Mai­Kupon

Dr-Pen indukciós kollagénes látványos arcfiatalítás! Legyél 10 évvel fiatalabb 7.990 Ft-ért, melyből most fizetendő 2.000 Ft.

Dr-Pen indukciós kollagénes arcfiatalítás - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:18 990 FtElőlegben fizetendő:2 000 FtTeljes ár:7 990 Ft58% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A Dr-pen egyedülálló automatizált mikrotűző rendszer, amely függőlegesen átszúrja a bőrt 13 rozsdamentes acél tűvel, hogy természetesen stimulálja a kollagént és az elasztint, minimális epidermális károsodással és maximális lefedettséggel, ellentétben a kézi injekciókkal és más hasonló módszerekkel. 

Ez a módszer nagyban javítja a fiatalító eredményeket, és sokkal biztonságosabb az ügyfelek számára, mivel kevesebb epidermális károsodást eredményeznek, szemben a dermahengerekkel. A Dr-pen eldobható tippet használ minden ügyfél számára; ez a módszer sokkal kevésbé fájdalmas, ha összehasonlítjuk a hagyományos bőrgörgőkkel és az injekciókkal, és most a PRP-vel, szorosan a szem körül szorosan működve, finom vonalak, sötét körök, elmosódott szemhéjak és általános szemfiatalítás érdekében, a nagyobb felülettel borítva a maximális eredményt. Ezenkívül a Dermapen vibráló funkciója növeli a kezelés hatékonyságát azáltal, hogy fokozza a termékek felszívódását, például aktív kollagént, őssejteket és vitaminokat, amelyeket a kezelés során a bőrre alkalmaznak, miközben csökkenti a fájdalmat és a kellemetlenséget. A Dr-pen biztonságosan kombinálható ultraterápiás, Ematrix, IPL és kémiai héjakkal.

 A Dr pen frakcionált mikrotűző rendszer páratlan kollagénfiatalítást biztosít a tűk fokozatos átszúrása révén az epidermiszbe és a dermiszbe. A bőrnek ez a kicsi mikro sérülése ösztönzi a test veleszületett képességét a károsodott bőr újbóli növekedésére, fiatalítására és helyreállítására a kollagénfiatalítás természetes fiziológiáján keresztül. 

A  kezelés  steril  környezetben  történik.A  hatóanyagot  fecskendőbe  szívom  fel,majd  rápermetezem  a  kezelt  területre.
A   kezelés  60.perc

A kezelést egészségügyi végzettséggel is rendelkező kozmetikus végzi!

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. október 19-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához kizárólag telefonos bejelentkezés szükséges a 06/30/608-8228-as telefonszámon csak délelőtt 9-13 között.

A Szolgáltató kérése, hogy időpontért  csak akkor telefonáljanak ha megvették a kupont!

Most fizetendő 2.000 Ft, a fennmaradó 5.990 Ft-ot a helyszínen kell fizetni.

A kupon tartalma: Kollagénes arcfeltöltés

Új Cím: Zuglói Szépségklinika,  Csertő  Park  2.szám  alatt  várom Zuglóban. (utcai bejárat)

Közlekedés autóval  ingyenes  parkolás  az üzlet  előtt. Örs Vezér tértől   5 perc gyalog  a  Spárnál,  vagy a 82 számú trolival második megálló. Akadálymentesített bejárat!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zuglói Szépségklinika E.É
Cég
Esztári Éva
Telefon
Szolgáltatás helye
1144 Budapest, Csertő Park 2.szám
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére