Mai­Kupon

🚌 Eger – A barokk ékszerdoboz, Szépasszony-völgy látogatással. Egynapos buszos kirándulás október 30-án 1 főnek 12.990 Ft helyett 6.990 Ft, most fizetendő 1.050 Ft.

Eger – A barokk ékszerdoboz, buszos kirándulás 1 főnek - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:12 990 FtElőlegben fizetendő:1050 FtTeljes ár:6 990 Ft46% kedvezmény
2021. október 20.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Eger – akik már jártak itt, azok méltán nevezik ezt a várost ékszerdoboznak. Nem véletlen, hogy évek óta az ország leglátogatottabb városai közé tartozik. Évszázadok során számos fontos esemény színtere volt, minden magyar számára egyet jelent a hősies helytállással, a kitartással, a hazaszeretettel, amelyre példát Dobó István várkapitány és az egri várvédők adtak az 1552-es törökök elleni harcok során. A Szépasszony-völgy Eger legnagyobb kiterjedésű, összefüggő borpincés területe. A ma közel 200 pincét számláló Szépasszonyvölgy az elmúlt évszázadokban szorosan összekapcsolódott az egri borok hírnevével. Nevét egyesek szerint az ősvallás egyik istenasszonyáról kapta, mások szerint pedig egy híresen szép asszony árusította itt az egri bort.

 

 

 
Az utazás programja:

Elutazás reggel 7.30 órakor a Népligetből. Ezen a napon Egerbe látogatunk, ahol először a legendás egri várral ismerkedünk meg, a Dobó István vármúzeum kiállításainak segítségével. A vár történetének megismerése mellett egy fegyver gyűjteményt, és a kazamata kiállítást is lehetőség lesz megnézni. Láthatjuk a Hősök termét Dobó István vörös márvány síremlékével, valamint egy börtön kiállítást is. Nem utolsó sorban Gárdonyi Géza sírja előtt is leróhatjuk tiszteletünket. Majd a belváros területén teszünk egy sétát, érintve legismertebb épületeit, látnivalóit. Szabadidő alatt további sétákra is nyílik lehetőség, vagy megebédelni valahol. Utána folytatjuk közös programjainkat az egri líceum impozáns épületével, ahol a gyönyörű Főegyházmegyei könyvtár található Európa hírű berendezésével, Kracker páratlan freskóival. Itt található az egyedülálló Varázstorony is, ahol interaktív kiállítások mellett a Hell Miksa csillagászati múzeumot is megnézzük, ahol eredeti műszerek, eredeti helyszínükön láthatóak. A múzeum magába foglalja a Camera Obscurát és a Panoráma teraszt is.

A nap végén ellátogatunk Eger legnagyobb kiterjedésű, összefüggő borpincés területére, a Szépasszony – völgybe, ahol közel 200 pince várja a látogatókat, hogy megismerkedhessenek a méltán híres egri borokkal is. A borászatok hangulatos teraszaikon és pincéikben mindenkit bármikor szívesen látnak egy pohár borra. A legnépszerűbbek többek között az Egri Leányka, a Bikavér és az Egri Csillag. A borok mellé leggyakrabban sajtok, pogácsa, zsíros kenyér kapható, de akad olyan hely ahol lekvárral, szörppel csalogatják a vendégeket.

Hazaindulás 19 óra körül, Budapestre érkezés 21 óra körül.

Az ajánlat tartalma:

- Autóbuszos utazás

- Idegenvezető, utaskísérő

- Szervezés díja

Egyéb költségek:

- Belépők: kb. 4.100,- Ft/fő

- Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. október 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás  időpontja  2021. október 30. szombat

Most fizetendő 1.050 Ft, a fennmaradó 5.940 Ft-ot az utazást szervező Neoline Utazási irodának kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 7 órától a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szembe, Planetárium mellett)
Indulás: 7.30 órakor

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére