Mai­Kupon

Kategóriák

Egész napos fürdőbelépő 1 fő részére kedvező áron 5 490 Ft helyett csak 4 490 Ft-ért a CASCADE Barlang- és Élményfürdőbe! Most fizetendő: 570 Ft! Felhasználható: 2018. május 31-ig, hétköznap és hétvégén egyaránt! Ajándéknak is adható!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Lépjen be a múlhatatlanság leheletétől megérintett elvarázsolt barlangbirodalomba! Ússzon, csússzon, fedezze fel és élje át az egykorvolt mesét, ízlelje a mágiát! Közép-Európa legnagyobb barlangfürdőjének 1500 négyzetméternyi vízfelülete titkokat csobog a fülébe. A 760 méteres barlangfürdő látványát az Avatar film ihlette.ÁLLOMÁSOK - Nézd meg nagyban!

CSÚSZDATORONY

Kacskaringós alsóvilági csúszda-utak emlékeztetnek a régi csatára, amikor sötét varázslattal dacoltak a világosság erői itt, a földfelszín alatt. Ezért csatlakozik a 760 méter hosszú barlangrendszerbe a hegybe süllyesztett csúszdavilág – mint mikor megküzdöttek e kanyargós világban az ősellenségek –, amelynek legmagasabb pontjára ma látványlift juttatja el a barlanglátogatót.

Az emelő tetején felsejlik az a 25 méteres óriási csúszda, amelyen úgy érkezik a szívében bátor vendég a magasból a mélybe, ahogy anno a sárkányháton csusszanó lovag eljutott a sárkány-fejbúbtól a sárkányfarok-pikkelyig. A mai kalandot e fotocellás kamikaze-óriáscsúszda mellett különleges Ufó, tekergős Anakonda és szélvészgyors Turbó lesiklók teszik teljessé.

Kicsiny gyermekek, apróemberek és félszerzetek szüleik és szeretteik szárnyvédelme alatt a Mesesziget-medence varázsos vízi világában mélyedhetnek el, s ki tudja, a Családi csúszda alján vagy a 133 méter hosszú Lassú Folyó partján meglelhetik a koboldok bűvige-könyvét is…


TÜNDÉRBARLANG ÉLMÉNYMEDENCE

Illangó, a gyors lábú tündér lakta valaha a hosszú és zegzugos barlangszárnyat.

Mákony mágus zárta ide, hogy fény ne kerüljön többé a fenti világba – de rajta vesztett.

A végtelenül sorakozó esztendők során a tündéri fény és gyógyerő alaposan átjárta a rögöket és a sziklákat, így amikor Demjén vitéz óriási pallosa nyomán nagy erővel tört elő a földmélyi víz, az szintúgy átitatódott a legnemesebb és legerősebb tündéri varázzsal. Ki erre jár, megcsodálhatja Illangót és testvérhúgát, Villangót, szemügyre veheti a tündérlányok kelengyeládáit is.

A varázsos víz hőmérséklete: 35-36 °C
A tündérmágia jobb átélését olyan élményelemek segítik, mint a pezsgőágyak.


KÁLMOS KOBOLD BARLANGJA

A koboldok jó királya, Kálmos itt dobta a mélybe az Akaratok Könyvét, hogy azt illetéktelen soha ne kaparintsa meg.

Emiatt itt a különféle erősségű, felfrissítő, gyógyító vízsugarak képesek legtitkosabb óhajainkat valóra váltani; bőrünkön, testünkben-lelkünkben érezhetjük a varázst.

Ám csak akkor, ha azok nem sötétek és gonoszak, nem önzőek és irigyek – mert különben Kálmos és hű koboldtársainak szelleme megakadályozza azokat.

A koboldvíz hőmérséklete: 35-36 °C
Az Akaratok Könyvének varázsához vízsugár-masszázs segít.


MESESZIGET

Csodára lelnek az aprónépek a Meseszigeten. A gyermekek édes nevetése tölti meg a termet, ahogy lubickolnak a varázsos vízben – miközben bepillanthatnak Illangó, a gyors lábú tündér öreganyja, Holle anyó mesekönyvébe. A lapok elbeszélik a gyógyvíz legendáját, mesélnek a kobold- és tündérmágia jótékony erejéről, tanulhatunk a Cascade Barlangfürdő születéséről, és okolhatunk belőle.

A kíváncsiak a mese első bekezdését elolvashatják Holle anyó könyvéből, ám a folytatást elrejtettük, amelyet a kalandvágyó kutatók a víz alatt úszószemüveggel – kevés keresés után – megtalálhatnak.

A mesés víz hőmérséklete: 36-37 ºC
A kalandélményt Holle anyó szobra és virág-vízsugár teszi teljessé.


TERMÁL-ÖBÖL

A – Mákony mágus és szörnyserege ellen vívott legendás csata végén – Demjén lovag óriási pallosa vágta forrásból ősi idők óta gyógyvíz bugyog, azzá tette minden jó mágia, ez a víz töltötte meg a Termál-öblöt.

A Cascade-barlang kincse ez a páratlan gyógyvíz. Az ágendák és krónikák szerint, aki ebben a vízben mártózott, elmúlt minden búja-baja és bánata. Aki csúnya volt, megszépült, aki öreg volt, megfiatalodott, aki beteg volt, meggyógyult, a boldogtalanok itt megtalálták a boldogságot.

A Termál-öböl medencéjében saját, kiapadhatatlan kutunkból mindennap frissen töltött gyógyvízzel kényeztetjük a látogatókat. Ahogy a tudós professzorok bizton állítják: „a víz gyógyhatása miatt ideális többek között a mozgásszervi megbetegedések csökkentésére. A vizsgált összetevők alapján a nátrium–kalcium–hidrogén-karbonátos, kemény fluoridos, kénes gyógyvíz, melynek jelentős a vas és metakovasav tartalma, lassítja az öregedést, nemkülönben a víz javítja a vérkeringést és a mozgásképességet is”.

A mágikus víz típusa: demjéni gyógyvíz
A víz hőmérséklete: 36-38ºC
A Termál-öböl élménye hátmasszázzsal, levegő buzgárral, víz alatti sugármasszázsokkal és fényterápiával egészül teljessé.


A TITKOK BARLANGJA

A gyógyító víz kényeztetése után kellemes, üdítő pihenésnek ad helyet a Titkok Barlangja.

A barlang minden földi és földalatti jót magába sűrít, amit hajdanvolt varázsos lények ajándékozni képesek voltak. Itt, az egyedülálló földalatti fürdő-együttes meleg vízében sárkányok lángvarázsa, tündérek békessége, koboldok idők kezdetébe vesző tudománya, királyok és vitézek ereje gyógyít. A fények és színek játéka és a zene ennek a mágiának a része. A Titkok barlangjában pihentető, nyugtató muzsikák könnyed hangulatában elmélkedhetnek a demjéni legendán túl saját meséikről, saját történeteiktől. És ki tudja, talán megfejtik az Akaratok Könyvének titkát is.


LASSÚ FOLYÓ

Aki itt jár, nem kétség, hogy a múlhatatlanság leheletétől megérintett elvarázsolt barlangbirodalomban jár. Demjén lovag vízfakasztó pallosa nyomán született a 133 méter hosszú Lassú Folyó, amely a simogató hullámokon túl titkos átjárást biztosít a tündérek és koboldok világából a vulkánkráter mélyén magasló Csúszdaparkba.

A víz hőmérséklete: 35-36ºC


SÓBARLANG

Itt ivódhat igazán a testébe-lelkébe mindazon gyógyító varázs, amit a Cascade-barlang nyújtani képes. Szánjon időt az ejtőzésre! A só a barlang másik kincse, a vízen túl.

Évszázadok óta bizonyított ez a kincs, hogy mindent tud az emberi légzésről, az emberi test tökéletesítéséről. Mint annak idején a hős lovag, itt a só harcol! Felveszi a harcot az allergiás betegségekkel, csökkenti a gyulladás, fertőtlenít, csodákat tesz a légutakkal, és mindeközben erősíti az immunrendszert.

A Sóbarlang kényelmesen ringató és nyugtató környezetében, lágy zene kíséretében pihenhet, különleges fénytechnikája a színek terápiás hatásának segítségével biztosítja a kellemes közérzetet.


SZAUNABARLANG

A Lángfog sárkány által felizzott kövek – évezredek elteltével is – a mai napig ontják magukból a nemesítő hőt.

A forróság és a hűsítő víz elegye megacélozza az embert, mint a kovácskohó a jó pengét. Felejtse el hát a mindennapi gondokat a Szaunabarlangunkban!

Lángfog előtt két féle szauna is tiszteleg, a hagyományos finn szauna mellett aroma szauna is izzik a vendégekért; a felfrissülésről pedig a hideg vizes merülő-medence és zuhanyzók gondoskodnak. Íme, szemezgessen, válogasson, s hallgasson a regulákra, hiszen az Ön kényelmét szolgálják!

Finn szauna
A legismertebb szaunatípus, a kb. 95°C körüli hőmérséklet bizonyítottan tisztító hatású.

Aromaszauna
A kabin levegőjét különböző, organikus illóolajok járják át. Az illóolajok eredetük szerint frissítő vagy nyugtató hatásúak lehetnek. Az aromakabin hőmérséklete 40°C.

Merülő-medence
A Merülő-medence a szaunák használata után gondoskodik a garantált felfrissülésről. A medence hőmérséklete 18°C. Használat előtt higiéniai okokból a zuhanyzót, kérjük, hogy vegye igénybe.

A szaunák használatáról házirendünkben tájékozódhat.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Most fizetendő: 570 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

Az ajánlat tartalma: egész napos fürdőbelépő 1 fő részére 5 490 Ft helyett 4 490 Ft-ért!

Felhasználható: 2018. május 31-ig, kivéve a kiemelt időszakokat (téli és tavaszi szünet, Húsvét)

Ha ajándékba szeretné adni, vegye fel a kapcsolatot a fürdővel! (Az előleget el kell utalni a Maikuponnak, majd a fennmaradó összeget a fürdőnek, a fürdő egy utalványt tud küldeni postai úton, amit el lehet ajándékozni. Postaköltség: 410 Ft/levél)

A HELYSZÍNRE A MÁR KINYOMTATOTT KUPONNAL KELL ÉRKEZNI!

BARLANGFÜRDŐ NYITVA TARTÁS

Hétfő - Csütörtök: 10.00 - 21.00
Péntek: 10.00 - 22.00
Szombat: 09.00 - 22.00
Vasárnap: 09.00 - 21.00

CASCADE BARLANG-ÉS ÉLMÉNYFÜRDŐ
Telefonszám: +36 30 657 58 36
E-mail: info@cascaderesort.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
CASCADE BARLANG-ÉS ÉLMÉNYFÜRDŐ
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
3395 Demjén, HRSz 83/30
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére