Mai­Kupon

🚌 Dörgicse – Levendárium, romtemplomok és Balatonfüred. Egynapos buszos utazás júliusban 1 főnek 12.990 Ft helyett 8.990 Ft, most fizetendő 1.350 Ft.

Balaton-felvidék és Balatonfüred, egynapos buszos utazás - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:12 990 FtElőlegben fizetendő:1350 FtTeljes ár:8 990 Ft31% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Balaton-felvidék leghangulatosabb templomromjait Dörgicsén találjuk. Ráadásul mindjárt három Árpád-kori templom maradványa is tanúskodik a régmúlt időkről. A három településrész ma is jól elkülönül egymástól. A három romból Alsódörgicse temploma a leglátványosabb, elsősorban csodálatos fekvése és magas tornya teszi a legnépszerűbb célponttá. A felsődörgicsei rom építészetileg a legérdekesebb, míg a kisdörgicsei templomrom a legszerényebb és a legkisebb a három közül.Az egynapos kirándulás programja:

Utunk első állomása a gyönyörű Levendárium. A helyi Levendula Major nem csak a levendula miatt érdekes. Az elbűvölő táj, a balatoni panoráma, a kellemes környezet, a hely kulturális értékei, a pompásan virágzó levendula mind elemik az itt eltöltött idő értékét. A Majorban szakszerű vezetésen veszünk részt, levendulával ízesített termékeket kóstolhatunk és természetes alapanyagokkal készített termékek közül válogathatunk. A biogazdaságban termesztenek orvosi és hibrid levendulát, amelyből 100% tisztaságú, magas gyógyító tartalmú, bio minősítésű illóolajat és virágvizet készítenek évről- évre. Különleges formában ültetett és kortárs szobrokkal díszített bemutatókert nem csak madártávlatból megejtő látvány, hiszen több mint 30 különböző levendulafajta várja itt a kíváncsi látogatót. Szakvezető kíséretében végigjárjuk a kertet, majd egy kóstolón veszünk részt (Kóstoló: levendula szörp/ gyógynövénytea levendulás teasüteménnyel). Ára: 2.000 Ft/fő (Gyermek: 0-6 év: INGYENES, 7-18 év: 1000 Ft) Program körülbelül egy óra plusz szabadidő. Aki szeretne levendulát szedni, maradhat még a program után, melynek ára 1.500,-Ft/tasak.

A többiekkel két Árpádkori templomromot fogunk megtekinteni egy séta keretében. Először a Felsődörgicsei majd a Boldogasszony templomromot nézzük meg. Sétánk után az egész csoport buszra száll, és innen már együtt folytatjuk utunkat a harmadik templomromhoz, a Kisdörgicsei templomromhoz.

Napunk utolsó állomása Balatonfüred. Két lehetőség közül lehet választani, a hátralévő időben szabadidőt biztosítunk vagy egy közös séta keretében megismerkedünk a város főbb látnivalóival. (Tagore sétány, Szívkórház, savanyúvízforrás, Kőszínház, Kerek templom, Jókai Villa, kikötő, Halász és Révész szobor)
Visszaindulás Budapestre 17 órakor.

Az ajánlat tartalma:

- utazás autóbusszal

- utaskísérő

- szervezés díja

Egyéb költségek:

- Belépők 

- Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. július 17-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás  időpontja  2022. július 17.

Most fizetendő 1.350 Ft, a fennmaradó 7.640 Ft-ot az utazást szervező Neoline Utazási irodának kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Az utazással kapcsolatban mindenkinek saját felelőssége, hogy megfeleljen az éppen aktuális kormány előírásoknak, feltételeknek. (oltási igazolvány). Kérjük erről még az utazás előtt tájékozódjon.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 7:30 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Planetárium mellett)
Indulás: 8.00 óra

Az ajánlat tartalma:

- utazás autóbusszal

- utaskísérő

- szervezés díja

Egyéb költségek:

- Belépők 

- Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére