feltétlenül szakorvoshoz? Ha egy már régen meglévő anyajegynek a mérete megnövekszik vagy színe megváltozik (sötétebbé válik, vörös vagy kékes színe lesz, esetleg fehér folt jelenik meg a közepében). Az anyajegy viszketni kezd. Ha a bőrön eddig még nem észlelt, újabb sötétbarna folt jelenik meg, különösen, ha gyorsan növekszik.

Magánorvosi Centrumunkban magas színvonalú egészségügyi ellátásban részesítjük pácienseinket, mindezt elegáns környezetben, a legmodernebb vizsgálati berendezésekkel.
A kivizsgálás és kezelés minden esetben a legújabb nemzetközi sztenderdek alapján történik.
A Budai Magánorvosi Centrum nagy hangsúlyt fektet a megelőzésre, ezért alakítottuk ki a személyre szabott védőoltási programunkat is.

Ennek keretében fontos feladatunknak tekintjük a gyermekek kötelező és ajánlott védőoltásainak ismertetését.
Nemzetközi oltóközpontként is működünk, így bármely egzotikus, távolkeleti országokba történő utazáshoz szükséges kötelező és ajánlott oltást is megkaphatja Budai Oltóközpontban.
Intézményünkben tinédzser ambulanciát is üzemeltetünk. Nagy hangsúlyt fektetünk a betegségek és problémák megelőzésére – egészségügyi és szexuális felvilágosítást is forduló fiatalokat.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Dermatoszkópos anyajegyszűrés és melanoma szűrés kedvező áron 16 800 Ft-ért

Most fizetendő: 2 560 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizeti! A fennmaradó összeg akár egészségpénztári kártyával is fizethető!

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS szükséges a 10 számjegyű Maikupon kód megadásával a +36 1 794 3980 és a +36 1 445 0700 számon, e-mailben: info@budaimaganrendelo.hu, vagy online (budaimaganrendelo.hu, bmclabor.hu). 

A helyszínen kérjük, adja át a KINYOMTATOTT kupont a 10 számjegyű kóddal.
Egy vásárló max. 1 ajánlatot vehet saját részre, 1-et ajándékba. 1 vásárló csak 1 ajánlatot használhat fel.

Kérnénk kedves vásárlóinkat, hogy érdeklődjenek a megfelelő időpontról!

Címünk:
1117 Budapest, Fehérvári út 82. (bejárat a Bánát utca felől)
1117 Budapest, Hunyadi János utca 19. (Savoya Park)
1133 Budapest, Kárpát utca 62-64 Hélia szálló
Telefon: +36-1/794-3980 (Központi), +36-70/647-7811 (Savoya Park)
Email: info@budaimaganrendelo.hu
Web: www.budaimaganrendelo.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budai Magánorvosi Centrum
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Fehérvári út 82.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére