Mai­Kupon

dr. Yamamoto-féle rugalmas mágneses könyökvédő 4x6 mágnessel (600 Gauss), 40% kedvezménnyel 3600 Ft-ért a BioPalace webáruház kínálatából.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! • A dr. Yamamoto-féle rugalmas mágneses könyökvédő 24 db 600 Gauss erősségű mágnest tartalmaz, melyek az egész könyökkalácsot fedik, de nem nyomják, megszüntetik a könyökfájdalom.
 • A mágneses könyökvédő jó minőségű, rugalmas vászonból készül, univerzális méretű, tehát a filigrán termetű nőknek és az atléta termetű férfiaknak egyaránt megfelel.
 • A könyökre húzott könyökvédő nem gátolja viselőjét a mozgásban, a könyök hajlítható. A mágnesek pontosan úgy vannak elhelyezve, hogy fedjék az egész könyökkalácsot, de olyan aprók és olyan jól vannak rögzítve, hogy mozgás közben nem érzi őket az ember.
 • A könyökvédő viselése lehetővé teszi a sportolást, és nem kell félni attól, hogy valamilyen mozdulat fájdalmat fog okozni. 


 • A tudományos kutatások az elmúlt évtizedekben megállapították, hogy sejtjeinket, szerveinket mágneses tér veszi körül, amely megvédi a szervezetet a környezetben fellelhető mágneses terek káros hatásaitól. Az emberi tevékenység fokozott elektromágneses szennyezést (elektromágneses szmogot) okoz, mely napi ártalmai összeadódhatnak és rossz közérzethez, nyakmerevséghez, mellkasi fájdalomhoz, memóriazavarhoz, fejfájáshoz, pulzusszám- és vérkémiai változásokhoz, emésztési és keringési problémákhoz vezethetnek. Az elektromágneses szmogról azt is feltételezik, hogy gátolja az agy elektomágneses jeleit a sejtek felé, ezáltal aláásva a szervezet autóimmun rendszerét. Megbetegedések (gyulladások) esetén a sejtek illetve a szervezet mágneses tere megsérül, melynek következtében a szervezet öngyógyító mechanizmusa károsul, lelassul.
 • A mágnesek gyógyító hatása abban rejlik, hogy helyreállítja a sérült mágneses teret, illetve a gyógyulás ideje alatt fenntartja azt. A mágnesek segítségével a vér magas vastartalmú hemmoglobinján keresztül a vér áramlása felgyorsulhat, melynek következtében a sérült, beteg testrészhez, szervekhez az oxigénnel telt vér hamarább jut el és így lerövidülhet a gyógyulási idő. A mágneses terápia csökkenti a test különböző pontjain fellépő fájdalmakat, ellazítja a merev izmokat és gyorsítja a szervezet természetes öngyógyulási folyamatát.
 • A porc egyszerűen kopik az évek során, a különféle negatív hatások, pedig meggyorsíthatják ezt a folyamatot. Teniszezőknél , vagy más sportolóknál melyeket kézzel hajtják végre (röplabda, asztali tenisz, kézilabda, kosárlabda, baseball, cricket, stb) kialakulhat ú.n. "teniszkönyök", mágneses könyökvédő használatával másodperceken belöl megszünik a fájdalom.
 • Főbb alkalmazási területek: Izomhúzodásokra, fájdalomcsillapításra, sportban, munkában előforduló rándulások gyógyítására, reumatikus bántalmak gyógyítására, egyéb könyök betegségek kezelésére.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 • Amennyiben személyesen szeretné átvenni a terméket akkor erre egy előre egyeztetett időpontban van lehetősége.  Személyes átvételnél előzetes egyeztetés szükséges a 20/924-4928 -as számon! 
 • Amennyiben Önnek nincs lehetősége arra, hogy személyesen vegye át a terméket akkor POSTAI UTÁNVÉTELLEL juthat a termékhez. (Az utánvétel díja 1500 Ft.) Ebben az esetben kérjük, hogy a info@biopalace.hu címre küldjön egy e-mailt. Az e-mail tartalmazza a kuponkódot, az kiszállítás pontos címét -írányitószámmal együtt- és a címzett pontos nevét! 
 • A szállítási idő: 2-7 munkanap a rendelés leadásától számítva.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Active Online Kft.
Cég
Biopalace webáruház
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Faludi u. 6/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére