Mai­Kupon

Dúsabb hajat szeretne? Most itt a lehetőség! Fényterápiás hajnövesztő készülék most nagyon kedvező áron 38 600 Ft helyett 50% kedvezménnyel, mindössze 19 300 Ft-ért! INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A fény gyógyító erejének alkalmazása az egészségügyi problémák kezelésében hosszú múltra tekint vissza. Az archeológusok felfedezték, hogy már az ókori Egyiptomban is alkalmaztak fényterápiát.De most ugorjunk egy kicsit az időben, egészen 1960-ig, amikor is egy amerikai fizikus, Theodore H. Maiman, egy rubin kristály gerjesztésével elsőként állított elő lézersugarat. A lézer (laser) szó a Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation rövidítéséből származik, amely magyar fordításban annyit jelent: fényerősítés indukált sugáremisszió útján. Ennek a koncentrált fénysugárnak a fejlődése és alkalmazásának területe folyamatosan bővült az idők folyamán. Ma már meghatározó szerepet tölt be a gyógyítás és a szépségápolás területén is. A teljesítményük alapján két típus különíthető el. A nagy teljesítményű lézereket általában a bőrgyógyászatban és sebészetben alkalmazzák, míg az alacsony energiájú, ún. lágy lézerek a test öngyógyító folyamatainak serkentésében töltenek be központi szerepet. Dr. Mester Endre használta először a lágy lézert sebgyógyulás serkentésére. Jelenleg sok helyen használják mozgásszervi panaszok esetén, bőrgyógyászatban (csak hogy pár területet említsek), és ahogy a mostani cikkből kiderül majd, a hajgyógyászatban is igyekszik megvetni a lábát.

A fényterápia kedvező hatásai a szervezetre:
Javul a vérkeringés
Gyulladáscsökkentés
Sejtanyagcsere javulás
Intenzívebb sejtenergia (ATP) termelés
Gyorsabb sejtosztódás
Gyorsabb sebgyógyulás
Hajnövekedés serkentése

A koncentrált fényterápia előnyei közé tartozik az is, hogy a kezelés nem jár fájdalommal, nem termel hőt, és egyelőre komoly mellékhatásokról sem számoltak be az elmúlt évtizedekben. Ezzel a kis bevezetővel remélhetőleg mindenki ráhangolódott a mostani cikk fő témájára, a lézerfésűre.

Ismerkedjünk meg a termékkel közelebbről:

Hatásmechanizmus

A lézerfésű működése során alacsony intenzitású lézert (655 nm hullámhosszú vörös fényt) bocsát ki. A bevezető elolvasása után nem okoz meglepetést a cég ígérete sem. A termék energetizálja, stimulálja az érintett hajas területet, melynek eredményeképpen egészségesebb, dúsabb, fényesebb hajkorona érhető el. A fejbőr-irritációkra, korpásodásra, hajhullás megállítására szintén jótékonyan hat. A haj állapotának javulási ideje egyénfüggő. Valakinél 8 hét után már látható eredményt lehet felmutatni, míg másoknál ehhez több idő szükséges. Egyes hajátültetéssel foglalkozó specialisták véleménye szerint a műtéten átesett pácienseknél, akik a fésűt alkalmazták, gyorsabb volt a regenerációs időszak. Ebben az esetben érdemes levenni a műanyag éles fogakat a fésűről, hogy ne sértse a friss beavatkozás utáni érzékeny területet.

Használat

A fényterápiás eszköz használata nagyon egyszerű. A lézerfésűhöz mellékelten adnak egy adaptert, amelyet csatlakoztatni kell a hálózathoz, míg a másik végét a fésűhöz kell rögzíteni. A fésűn 2 gomb található. A power gombbal készenlétbe helyezzük, majd a laser gomb megnyomása után indulhat a kezelés. Ajánlatos mindig tiszta fejbőr mellet megkezdeni a terápiát. Nagyon lassan, folyamatosan kell mozgatni a fésűt. A leírás szerint 1 inch, nagyjából 1,25 cm-t haladjunk 4 másodperc alatt. A COMB MASSAGER esetében nem kell magunkban számolni ahhoz, hogy mérni tudjuk az időt, ugyanis 4 másodpercenként egy sípoló hang jelzi, hogy tovább mozdíthatjuk a fésűt. Ha valaki a hagyományos fésülködési gyorsaságot fogja követni, a vörös lézerfény nem tudja kifejteni megfelelően a hatását. Egy alkalom általában 10-15 percig tart. Hetente 3 kezelés ajánlott, mivel a gyakoribb használat nem nyújt további előnyöket. Az elért állapot fenntartásához rendszeres használatra van szükség, különben a megszerzett eredmény szép lassan eltűnik. Lehetőleg semmit ne kenjünk a fejünkre a kezelés előtt, utána viszont nyugodtan lehet használni a szokásos kiegészítőket.

 

Fizikai masszázst alkalmazunk a fejbőrön vele, ami átmozgatja a hajszálereket, és élénkítjük a szőrtüszőket. A haj növekedését fokozhatjuk azzal a készülék kínálta további lehetőséggel, hogy a fésű tárolójába feltöltött hajnövesztő szert közvetlenül a hajhagymákhoz juttatjuk el. A hajhagymák így teljes mértékben táplálva vannak, aminek következtében. A készülék aktiválja a haj gyökereit, és gyorsítja a regenerálódást. A készülék kombinált használata hatékonyan elpusztítja a baktériumokat, felgyorsítja a vérkeringést, serkenti a növekedést. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 15-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!
A kupon megvásárlása után rendelését e-mail-en vagy telefonon keresztül adhatja le.
Email: landarmy@freemail.hu
Telefon: (06-70) 611-1605
A terméket futárszolgálattal küldjük az ország bármely területére.
A szállítás INGYENES!
A kupon 2013. április 15.-ig váltható be!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Land Army Trade Kft.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére