Mai­Kupon

dr. Yamamoto-féle rugalmas mágneses könyökvédő 4x6 mágnessel (600 Gauss), 40% kedvezménnyel, most 3599 Ft-ért a BioPalace webáruház kínálatából.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A dr. Yamamoto-féle rugalmas mágneses könyökvédő 24 db 600 Gauss erősségű mágnest tartalmaz, melyek az egész könyökkalácsot fedik, de nem nyomják, megszüntetik a könyökfájdalom. A mágneses könyökvédő jó minőségű, rugalmas vászonból készül, univerzális méretű, tehát a filigrán termetű nőknek és az atléta termetű férfiaknak egyaránt megfelel.

 

A könyökre húzott könyökvédő nem gátolja viselőjét a mozgásban, a könyök hajlítható. A mágnesek pontosan úgy vannak elhelyezve, hogy fedjék az egész könyökkalácsot, de olyan aprók és olyan jól vannak rögzítve, hogy mozgás közben nem érzi őket az ember. A könyökvédő viselése lehetővé teszi a sportolást, és nem kell félni attól, hogy valamilyen mozdulat fájdalmat fog okozni. Főbb alkalmazási területek: Izomhúzódásokra, fájdalomcsillapításra, sportban, munkában előforduló rándulások gyógyítására, reumatikus bántalmak gyógyítására, egyéb könyök betegségek kezelésére.


A mágnesek gyógyító hatása abban rejlik, hogy helyreállítja a sérült mágneses teret, illetve a gyógyulás ideje alatt fenntartja azt. A mágnesek segítségével a vér magas vastartalmú hemmoglobinján keresztül a vér áramlása felgyorsulhat, melynek következtében a sérült, beteg testrészhez, szervekhez az oxigénnel telt vér hamarább jut el és így lerövidülhet a gyógyulási idő. A mágneses terápia csökkenti a test különböző pontjain fellépő fájdalmakat, ellazítja a merev izmokat és gyorsítja a szervezet természetes öngyógyulási folyamatát.


A porc egyszerűen kopik az évek során, a különféle negatív hatások, pedig meggyorsíthatják ezt a folyamatot. Teniszezőknél , vagy más sportolóknál melyeket kézzel hajtják végre (röplabda, asztali tenisz, kézilabda, kosárlabda, baseball, cricket, stb) kialakulhat ú.n. "teniszkönyök", mágneses könyökvédő használatával másodperceken belül megszűnik a fájdalom.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Amennyiben személyesen szeretné átvenni a terméket akkor erre egy előre egyeztetett időpontban van lehetősége.  Személyes átvételnél előzetes egyeztetés szükséges a 20/924-4928 -as számon! 


Amennyiben Önnek nincs lehetősége arra, hogy személyesen vegye át a terméket akkor POSTAI UTÁNVÉTELLEL juthat a termékhez. A csomagolás és kiszállitás ára 1000.-Ft. Ebben az esetben kérjük, hogy a info@biopalace.hu címre küldjön egy e-mailt. Az e-mail tartalmazza a kuponkódot, az kiszállítás pontos címét -irányítószámmal együtt- és a címzett pontos nevét! A szállítási idő: 2-7 munkanap a rendelés leadásától számítva.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Elit Online Kft.
Cég
Biopalace webáruház
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Faludi u. 6/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére