Mai­Kupon

🚌 Egy hétvége Velencében! Buszos kirándulás 3 nap, 2 éjszaka 1 fő részére, szállással, reggelivel, magyar idegenvezetővel, városnézéssel és hajózással Murano és Burano szigetére 69.490 Ft-ért! Most fizetendő: 8.850 Ft!

Egy hétvége Velencében! Buszos kirándulás 3 nap, 2 éj szállással, reggelivel. - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:69 990 FtElőlegben fizetendő:8 850 FtTeljes ár:69 490 Ft1% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Fényűző múltja mára kissé megkopott, de ódon palotái, kőhídjai, eldugott sikátorai, terei, misztikus hangulata Velencét máig az egyik legnépszerűbb turisztikai célponttá teszi.Részletes program:

1. nap: Indulás reggel 6:00-kor, a Budapest,14. kerület,– Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya) (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Út közben rövid látogatás Triest- ben, ahol a mediterrán hangulatú kerttel övezett Miremare-kastélyt tekinthetjük meg. Este a szállás elfoglalása Velence környékén.

2. nap: Reggeli után áthajózás Murano, és Burano szigetére: Először áthajózás Murano szigetére, ahol egy üvegfúvó műhelyben a szemünk előtt készíti el az üvegmester a sziget híres üvegfiguráit. Felejthetetlen élményt nyújt, ahogy egy izzón folyó anyagból miként formálódik percek alatt csodálatos kehellyé vagy figurává. Az üvegműhelyben sok érdekességet hallhatunk az üvegkészítés fortélyairól. Majd Burano szigetére hajózunk, mely csipkéjéről és színes házairól híres. A szigeten ellátogatunk az egyik csipkekészítő manufaktúrába, ahol a sziget idősebb lakói kézzel készítik a buranoi csipkét.

Következő állomásunk Velence. Gyalogos városnézés: Séta a Szláv rakparton, látogatás a San Zaccaria Egyházkerületben, majd a város szívébe érve a Dózse Palota, a Szt. Márk Bazilika, a Nemzeti könyvtár, a Campaníle és Prokurátori Paloták következnek. Utunkat a város „Váci utcáján” – a Mercerián folytatjuk,  egészen a Rialto hídig. Ezt követően szabadprogram. Este visszatérés a szállásra. 

3. nap: Reggeli után a szállás elhagyása. Indulás Szlovéniába, ahol megtekintjük a Postojnai cseppkőbarlangot. A barlangba kisvonattal jutunk be, ahol ezt követően gyalogosan fedezzük fel a szebbnél- szebb cseppkőképződményeket. A túra végén láthatjuk a barlang legvédettebb állatát, az emberhalat (barlangi vakgőte) is. Érkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban. Figyelem! A Postojnai cseppkőbarlangban az állandó hőmérséklet 8 °C! A turistaút jól kiépített, elegendő kényelmes utcai cipő.

A csomag tartalma:

 • autóbuszos utazás
 • szállás (***szállodában)
 • reggelis ellátás
 • szervezés
 • magyar nyelvű idegenvezetés / csoportkísérés

Részvételi díj nem tartalmazza:

 • a belépők árát
 • a hajójegyet
 • a vacsorát
 • a biztosítást, az adminisztrációs díjat, mely foglaláskor fizetendő
 • a turista buszok után fizetendő áfa helyszíni fizetéssel.

Az utazás az időjárástól függetlenül indul!

További fontos tudnivalók:

 • A vidéki fel-, leszállási helyek, mindig menetirány szerinti oldalon történik. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját web oldalunkon olvashatják.) A busz csak igény esetén áll meg a
 • felszállási helyeken és csak felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
 • Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora...)
 • Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
 • Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
 • Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, az útra hátizsákot hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
 • Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül, a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt.
 • Akik együtt jelentkeznek mindenképp egymás mellett ülnek. Helyjegy foglalás: Ha az autóbuszokra fix ülőhelyet szeretnél igényelni, ezt 3 000 Ft/fő felár ellenében tudják csak biztosítani. Amennyiben ez az utazás során nem realizálódik, 6 000 Ft/fő kárpótlási díjat fizetnek vissza.
 • 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
 • 35 fő alatti létszám esetén 6.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
 • Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
 • A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó ha rendelkezik apró pénzzel.
 • A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
 • A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

Felszállási helyek:

 • Budapest, Budapest, 14. kerület,– Olof Palme sétány 5. (Városligeti csónakázó és Műjégpálya)

 • M1/M7 Autópálya, Budaörsi Pihenőhely, MC Donald’s parkoló, 10-es km kő

 • M7 Autópálya,Velencei Pihenőhely, MOL 45-ös km kő

 • M7 Autópálya, Fehérvári Pihenőhely, Shell 60-as km kő

 • M7 Autópálya, Lepsényi Pihenőhely, MOL 83-as km kő

 • M7 Autópálya, Sóstói Pihenőhely, MOL 95-ös km kő

 • M7 Autópálya, Balatonlellei Pihenőhely, MOL 138-as km

 • M7 Autópálya, Keresztúri Pihenőhely, Shell 167-es km kő

 • M7 Autópálya, Zalakomári Pihenőhely, INA 194-es km kő

Csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választod, jelezd megrendeléskor (a csatlakozás időpontját a visszaigazoláskor küldik).

KÉRJÜK FOGLALÁSKOR JELEZD AZ IRODÁNKNAK MELY PROGRAMON KÍVÁNSZ RÉSZT VENNI, MERT ELŐRE SZÜKSÉGES A BELÉPŐJEGYEKET LEFOGLALNI A CSOPORT SZÁMÁRA!

A kupon felhasználásával elfogadod az utazási iroda Általános Utazási Feltételeit. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. augusztus 18-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ajánlat tartalma: Buszos kirándulás 3 nap, 2 éjszaka 1 fő részére, szállással, reggelivel, magyar idegenvezetővel, városnézéssel és hajózással Murano és Burano szigetére.

Most fizetendő: 8.850 Ft, a fennmaradó  60.640 Ft-ot  a szolgáltatónak kell kifizetni.

Választható dátumok: 2023.04.29-05.01.BETELT! , 08.18-20.

Foglalás e-mailen: adutours@t-online.hu a vásárlást követő 48 órán belül kuponkóddal, neveddel, elérhetőségeiddel (e-mail cím, telefonszám, lakcím), a választott dátum és a kívánt felszállási hely megadásával. Amennyiben többen utaztok az összes kuponkód és az utasok nevének megadása szükséges. A kupon megvásárlása nem egyenértékű a foglalással.

Kötelezően fizetendő: Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő, BBP biztosítás (70 éves korig): 1.650 Ft/fő BBP biztosítás (70 éves kortól): 3.300 Ft/fő. Hajójegy: Punta Sabbioni –Murano-Burano-Velence-Punta Sabbioni+ városbelépő: 55 €/ fő (tartalmazza a 10 €/fő Idegenforgalmi belépőt Velencébe!). Vacsora felár: 17€/fő/alkalom (helyszíni fizetéssel), Egyágyas felár: 20.000 Ft. Belépők hozzávetőleges árai:- Postojnai barlang: 31 EUR/fő + 3 EUR/fő audioguide- Miramare kastély: 8 EUR/fő. 35 fő alatti létszám esetén 6.000 Ft/fő felár fizetendő, erről adott esetben indulás előtt kapsz értesítést. Amennyiben egy időpontban a program valamilyen okból kifolyólag meghiúsulna, a kupon egy másik időpontban is felhasználható. Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
AduTours Utazási Iroda
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére