Mai­Kupon

🚌 Eger és Szomolya, az egri vár napja. Egynapos buszos kirándulás október 17-én 1 főnek 17.990 Ft helyett 12.990 Ft, most fizetendő 1.950 Ft.

Eger és Szomolya, buszos kirándulás 1 főnek - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:17 990 FtElőlegben fizetendő:1950 FtTeljes ár:12 990 Ft28% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Eger  akik már jártak itt, azok méltán nevezik ezt a várost ékszerdoboznak. Évszázadok során számos fontos esemény színtere volt, minden magyar számára egyet jelent a hősies helytállással, a kitartással, a hazaszeretettel, amelyre példát Dobó István várkapitány és az egri várvédők adtak az 1552-es törökök elleni harcok során. 1552. október 17-én a törökök feladták az Egri vár ostromát és elhagyták Egert. A győzelem emlékére október 17-e minden évben az Egri Vár Napja. Ezt az emlékezetes napot idén a Történelmi Hadi Akadémia programjaival, hagyományőrző bemutatókkal, tárlatvezetésekkel és díszsortűzzel ünnepli a Vár.

 

 

 

 Szomolyán kezdjük mai programunkat. Magyarországon itt maradt fenn a legtöbb riolitba vájt barlanglakás. Bútorzatuk a környékbeli barlanglakásokból származik, és hűen mutatja be az itt élők dolgos, meglehetősen sivár mindennapjait. A bútorok mellett különböző használati tárgyakat is bőséggel láthatunk, melyek nemcsak a barlanglakások, hanem az egész Bükk alja lakóira jellemzőek voltak. Szomolya ritka természeti látnivalóval is büszkélkedhet. A falu határában járható végig a Szomolyai Kaptárkövek Tanösvény. A Kaptár-völgyben a nyolc nagyobb kőkúpra tagolódó riolittufa vonulat az ország legtöbb fülkével rendelkező kaptárkő csoportja.

 Ezen a napon Egerben elsősorban a legendás egri várral ismerkedünk meg, a Dobó István vármúzeum kiállításainak segítségével. A vár történetének megismerése mellett egy fegyver gyűjteményt, és a kazamata kiállítást is lehetőség lesz megnézni. Láthatjuk a Hősök termét Dobó István vörös márvány síremlékével, valamint egy börtön kiállítást is. Nem utolsó sorban Gárdonyi Géza sírja előtt is leróhatjuk tiszteletünket. Majd a belváros területén teszünk egy sétát, érintve legismertebb épületeit, látnivalóit. Szabadidő alatt további sétákra is nyílik lehetőség, vagy megebédelni valahol. 

Belépők: kb. 6.000,- Ft/fő.

 Budapestre érkezés 20-21 óra körül.

Az ajánlat tartalma:

- Autóbuszos utazás

- Idegenvezető, utaskísérő

- Szervezés díja

Egyéb költségek:

- Belépők: kb 6.000 Ft/fő

- Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. október 17-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás  időpontja  2023. október  17.

Most fizetendő 1.950 Ft, a fennmaradó 11.040 Ft-ot az utazást szervező Neoline Utazási irodának kell fizetni.

Az ajánlat tartalma:

- Autóbuszos utazás

- Idegenvezető, utaskísérő

- Szervezés díja

Egyéb költségek:

- Belépők: kb 6.000 Ft/fő

- Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 7.45 órától a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szembe)
Indulás: 8.00 órakor

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére