Mai­Kupon

Kategóriák

Dr. Bagdy Emőke előadása - Derű, humor, nevetés és nevettetés pszichológiája címmel a Villányi úti Konferencia Központban május 8-án, 19.00 órakor. Jegyeket kedvezményesen 3.500 Ft helyett 2.450 Ft-ért vásárolhatsz.

Már csak 188 db. rendelhető!

Együtt nevetünk /valakivel/, másokért nem nevetünk, viszont kinevetéssel teremtünk érzelmi távolságot. Hatalmas szerepe van a feszültségek elvezetésében, a stressz csökkentésében, a lelki megküzdésben. Vitalitás-generátor szerepét az előadásban fejtem ki.Nevetni jó és szükséges. A gelotológia /nevetés-tudomány/ meggyőz arról, hogy kristálytiszta szociális jelenség, a lélek derűjének legtisztább tükre, élettani folyamatainkra pozitív hatással van, kapcsolatainkat „atmoszféra hatásával” markánsan befolyásolja, különleges közösségteremtő hatása van.

Min nevetünk leggyakrabban? A vicc és humor lehetőséget ad a felülemelkedésre, distancia teremtésre, veszélytelenítésre, félelem csökkentésre, átkeretező lelki lépésre /refraiming/. A humor distanciál és felülemelkedésre ad lehetőséget, a viccnek a feszültségelvezető hatása a legértékesebb. A vicc élvezet legalizálja a „bünös kárörömöt”, bagatellizál /”ez csak vicc”/. A hahota „feldarabolja” a haragot, szellőzteti a másként ki nem mondható lelki problémákat /anyós, rendőr, cigány, stb.viccek/.

Az előadásban elemezzük a nevetés, vicc, humor egészségvédő hatásait, a humor-stílusokat, az optimizmusba ágyazódó „jóindulatu” humort, a vitriolos akasztófa-humort és az interakciós szinkronitásban megnyilvánuló kapcsolati értékeket, az ember „önmentő” lelki munkamódjainak szerepét a boldogság élményének létrehozásában és fenntartásában.

The Fine Print

Valid until: May 8., 2019

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Dr. Bagdy Emőke előadása - Derű, humor, nevetés és nevettetés pszichológiája címmel a Villányi úti Konferencia Központban május 8-án, 19.00 órakor.

A kuponokat kinyomtatva vidd magaddal, A kuponokat az előadás előtt lehet beváltani a helyszínen.

Helyszín:  Villányi úti Konferencia Központ, 1114 Budapest, Villányi út 11-13.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Borbáth András ev.
Company
Borbáth András Egyéni Vállalkozó
Address
1114 Budapest, Villányi út 11-13.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére