Mai­Kupon

Dr. Levin mágneses pántok duopack az ízületi fájdalmak ellen, most a Hasznos Holmik kínálatából 5899 Ft-ért kiszállítással!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A csomag tartalma: 2 db mágneses térdpánt,  1 db mágneses csuklópánt tépőzárral, mely szükség szerint méretre állítható.

Ízületi bántalmak gyötrik? Nehezére esik a mozgás? A sportolás sem okoz már örömet, vagy talán már a mindennapjaid is megkeseríti az éles fájdalom? Dr. Jack Levine, híres ortopédiai sebész mágneses pántjaival újra teljes értékű embernek érezheti magát!

Már most gondoljon szeretteire  karácsonyra!A mágneses pántot dr. Jack Levine ortopédiai sebész, a New York-i Brookdale Kórház ortopédiájának osztályvezető főorvosa tervezte és kísérletezte ki. Dr. Levin termékcsaládja a legegyszerűbb módja az ízületi fájdalmak csökkentésének. A termékekben mágnes található mely serkenti az adott terület vérkeringését, ezáltal csökken, sőt, gyakran teljesen megszűnik az adott testrészben jelentkező fájdalom.

A szalagok tépőzárral vannak ellátva, így méretük szabadon választható. Mivel a termékekben mágnesek találhatók, ezért pacemakert, automata defibrillátort, inzulinadagolót vagy gyógyszeradagoló tapaszt viselő betegek nem használhatják. Terhesség alatti használata tilos. Sohase tegye nyílt seb fölé.

A Dr. Levin mágneses térdszalag, kíméli az ízületeket, ezzel megkönnyíti a mozgást. A mágneses térdpánttal hatékonyan kezelhető a térdízületek fájdalma és serkenti a vérkeringést így egész nap fittnek érezheti magát:

  • A mágneses térdszalag enyhíti vagy teljesen megszűnteti a térdben jelentkező fájdalmat,  ezzel elkerülhetővé téve a műtétet.
  • Semmilyen mozgásban nem zavaró, hiszen pehelykönnyű, és közvetlenül a térdkalács alatt körbeveszi az egész térdet. 
  • A csuklópánt jól illeszkedik a karhoz, így a munkavégzésben nem jelenthet akadályt. A vérkeringést serkentve enyhíti a csuklófájdalmakat és a merevséget.
  • Tépőzárral: mérete szabadon választható.
  • Kényelmes.
  • Láthatatlan segítőtárs: ruhában észrevétlen a viselete.
  • A leghatékonyabb fegyver az ízületi fájdalmak leküzdésében.
  • Beépített mágnes szolgálja a gyors gyógyulást.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ha a termékekkel kapcsolatban kérdése van kérjük, írjon egy e-mailt, vagy keresse a Hasznos Holmik Boltja ügyfélszolgálatát az alábbi telefonszámon:  36-20/2201191.

Kérjük, hogy a gyorasabb és gördülékenyebb  kiszállítás érdekében e-meilben legyen kedves megadni az alábbi adatokat: kuponkód, pontos szállítási cím és név.  E-mail: hasznosholmik@digikabel.hu

Ügyfélszolgálat elérhető  Hétfőtől-Csütörtökig: 9-18 óra között, Pénteken: 9-13 óra között

A termékek szállítása postai úton történik, melynek költségét az ár már tartalmazza. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hasznos Holmik Boltja
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére