Mai­Kupon

Kategóriák

Edvin Marton - A 3 millió dolláros hegedű című előadása 6.900 Ft helyett, 4.140 Ft-ért! A Margitszigeti Szabadtéri Színpad idei nyári szezonjának méltó záróeseménye.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A 3 millió dolláros hegedű című előadásban Edvin Marton klasszikus darabok mellett hollywoodi és saját díjnyertes zeneművei csendülnek fel. A produkcióban a főszereplő kísérőiként csínos és tehetséges muzsikus hölgyek illetve válogatott táncművészek mutatják be a kifejezetten pörgő sodrású produkciót szeptember 7-én, mely a Margitszigeti Szabadtéri Színpad idei nyári szezonjának méltó záróeseménye lesz.Edvin Marton Koncert

Főszerepben a 3 millió dolláros Műkincs!

Edvin Marton mára a világ klasszikus zenei színpadainak ünnepelt sztárja. Egyedi stílusa kiválóan ötvözi a klasszikus és a modern popzenei alapokra épülő dallamvilágot.  A virtuóz művész a világ és olimpiai bajnok műkorcsolyázó, Evgeny Plushenko zeneszerzője 2006-ban Emmy díjat, majd 2008-ban Euroviziós dalversenyt nyert. Az elmúlt években olyan hírességekkel lépett fel, mint Seal, Zucchero, Lou Bega, a Supertramp, vagy Gloria Gaynor. Egészen kivételes zenei elismerésként ma már egy 1697-ből származó eredeti Antonio Stradivari hegedűn játszik.

Az idén szeptemberben látható produkciónak a 2006-os Téli Olimpián 300 millió ember tapsolhatott élőben világszerte és napjainkban már több million eladott lemezzel büszkélkedhet. Európa és Ázsia meghódítása után jelenleg amerikai karrierjét építő hegedűvírtuóz kizárólag egyetlen előadásra utazik majd haza a Margitszigetre szeptember elején. Aki látni, hallani szeretné a világ legértékesebb hegedűjét,  feltehetően idén ezen egyetlen alkalommal teheti meg.

A 3 millió dolláros hegedű című előadásban Edvin Marton klasszikus darabok mellett hollywoodi és saját díjnyertes zeneművei csendülnek fel. A produkcióban a főszereplő kísérőiként csínos és tehetséges muzsikus hölgyek illetve válogatott táncművészek mutatják be a kifejezetten pörgő sodrású produkciót szeptember 7-én, mely a Margitszigeti Szabadtéri Színpad idei nyári szezonjának méltó záróeseménye lesz.


2013.09.07 20:00 - Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. szeptember 6-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

Az előadás helyszíne:

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Jegyátvétel a Broadway jegyirodában :

1075 Budapest, Károly krt. 21. (Deák térnél)
Tel: 780-0780 Nyitva: H-P: 10-18


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Broadway Jegyiroda
Cég
Broadway T. Hungary Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Károly krt.21.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére