Mai­Kupon

Egy fantasztikus komédia Magyar Attila rendezésében, Michael Tremblay: Sógornők most hihetetlen áron 1850Ft helyett 1200Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Hajvasalók izzítva, legyezők a kézben és sűrű szempilla rebegtetés közben összeáll a szemkápráztatóan gyönyörű színésznőkből álló Sógornők színielőadás.

Ne hagyja otthon Ön se a fehér kesztyűjét, amikor a Budaörsi Játékszín legújabb premierjére készül! Mert ha bemutatjuk Önnek ezeket az "előkelő" hölgyeket , akkor minden az etikettnek megfelelő kell hogy legyen, vagy ha nem, hát az se baj!

Ha megnyerik az egymilliós jackpotot, de beváltásához még fel kell ragasztani pontosan ugyanennyi bélyeget, ne essenek kétségbe. Hívják át testvéreiket, sógornőiket, szomszédaikat; majd ők segítenek! Csak azt se feledjék, hogy ez esetben összezárják egymással a hölgyeket, aminek beláthatatlan következményei lehetnek...
A Budaörsi Játékszín leányegyletének előadása.Tabukat döntögetett valamikor, de ma is világsiker

A Sógornők, Michael Tremblay kanadai író alkotása, bemutatásakor, 1968-ban nagy feltűnést keltett és azóta is nagy sikerrel játsszák a világ színpadain, a darab ugyanis akkoriban egy sor tabut döntött meg: a történetben nyolc nő szerepel, akik az addig lenézett montreali proli-argót, a trágárságokkal is megtűzdelt joual-t beszélik, ráadásul kikezdik az egyházi intézményeket és normákat, hiszen a megesett lány például abortuszra készül. Ezek a jelenségek természetesen korábban is léteztek, de a színpad nem fogadta be őket. A Sógornők a stúdiószínházi bemutatót követően hódító körútra indult.

Milyenné válnak-válhatnak a nők?

Michael Tremblay komédiájának célkeresztjében a bugyuta tévévetélkedőkön csüggő, katalógusból vásároló asszonyok állnak, de a főbb szereplők ária-szerű monológjaiból megannyi hányatott életút, megaláztatás és az álmokba kapaszkodás elkeseredettsége rajzolódik ki... Azt mutatja meg, hogy bizonyos anyagi és életminőségi színvonal alatt milyenné válnak-válhatnak a nők. A Budaörsi Játékszín művészeti vezetője, Magyar Attila, nem csak rendezője, de lelke is a színdarabnak: rendezői papírjait félrehajítva beáll a lányok közé, hogy megmutassa hogyan is kell ezt egy igazi dáma módjára csinálni, hisz kell egy Madame, aki rendet tesz a sok csivitelő kisasszony között.

„Bulvár darab. Könnyed nevettető, igazán közönségnek való, amely csupa női sorsról szól” – mondja Koncz Andrea a Sógornőkről. „A történet arról szól, hogy az egyik nő tévéműsoron keresztül megnyer egy több millió dolláros bélyeget. Ahhoz azonban, hogy megkaphassa a pénzt, fel kell ragasztani több százezer bélyeget, ezért összehívja a barátnőit, hogy egész délután bélyegeket ragasszanak. A mű arról szól, hogy jön ki az irigység a nőkből, hogy áskálódnak egymás ellen, hogyan próbálják ellopni a nagy értékű bélyeget” – mesélt a darabról az ifjú színésznő.

Szereplők
GERMAINE LAUZON :    Mezei Léda,
MARIE-ANGEBROUILETTE :    Rácz-Koncz Eszter,
LISETTE DE COURVAL :    Koncz Andrea,
ROSE OUIMET :    Keller Linda,
THERESE DUBUC :    Fekete Réka Thália,
OLIVINE DUBUC :    Juhász Gabriella,
ANGELINE SAUVE :    Nemes Szabina,
PIERETTE GUEREN :    Tóth-Hartai Laura,
LINDA LAUZON :    Kovács Annamária,

Alkotók
A rendező munkatársa :    Juhász Gabriella,
Rendezte :    Magyar Attila,

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. november 3-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon kizárólag az november 3-i 19:00 órás előadásra szól.

A kuponok beválthatóak az előadás helyén : Budaörsi Játékszín - 2040 Budaörs, Szabadság út 26. - jegypénztárban az előadás kezdete előtt egy órával.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budaörsi Latinovits Színház
Cég
Budaörsi Latinovizs színház
Weboldal
Telefon
Fax
Szolgáltatás helye
2040 Budaörs, Szabadság út 26.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére