Mai­Kupon

"Egy gondolatnyi Itália!" Hamisítatlan olasz ízek, Mediterrán hangulat! Á la carte ételfogyasztás 2 fő részére hétköznap 15:00-19:00-ig a Trattoria Veneziában most 5000Ft helyett 2500 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A József körúton sétálva közel az Üllői út sarkához csábítóan néz vissza ránk a felirat, Trattoria Venezia.
Jöjjön el hozzánk és engedje, hogy elvarázsolja Önt is a lagúnák városának hangulata!
Éttermünk a korábban megszokott minőségi alapanyagokkal, hamisítatlan olasz ízekkel, és magával ragadó mediterrán hangulatával várja régi és új Vendégeit. Ha enne egy pastát, kemencében sült pizzát, ha vágyik egy kis olasz virtusra, a legjobb helyen jár. Budapest szívében, barátságos személyzettel, itáliai különlegességekkel, folyamatos akciókkal igyekszünk Vendégeink kedvében járni.Az ajtón belépve egy kis eldugott kockaköves velencei utca látványa tárul elénk, a maga elragadó mediterrán hangulatával. Az olasz éttermek közt az elsőként alakult étterem 1992-ben nyitotta meg kapuját a nagyközönség előtt, nem kis elismerést kivívva.

Az elegáns design a maga természetességével adja vissza azt a miliőt, amelyet csak Olaszországban találhatunk meg. Az étterem kitűnő szakácsai a Velence és környékére jellemző íz világot képviselő ételeket eredeti alapanyagokból állítják össze. A hangulatot az olaszos temperamentumú pincérek teszik teljessé, akik ismerve az olasz konyha sajátosságait az ételek mellé a hozzájuk illő italok kiválasztásában is segédkeznek.


A Trattoria Venezia vezetősége és személyzete kellemes környezetben, némi olasz virtussal megfűszerezett egyedi hangulattal, választékos étel és italkínálatával várja az odalátogatókat, családokat, baráti társaságokat.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon italfogyasztásra nem vonatkozik.  A kupon két fő részére szól, kizárólag hétfőtől péntekig, 15:00-19:00-ig használható fel.

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Trattoria Venezia
Cég
Grandebullo Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1085 Budapest, József krt. 85.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére